eğer evinde foto makinesi yoksa n96 varsa iphone mp3 playerın yoksa kesinlikle iphone 2 side varsa yine iphone

n96 görüntüsü oyuncak gibi geldi bide :S klasik nokia bi zamandan sora sıkılıosn ama iphone öle diil( bu arada iphone yapılırken oyun oynama özelliğine de önem verilmiş çok eğlenceli oyunlar var )
--------------- Ekleme ---------------
bu arada iphone da video çekebilio iphone da mms atabilio iphone da video da var programlarla hepsini yapailiosnz arkadaşlar boş konuşmasn

6600 daha iimş o zmn hayat boyu 6600 kullan ne dielim
anlayamadıgım programlarla demişssin program yüklemeden video çekmeyen cep kaldımı ya çok komik harbiden bence sen aşagıda yazdıklarımı oku ondan sonra özellikleri tartış
2. sayfadan alıntı...
.bu sözcügüm fortunax içindir ''senin herhalde n-gage 2.0 den haberin yok arkadaşım n serileri kullanıcıları n-gage discovery den karşılıklı oyun oynuyorlar adamlar mobil oyun portalı yarattılar sen gelmişsin diyosun ki ''i-phona sanki özel bir oyun konsoluymuş gibi oyunlar yapılıyor ''

iphone mı yoksa nokia'yamı çalışıyo oyun markaları bir google yaz bakalım kaç tane çıkcak nokia için oyun üreticileri
cep
telefonu kişisel zev meselesidir.Ben özellik bakarım;
n96 gibi
16gb +16gb micro sd al sana 32 gb hafıza iphone ise maksimum 16
5 MP 2592x1944 pixels Carl Zeiss optics autofocus video(VGA 30fps) flash; secondary VGA videocall mercegi yeter
iphone ise 2mp mercegi ne marka bilinmiyo dandik bir japon malıda olabilir
en komigi bu zaten günümüzde radyosuz telefon kalmadı iphone da yok şaka gibi
yani özellikte n96,
He ama sen dersinki ben özellik istemem fotoda çekmem müzik çalsın yeter ozaman anlarım ama kalkpta iphone daha iyi demeyin bana ,özellikler ortada