Telefon Tavsiyesi N96 mi yoksa İphone 3G mi?

Sponsorlu Bağlantılar

abenturk

Üye
ı phone 3gs bile n96 ya yetişemedi özelliklere daha dikkatli bakmak lazım
kesinlikle nokıa n96 daha üstün bir cihaz bu arada n96da olan ı phone da olmayan neler var bir bakın derim:)

adanAslan

adanAslan

Üye
N96 incelediğim kadarı ile hala iphone 3gs den daha iyi bir cihaz. Çıkacak olan N97 ile iphone yi kıyaslamayın bile...

zoza

Üye
valla ben senelerdir nokia dan vaz geçmedim şu anda n96 kullanıyorum fakat eşimin ıphonu okadar hoşuma gittiki galiba çıkar çıkmaz alacağım tek sorunum kamerası.yoksa çok güzel bir telefon kullanımı çok şık.:heyo:

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
i phone da bir oyun oynatın bir de n96 da...... yani i phone da oyun oynarken kendinizi bilgisayar başında hissediyorsunuzdur kesinlikle.....zaten apple yeni bir model üzerinde odaklanırsa nokia yı dünya piyasasından silebilir...ki ben...zaten nokia yı kafamdan sildim bir i phone um olsa başka bir şey istemem.......niye i phone demek çok mantıksız çünkü nokia da bir resimden diğerine geçerken bile tekleme yapıyor ekranları çok küçük 3. parti yazımlar almış başını gidiyor ....

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
i phone da bir oyun oynatın bir de n96 da...... yani i phone da oyun oynarken kendinizi bilgisayar başında hissediyorsunuzdur kesinlikle.....zaten apple yeni bir model üzerinde odaklanırsa nokia yı dünya piyasasından silebilir...ki ben...zaten nokia yı kafamdan sildim bir i phone um olsa başka bir şey istemem.......niye i phone demek çok mantıksız çünkü nokia da bir resimden diğerine geçerken bile tekleme yapıyor ekranları çok küçük 3. parti yazımlar almış başını gidiyor ....
Sence apple Nokia yı dünya üzerinden silmek için yeni bir model üzerinde çalışsa Nokia 3310 mu üretecek ? :)

adanAslan

adanAslan

Üye
Nokia N97 yi bir inceleyin derim :oke: Onuda bırakın Nokia telefonlarında kullanacağı işlemciler için intel ile anlaşmak üzere ;) Bu sektörde bunca yıllık geçmişi olan Nokia nın elinin armut toplamayacağı kesin... Bence biz kullanıcılar onu bunu karalamayı bir kenera bırakıp :box bu rekabetten bizelere doğacak avantajların tadını çıkaralım... :pro:

Calaissien

Üye
tabii ki N96 bende vardı N96 bir ara önce çaldırdım sonra suya düştü ve daha bir çok şey başına geldi şu an bende değil ama hala çalışıyor.Ayrıca forumda böyle bir kaç konu daha var araştırsaydınız böyle bir konu açmanıza gerek kalmazdı

brn_269

Üye
bence iphone 3g hem zarif hem kullanışlı internette nokia n96 dan iyi işlemcisi daha hızlı grapic cipi cabası

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Bence de N96 en cok program ve destek NOKIA da ucretsiz 4 farklı navigasyon programı yukleyebiliyorsunuz.tartışmasız N 96 derim.

akyuzcagatay

Üye
kesinlikle en en en 96 :ehe

ltfllh

ltfllh

Üye
iphone derim tasarım harika tek problem kamerası

atakan kır

atakan kır

Üye
iphone derim herşeyi var n96 kocaman bişey benim arkadaşta vardı çocuk hiç memnun deildi iphone 3G

kapıcı13

Üye
anl_tr helal abi tabikide n96 okdr para ver kamera 2 mp vallahi millet bir tarafı iel güelr

--------------- Ekleme ---------------

abi duyumlarıma göre ıphone bluetooth özelliği sadece ekndi modellerinde geçrliyimş yani diğertelfonlarla veri alışverişi yapamıyor muş...

Odysseus

Odysseus

Üye
Konu güncelliğini yitirdiği için kapatılmıştır.

Üst Alt