n96 30.033 yeni güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

conendrum

conendrum

Üye
    Konu Sahibi
n96 30.033 yeni güncelleme
arkadaşlar n96 nın yeni 30.033 firmware güncellemesi çktı hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: milic55 ve 21haan21

aa-tolga

aa-tolga

Üye
cıktı da ovi store gelmiyor.onu yeniden yuklemeniz lazım.

delly_06

Üye
bu güncellemeyi nasıl yapcam bi türlü beceremedim nokia dan proyu da indirdim ama hala mevcut versiyonu yüklüyor

SPY_fero

Üye
nerden indiriyoruz bunu

imagoodman

Üye
mesaj yazarken cok yavas sızdede boyle bı problem varmı_?

nhatilgan

Üye
evet arkadaşım çok yavaş buna nasıl bi çare bulacağız bütün hevesim kırıldı

imagoodman

Üye
pekı bunların kılıt kodu kac bilen var mı?

devvrim

Üye
mesaj yazarken türkçe karakter kullanmazsanız yavaş olmaz

csakin44

Üye
ovi store 'yi nereden yüklüyorsun dostum?

twillight

twillight

Üye
merhaba arkada;lar ben yurt dışından aldığım N96 ma türkçeleştirmek istiyorum fakat yapamadım yardımcı olurmusunuz versiyonu yükselttim fakat olmadı

--------------- Ekleme ---------------

n serisi pc suit yukle cd içerisinde ki kurulumları yap daha sonra kablo bağlantısı ile bataryan dolu internetin kesilmeyecek şekilde olmalı daha sonra n serisi pc suıtten Nokia Software Updater et ok.

--------------- Ekleme ---------------

n serisi pc suit yukle cd içerisinde ki kurulumları yap daha sonra kablo bağlantısı ile bataryan dolu internetin kesilmeyecek şekilde olmalı daha sonra n serisi pc suıtten et ok.

düdükçü

Üye
teşekkürlerrrrrrrr

the_ecstacy

Üye
thnxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Uyy Aha

Uyy Aha

Üye
nokia n96 nın en son sürümü nedir? ben de 30.033 var ama kontrol ettiimde cihaz yöneticisinde "son güncelleme yapılmadı" yazıyor. yardım ederseniz sevinirim!!!! acillll.... bi de profesyonel n 96 kullanıcıları aranıyor. bi kaç sorum olacak da...

ahoz

ahoz

Üye
mesaj probleminin aynisini bende yaşıyorum ama arkadaşımızın söylediği dili ingilzce yaparsanız hızlanıyor FAKAT rehberde I ile başlayan kişilere aramada IU yazarak değil navi tekerleğinden buluyorsunuz.
Saygılarımla...

kuntay_boy

Üye
arkadaşlar veye kardeşlerim n96 mesaj yavaş yazıyo diyenler normal mesaj yaza gel secenekler sonra yazma dilini sec coğu kişide türkce dir ingilizce yap işlem tamam

milic55

Üye
indiremiyorum...

iskailhan

Üye
ya benim anlamadıgım 30.033 versyonu nerdeymiş anlamadım adammı kandırıyorsunuz nokıanın sitesinde olmayan sizin sitede ne işi var anlamadım

Üst Alt