N97 5800 Gibi telefonların RM kodunu değiştirmek.

Sponsorlu Bağlantılar

sbulmus

Üye
s.a hocam bende n-97 var rm kodu rm-356 buna nasıl türkçe paket bulabilirim bunuda sizin metodlamı yapayım

cagri_06

cagri_06

Üye
Bende Nokia 5800 var hocamRm-356 Bu kodu Deiştirsem ne qibi bi fark olur Telefonumda Navifirm Programında turkey blue var farklı Rm kodunda Benimkide red bi sıkıntı çıkarmı ???

ramone01

ramone01

Üye
uygulamaların hepsini yaptım. toplamda 10 dakika sürmedi. daha telefonu açar açmaz türkçe oldu. şimdilik hiçbir sorun yok. uygulaması çok çok basit. hazırlayan arkadaşa çok teşekkür ederim. adımları düzgün takip ederseniz sorun olmayacagından eminim.
bu siteye güvenim sonsuz ve tekrar teşekkür ederim.

sweo

Üye
X6 da deneyen varmı acaba, yapsam sorun çıkarır mı?

yusuff06

yusuff06

Üye
tesekkurler kardes olay tammadır ..

tr-love

Üye
selam arkadaslar bende nokia n97 mini siyah cin malida version veya RM dediginiz seyi beninkinde kac oldugunu nasil öğrenecem bilmiyorum *#0000# yaptım uygulama yok dior bunun kac oldugunu ve ona göre gülcelleme yapmaliyimda bunu nasil yapcam bi türlü örenemedim yardım edermisiniz

salihkemal

salihkemal

Üye
[

3] RM-505 ya da istediğiniz bir Firmware'i bilgisayarınıza açın

madde 3te takıldım mirim yardımcı olurmusun???
çünkü bunu yapamayınca firmware update'de takılıyom

ircan

ircan

Üye
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Asic CMT: Verifying communication to device...
Scanning image files...
Loading secondary boot code: 15232 bytes
Secondary boot loaded
Loading update server code: 2906831 bytes
Update server loaded
Error ADL Loader: Phone reported Downgrade not possible. Flash a newer SW version
Protocol 1: Error during Negotiation. Unable to flash.
Unable to flash phone 0x8401F124

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

Hata penceresindede bu yazıyor

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F124 - Flash: It was not possible to prepare target device for flashing. Rootkeyhash from bootcode or flash images may be incorrect.

fakat kendi kodunla olan guncellemeyi yükleyebiliyorum

--------------- Ekleme ---------------

bu arada rm356 dı rm-428 e döndüm şimdi tekrar rm-356 ya dönerken bu hatayı veriyor aslında bu surum diğerinden daha iyi fakat ovi ye giremiyorum

yeniden sildim kurdum driver ları baska makinada denedim olmadı fakat aynı versiyonu atınca oluyor problem nedir acaba ?

orhan6166

Üye
RM-356 Kodu Nedir Peki ?
Bu arada O kabloyu nereden bulabilirim

ircan

ircan

Üye
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Scanning image files...
Loading secondary boot code: 15232 bytes
Secondary boot loaded
Loading update server code: 2906831 bytes
Update server loaded
Error ADL Loader: Phone reported Downgrade not possible. Flash a newer SW version
Protocol 1: Error during Negotiation. Unable to flash.
Unable to flash phone 0x8401F124

Hata penceresindede bu yazıyor

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F124 - Flash: It was not possible to prepare target device for flashing. Rootkeyhash from bootcode or flash images may be incorrect.

fakat kendi kodunla olan guncellemeyi yükleyebiliyorum

bu arada rm356 dı rm-428 e döndüm şimdi tekrar rm-356 ya dönerken bu hatayı veriyor aslında bu surum diğerinden daha iyi fakat ovi ye giremiyorum

yeniden sildim kurdum driver ları baska makinada denedim olmadı fakat aynı versiyonu atınca oluyor problem nedir acaba ?

bu konuya yardımcı olabilecek arkadas varmı

ircan

ircan

Üye
Evet acıklama yaparak başıma gelen olayı anlatmak istiyorum aldıgım hatalar bundan kaynaklanıyormus. Başınıza gelirse diye bilginiz olmasını istedim. Telefonumu 50.0.5 versiyondan phonex le Rm-356 51.0.6 versiyonuna yükselttim problem yaşamadım. Navifirm de gezerken Rm-428 de 51.2.7 versiyonunu gördüm ve aklıma takıldı bunu yükleyeyim dedim. İngilizce olması problem olmadığı için. Ve gayet memnun kaldım fakat garantide problem çıkaracağı için tekrar Rm-356 son versiyonuna dönüş yapmaya çalıştım. Fakat Rm-356 daki son versiyon benim yüklediğim versiyondan eski olduğu için jaf tada phonex lede versiyon atarken sorun yaşadım. Jafta hersey yolunda giderken son local moda telefonu geçirmiyordu. Phonex te aynen lokal da sorun veriyordu. Telefon bu versiyonlara cevap vermedi. Tekrar Rm-428 i kurdum şimd düzeldi. Umarım Rm-356 yeni versiyon çıkartırda bu sefer işlemim olmuş olur. Teşekkürler

FerMer

Üye
HRESULT 0x8421001e (-2078212066)
No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing.

Bogard

Bogard

Üye
Kardeşim eline klavyene sağlık, yaptım oldu makine türkçe şuan =) şimdi sırada hack yapma var =)

eagle.0329

Üye
RM-505 ya da istediğiniz bir Firmware'i bilgisayarınıza açın KASTINIZ NEDİR BEN 5800 İÇİN RM 356 PC YÜKLENDİ 3. MADDEYİ AÇARMISINIZ.. TEŞEKKÜRLER

testere25

Üye
beyler firmware nedir anlayamadım indirecemmi

tektekercem

Üye
çok güzel bir sayfa teşekkürler arkadaşlar..

By Bionic

By Bionic

Üye
Teşekkürler .....

By Bionic

By Bionic

Üye
Teşekkürler ............

Üst Alt