Telefon Tavsiyesi N96 mi yoksa İphone 3G mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Brauerei

Brauerei

Üye
oha sız 2 telefonu kıyaslıya bılıyormusnuz ıphone sadece applenın ipod adıyla sattıgı bır urundur ıphone telefonun hıc bır ozellıgı yoktur nokıa 6600 bıle daha ıyı ondan nıye dersenenız cunku 6600 video cekımı yapıyor onda o bıle yok nerdenmı bılıyom akrabamda varda ordan cok sekıl duruyor ama sadece coppppppp muzık yukluyemıyom hıc bısey yapamıyom cok dandık bı telefon

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
N96 Iphoneden 1000 kat daha iyi :):):)

kara_star

kara_star

Üye
valla güzel kardeşim bayaadır n96 kullanıyorum dışardan aldım bence parasını sonuna kadar hakediyor fazla söze hiç gerek benim bilgisayarımdan daha çok özelli,ği var i phone da ne var???

psikolaz

psikolaz

Üye
yemısım ı phone u n96 tabıkı

FATİH_58

FATİH_58

Üye
tabiki n96

THQ

THQ

Üye
n96 tabiki

ahmetkaya34

n95 war bende de o bile iphone'u rahat geçer
wireless video kamera falan
iphone da hayat yok

selimpel

selimpel

Üye
eğer evinde foto makinesi yoksa n96 varsa iphone mp3 playerın yoksa kesinlikle iphone 2 side varsa yine iphone :D:D:D n96 görüntüsü oyuncak gibi geldi bide :S klasik nokia bi zamandan sora sıkılıosn ama iphone öle diil( bu arada iphone yapılırken oyun oynama özelliğine de önem verilmiş çok eğlenceli oyunlar var )

--------------- Ekleme ---------------

bu arada iphone da video çekebilio iphone da mms atabilio iphone da video da var programlarla hepsini yapailiosnz arkadaşlar boş konuşmasn :D 6600 daha iimş o zmn hayat boyu 6600 kullan ne dielim

yureksiz

Üye
bencede n96 sipariş verdim bile ben :)

ben bu çinleri geberticem ya adam gibi kalite bir mal kullamıcazmı.
herseye maydanoz oluyolar gıtsınler onlar dovus spırlafrına ne ıslerı var tlfnlarda bılmem nelerde
ınsallah yalovaya gelırler gostercem onlara :)

psikolaz

psikolaz

Üye
bu kadar kısı n 96 dıosa bır bıldıgı vardır elbet selimpel arkadasım

selimpel

selimpel

Üye
n96 aldıklar yada iphone 3g kullanmadıkları içinir =)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
eğer evinde foto makinesi yoksa n96 varsa iphone mp3 playerın yoksa kesinlikle iphone 2 side varsa yine iphone :D:D:D n96 görüntüsü oyuncak gibi geldi bide :S klasik nokia bi zamandan sora sıkılıosn ama iphone öle diil( bu arada iphone yapılırken oyun oynama özelliğine de önem verilmiş çok eğlenceli oyunlar var )

bu arada iphone da video çekebilio iphone da mms atabilio iphone da video da var programlarla hepsini yapailiosnz arkadaşlar boş konuşmasn :D 6600 daha iimş o zmn hayat boyu 6600 kullan ne dielim

anlayamadıgım programlarla demişssin program yüklemeden video çekmeyen cep kaldımı ya çok komik harbiden bence sen aşagıda yazdıklarımı oku ondan sonra özellikleri tartış

2. sayfadan alıntı...
.bu sözcügüm fortunax içindir ''senin herhalde n-gage 2.0 den haberin yok arkadaşım n serileri kullanıcıları n-gage discovery den karşılıklı oyun oynuyorlar adamlar mobil oyun portalı yarattılar sen gelmişsin diyosun ki ''i-phona sanki özel bir oyun konsoluymuş gibi oyunlar yapılıyor '':@
iphone mı yoksa nokia'yamı çalışıyo oyun markaları bir google yaz bakalım kaç tane çıkcak nokia için oyun üreticileri
cep telefonu kişisel zev meselesidir.Ben özellik bakarım;
n96 gibi
16gb +16gb micro sd al sana 32 gb hafıza iphone ise maksimum 16
5 MP 2592x1944 pixels Carl Zeiss optics autofocus video(VGA 30fps) flash; secondary VGA videocall mercegi yeter
iphone ise 2mp mercegi ne marka bilinmiyo dandik bir japon malıda olabilir
en komigi bu zaten günümüzde radyosuz telefon kalmadı iphone da yok şaka gibi

yani özellikte n96,
He ama sen dersinki ben özellik istemem fotoda çekmem müzik çalsın yeter ozaman anlarım ama kalkpta iphone daha iyi demeyin bana ,özellikler ortada :pro:

