N96 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
risqkrt

risqkrt

Üye
    Konu Sahibi
N96 yardım
Arkadaşlar N96 v30.101 telefonum var ve birkaç sorunum var sizlerden yardım bekliyorum.
Sertifika aldım opda'dan
1.Telefonu bir türlü hackliyemedim hellox2 kurdum ama rompatcher+ programı kuruluyor demesine rağmen kurulmuyor.
2.Galeriden Fotoğraflara girdiğimde 2 saat tümünü seçmem gerekiyor eski n95 8gb'ımda böyle bir sorun yoktu. Tümü diyorum bu seferde oyunların simge resimleri falanda gözüküyo çok moralim bozuk bu konuda.
3.Daha yeni, sorunsuz ve hacklenebilen bir versiyon var mı varsa benim telefonum orjinal fakat yurtdışından gelme pasaporta kayıtlı nasıl versiyon yükleyebilirim?
4.Birde kulaklıktaki tuşları algılayabilen güzel bir mp3 player önerebilir misiniz?

Şimdiden çoooooooook teşekkür ediyorum.Allah razı olsun arkadaşlar 2 haftadır uğraşıyorum.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar ne olur herkes bildiği sorunuma yardım etsin

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar cevap yok mu

risqkrt

risqkrt

Üye
    Konu Sahibi
hala çözemedim sorunlarımı yardım bekliyorum arkadaşlar

pRime.

pRime.

Üye
Öncelikle kulaklığın tuşları N96 ve akranları dışında hiç bir mp3 veya telefonda çalışmaz.

Bildiğim kadarıyla N96v30.101 henüz haklenmedi o yüzden böyle bir sorun yaşayabilirsin.

Sana önerim OPDAdan sertifikalandırma yap şu an için en kolay uygulama yükleme yöntemi bu gözüküyo senin telefonun için. Ama forumdaki s60v3 sistem modifikasyon bölümünü de takip et başka yötemler de var.

Umarım yardımcı olabilmişimdir..

risqkrt

risqkrt

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle kulaklığın tuşları N96 ve akranları dışında hiç bir mp3 veya telefonda çalışmaz.

Bildiğim kadarıyla N96v30.101 henüz haklenmedi o yüzden böyle bir sorun yaşayabilirsin.

Sana önerim OPDAdan sertifikalandırma yap şu an için en kolay uygulama yükleme yöntemi bu gözüküyo senin telefonun için. Ama forumdaki s60v3 sistem modifikasyon bölümünü de takip et başka yötemler de var.

Umarım yardımcı olabilmişimdir..

cevap için çok saol ilk defa bir cevap geldi.
Sertifika var zaten 30.101 hacklenmedi henüz hmm... o zaman bekliycez neyse

bu arada kulaklık tuşlarını algılayan başka mp3 player var mı derken cihaz olarak değil n96ya yükleyebileceğim bir uygulama olarak mp3 player demek istemiştim mesela Ttpod çok hoşuma gittim ama kulaklıktaki tuşları algılamıyor o anlamda demiştim
bu arada çok saol

pRime.

pRime.

Üye
anlıyorum ama bildigim kadarıyla öyle bir uygulama da yok ama yine de bak sen mp3 uygulamalarına

xalkolo

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt