sitede bununla ilgili konu var zaten MaxiCep.Com - Duyuru : Symbian Destek burdan uygulayabilirsin ama son versiyonda işe yaramıyor.V31 deslm arkadaşlar bende n95 8gb var bu sertifika olayını nası hallederiz yha
Arkadaşlar divx prog. bilen biri var mı sayfadaki tüm linkler ölmüş birde mümkünse sertifika problemi olmasın...Teşekkürler
Merhaba Arkadaşlar ,
N95 yurtdışından getirtme olayına giriştim bir tanıdığım bana birtane N95 getirecek ama burda nasıl kırdırtırım ve kırıldıktan sonra problem yaşarmıyım IMEİ nosu problem olurmu ?
Kırıldıktan sonra Turkcell ile yine N95 gibi tüm özelliklerini kullanabilirmiyim telefonun yoksa herhangi bir özelliği devre dışı kalırmı ne bileyim mesela GPS te sorun olurmu ?
Bana bu konuda acil yardımcı olabilecek arkadaş varmı çünkü tanıdığım cevap bekliyor benden al veya alma gibisinden ayın 14 ünde türkiyeye gelecekte !!!
Yurtdışından telefon getirtecek arkadaşın dikkatine!
Dostum n95 i yurtdışından buraya getirteceksin ama kayıt olayını halletmen lazım. Bildiğim kadarıyla n95 ve benzeri telefonların imei adresleri değiştirilemiyor. Yani muhakkak kayıt yaptırman lazım. bunu da şöyle halledebilirsin. Telefonu getirttiğin kişiye söyle o kendi üzerine kaydettirsin telefonu da sen kullan. Ama dediğim gibi imei değişimi bu tip cihazlara olmuyor olsa bile bazı özelliklerini kullanamıyorsun örneğin gps gibi.
aarkadaşlar benim n95 te barkod daki kamera çalışıyor ama normal kamera çalışmıyor sebebi, ne olabilir ki biri yardım edebilir mi bana