N97 den youtube ve akıllı tv yi nasıl seyredebiliriz?

Sponsorlu Bağlantılar

akineton16

Üye
    Konu Sahibi
N97 den youtube ve akıllı tv yi nasıl seyredebiliriz?
evet arkadaşlar akıllı tv ve youtube yada böyle sitelerden video nasıl seyredilir bildiğiniz bir program varmı acaba,yardımcı olursanız sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: abdullahaytekin

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Real Player
Flv Player

zezu_5

zezu_5

Üye
Real Player
Flv Player

Denedin mi de bunları söylüyorsun? flv player ve real player işe yaramıor bunu biliyormuydn?

N97'de Yapabiliceğin Tek Şey youtubeden video izlemek için program yüklemek gerek

Kendi Uploadımdır

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Yok özür dilerim:(

trust-cloud

trust-cloud

Üye
ya arkadasım bende n97 var tarayıcadan direk girince izliyosun bu ozellık sadece n97 de var saten ama youtube yasak oldugu için başka yolldanda girebilirsin yanı programa gerek yok arkadasımm

zezu_5

zezu_5

Üye
ya arkadasım bende n97 var tarayıcadan direk girince izliyosun bu ozellık sadece n97 de var saten ama youtube yasak oldugu için başka yolldanda girebilirsin yanı programa gerek yok arkadasımm

Tarayıcıdan Bi izlesene.com'u izlemeye çalışıp aldığın sonucu bizlerle paylaşırmısın ?

kumuks

Üye
ben giriyorum ama acmıyor...acabilen varmı..? n97 dns adresi değiştirmek mümkün değilmi acaba..? ben bir zamanlar sonyericson p910i kullanıyordum...onda değiştirebiliyordum..N97; versiyon 11 iken izliyebiliyordum,şimdi 12 ye yükselttim acmaz oldu..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Bağlantı/hedefler/İnternet burada daha önce eklediğin wifiler gözükür..ona tıkla açılan sayfadan altta seçenekleri aç Gelişmiş Ayarlara gir..IPv4 Ayarlarını açınca dns ayarlarını düzenleyebilirsin..

trust-cloud

trust-cloud

Üye
ben facebookda ligtv.com.tr dailymationda sorunsuz izledimm dahada bulurum ama pek arasıtrma gerei duymadımm

zezu_5

zezu_5

Üye
ben facebookda ligtv.com.tr dailymationda sorunsuz izledimm dahada bulurum ama pek arasıtrma gerei duymadımm

bu sitelere giris icn bi dns ayari fln yaptn mi arkdasm?
bu sitelerde ben hiçbişey yapamadım :S

egejhant

Üye
get.skyfire.com

--------------- Ekleme ---------------

indirin .. bu çozer her telefona uyumlu

StarDeniz

StarDeniz

Üye
Denedin mi de bunları söylüyorsun? flv player ve real player işe yaramıor bunu biliyormuydn?

N97'de Yapabiliceğin Tek Şey youtubeden video izlemek için program yüklemek gerek

Kendi Uploadımdır

DEDİĞİN PROGRAMI İNDİRDİM ARKADAŞIM MALSEFEFKİ HATA VERİYOR ..
BU ARADA N97 SAHİBİYİM

zezu_5

zezu_5

Üye

Kendi Uploadımdır

DEDİĞİN PROGRAMI İNDİRDİM ARKADAŞIM MALSEFEFKİ HATA VERİYOR ..
BU ARADA N97 SAHİBİYİM

İndirdiysen Bende Açıor Sende Neden Hata Verdi Anlıyamadım.:bilmem:

Aynı Program Bende Kurulu Walla Tekrar Bi Araştırıp Sana Geri Dönüş Yaparım En Kısa Zamanda:oke:

ultrazman

Üye
arkadaşım bu programı n97 ye nasıl atabilirim?

zezu_5

zezu_5

Üye

ultrazman

Üye
Telini Pc'ye Usb İle Bağla Pc Suite Programı İle Yükleyebilirsn
Olmadı Pcden Bluetooth'la Teline Gönder Ve Yükleme İşlemini Yap
teşekkür ederim arkadaşım son bir sorum daha var.
ben telefonumu yurtdışından aldım.telefon klavyesinde ğ,ü,ş,ö,ç yok. bu harfleri içeren bir klavye nerden bulabilirim.(kvklı n97 lerin klavyesi)

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Teşekkürler Sky fire videoları açtı:)

din

Üye
arkadaşlar bende n97 aldım ama hayal kırıklıgına ugradım ne tv nede youtu vidyoları izleyemiyorum bilen biri varsa lütfen yardım

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Skyfire dene Olmadı zezu_5 in uploadını dene

akineton16

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar işe yaramıyor,
+
dns ayarlarını ne yapacağız
+
bağlantı,hedefler,daha sonra nasıl yapan arkadaşlar bi yardım ederse sevinirim.şimdiden teşekkürler.

Üst Alt