Xenium

Üye
tartışmaya derek yok bu laf herkese yeter " İPHONE ALANIN TELEFON BİLGİSİ SIFIR DEMEKTİR "

selimpel

selimpel

Üye
tmm da şuana kadar elimden çok telefon geçti tabi zevk meselesi ama ben radio hiç kullanmadım ayrıca kameram var ben mp3 player ve multimedia oyun vs. için aldm zaman geçirio hiç bir zman sıkılmazsn tabi sen radio dinleyen biriysen kameranda yoksa iphone almagit n96 al iphone alanın telefon bilgisi sıfır dedinde cebitte 2008 in en ii teli seçildi iphone 3g ama cebiti nerden anlasın telefondan sabahtan sırda bekleyenlerin telefon bilgisi sıfır diosan senn kararn :S

bu arada n gage ne zaten o oyuncak mı telefon mu belli değil çok oyun oynicaksan git psp al ben sace vakit geçirmek için güzel oyunlar oldunu söledm bu arada n gage çıkalı 10 yıl oldu çok beğeniosan git al :D

corchy

corchy

Üye
n96 kesınlıkle

erkandere

erkandere

Üye
n96 özellikleri ve cepte taşınabiliriliği derim.:oke:

psikolaz

psikolaz

Üye
i phone neymiş be peh n96 tabiki

FATİH_58

FATİH_58

Üye
tartışmasız n96

Xenium

Üye
tmm da şuana kadar elimden çok telefon geçti tabi zevk meselesi ama ben radio hiç kullanmadım ayrıca kameram var ben mp3 player ve multimedia oyun vs. için aldm zaman geçirio hiç bir zman sıkılmazsn tabi sen radio dinleyen biriysen kameranda yoksa iphone almagit n96 al iphone alanın telefon bilgisi sıfır dedinde cebitte 2008 in en ii teli seçildi iphone 3g ama cebiti nerden anlasın telefondan sabahtan sırda bekleyenlerin telefon bilgisi sıfır diosan senn kararn :S

bu arada n gage ne zaten o oyuncak mı telefon mu belli değil çok oyun oynicaksan git psp al ben sace vakit geçirmek için güzel oyunlar oldunu söledm bu arada n gage çıkalı 10 yıl oldu çok beğeniosan git al :D

iphone3g almışsın hayırlı olsun cebittede en iyi telefon seçilmiş olabilir ama dokunmatik ekrandan başka ne özellği var bi sölesene dokunmatiklik özelliğini saymazsan diğer özellikleri bütün telefonlarda var mp3player oyunu kamerası olmayan telefonmu kaldı sadece dokunmatik ekrn olduğu için o kadar para verilmez en azından ben hayatta vermem

bbxx

Üye
Arkadaşlar 3 gündür ipod ve iphonu karşılaştırıyodum özelliklerini nerdeyse ezberledim yani hem fiyat açısından hemde özellik açısından apple alınacaksa bence ipod alınmalı ve yanına basit bir telefonla idare edilmeli ama yok ikisi bir arada olsun diyorsanız kesinlikle NOKIA çünkü bu yukardaki iphone'nun özelliklerde bir sürü hatalar var kesinlikle NOKIA ile karşılaştırılamaz... IPhone'nun eksikliklerini saymaya kalkarsak bir ömür yetmez ama kısaca söyleyim birazını....Mesela bluetooth'u veri alışverişinde kullanamıyorsunuz sadece bluetooth kulaklık üzerinden kullanabiliyorsunuz. Ayrıca iphone'nla nette marcomedia flash dosyalarını izleyemiyorsunuz(yukarda yazan özelliklerde izlenebilir diyor ama yanlış bir bilgi. Apple'ın yada Vodafone'ın ve ya Turkcell'in sitesinde bakıp özelliklere doğruluğunu kontrol edebilirsiniz).. Sonra Itunes sitesi dışında bir yerden yasal olmayan bir program yükledıgınızde iphone'nuzu nete bağladığınızda pc ya da laptop üzüerinden, o yasal olmayan programlar tespit ediliyor ve otamatik olarak kaldırılıyor ama Nokia'nın uygulamalarında böyle bişey söz konusu değil. Ayrıca İphone'da görüntülü konuşma yok, mms yok, ZOOM özelliği kesinlikle yok, video çekme özelliği yok ve 5 MP kamera HİÇ YOK!!. Flv, amr gibi ses ve video dosylarını oynatma ve kızılötesi gibi özellikler hiç yok.Ücretsiz TV izleme, TV'ye ve projektöre bağlama kesinlikle yok (özelliklerinde projektöre veTV'ye bağlama var yazıyor olsada o bilgi yanlış az önce yukarda saydığım sitelerden bu özelliğin olup olmadığını da kontrol edebilirsiniz) Hafiza kartı girişi yok, normal olarak "Nokia N96" gibi 32 GB'a kadar desteklenen hafıza kartı olamıyor... Çift hoparlörü yok ve Nokia N96 gibi gümbür gümbür bir ses özelliği de yok. Arkadaşlar parmaklarım ağrıdı artık IPhone'nin basit bir mutimedia aracı olduğunu göstermek için ben onu telefondan bile saymıyorum çünkü. Artık bu kadar zaafı varken hala İphone diye tutturan arkadaşlar varsa önümüzdeki yüzyılda tekrar uğrar N96'nın diğer üstünlüklerini sayarım o arkadaşlara. Önümüzdeki yüzyıl diyorum çünkü Apple IPhone3G yüz yılda geçse NokiaN96'nın özelliklerine ulaşamaz... NOKTA(.)

Üst Alt