N97 den youtube ve akıllı tv yi nasıl seyredebiliriz?

Sponsorlu Bağlantılar

kartveli1

kartveli1

Üye
benimkide yurt dışından geldi o dediğin harflerin hepsi aslında mevcut, klavyedeki sym tuşuna basılı tutup ı harfine basarsan i harfi olur diğer harflerde aynı

kumuks

Üye
program N97 de sorunsuz,harika bir şekilde calışıyor..teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

ultrazman arkadaşım; senin konun burada acılan başlıkla farklı..yeni bir konu acarak bu sorunun cevabını bulabilirsin.ama madem yazdın,cevap vereyim.bendede aynı klavyeden var.türkiye product code yukledim..bu seferde harflerin yerleri ve semboller karışıyor.alışmak zor.nokıa ile görüştüm..teknik servisle görüşün diyor.yani parayı bayılacak, klavye tuşlarını değiştireceksin.sonrada turkiye product codesini yükleyeceksin.tek çare bu.

8898

Üye
rapid linki ömüş

CİHAT EMRE

Üye
n 97 muthış bı tel olmasına rağmen ızlenmıyorsa ıphone 3gs

kumuks

Üye
maalesef ki web bakımından iphone, N97 den cok üstün...ama sadece web de :)

akineton16

Üye
    Konu Sahibi
vtap tan youtube ye nasıl giriliyor.vtap yükle benim telde zaten.

umurcak

Üye
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba bende bu sorunla karşı karşıyayım tarayıcıdan video izliyemıyorum şu konuya dogru duzgun acıklık getırecek bır arkadaş yokmu yardımcı olursanız sevınrım soyle bişe var sıtelere gırınce flash 7 8 olan yerlerde butun vidoları acıyor fakat flash 9 olan yerlerde acmıyor bence telefona flash 9 atılması lazım bılmıyorm sız ne düşünüyorsunuz teşekur ettm kolay gelsın

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
N96 da direkt olarak gösteriyo N95 te göstermıyo N97 de göstermesi lazım öle biliyodum

BeRFiNo

Üye
lınk acmıyor error verıyor

worseinsect

Üye
aynen ya bende gecenlerde yukledım ama olmadı hata verdı acmadı vıdeo falan bende sevınmıstım ne güzel açıcak dıye :( pls yardım ayarlarda mı bi sorun var acaba bılen var eyer yardım lütfen

ismail41

Üye
ya bi türlü olmuyor dns adresini neyapcaz

koryana

Üye
n 97 dide uyumlu değil diyor..tam 5 saattir internnetten n 97 ler için internette film izlemek için flash plaeyr 9 arıyorum..ama maalesef yok..bu n 97 ne kadar sorun yarattı böyle...eski 6230 larda bile yüklü geliyordu nokia bile artık malzemeden çalmaya başladı..en iyisi sasunga dönemek herhalde...N97 için flash player 9 bilen varsa paylaşsın ltf teşekkürler

Üst Alt