N95ciler burada toplanalim

Sponsorlu Bağlantılar

abdul_hey

Üye
merhaba arkadaşlar gec oldu yınede yazacam belki okuyan olur N95 uzerınden çok çalıştım msn kulanıyorum cvp yazıp gönderıyorum pc gelmıyor yazılar pc den yazıyorum direk cep tlf hemen mesaj iletılıyor birde diyelım N95 le internete gırıyorum tvi açmıyor video açmıyor hep yazıları okuyacak değilim daha önce mig33 kulandım msn tam canavar hiç unutmam bu turkcell modafon mı hepsi plavra kimse sağlam duvar örmiyor beton az döküyorlar sağlam olmıyor acele cvp yemesi sevap beklerem

Nemros

Nemros

Üye
Guldos arkadaşım,
Ben hafıza kartını komple silmek istiyorum içinde telefonun kullandığı bilgiler varmı acaba varsa hangileri, silsem telefona takınca tekrar o bilgiler gelirmi öğrenmek istediğim o benim bilgilerimin haricinde gerekli olmayan şeylerde var o yüzden soruyorum ilgine teşekkürler.

Arkadaşım selamlar en azından soruna yanıtı ben vereyim :) Hafıza kartındaki verileri sileceksen telefondan biçimlendirirsen sorun olmaz,rahatlıkla yapabilirsin;ama bilgisayardan silersen iş değişir çünkü fat,fat32,ntfs gibi formatmala biçimleri cihazın yazma ve okumasını değiştirebilir.Saygılarımla :)

--------------- Ekleme ---------------

merhaba arkadaşlar gec oldu yınede yazacam belki okuyan olur N95 uzerınden çok çalıştım msn kulanıyorum cvp yazıp gönderıyorum pc gelmıyor yazılar pc den yazıyorum direk cep tlf hemen mesaj iletılıyor birde diyelım N95 le internete gırıyorum tvi açmıyor video açmıyor hep yazıları okuyacak değilim daha önce mig33 kulandım msn tam canavar hiç unutmam bu turkcell modafon mı hepsi plavra kimse sağlam duvar örmiyor beton az döküyorlar sağlam olmıyor acele cvp yemesi sevap beklerem

Arkadaşım selamlar ilk önce tam neyi şikayet ettiğini anlatırsan daha sağlam cevap verebiliriz sanıyorum nereden girmişsin nereden çıkmış konu :D Öncelikle cihazında bir virüs taraması yaptır derim madem tv falanda çalışmıyor eğer baktın birşey yok versiyon güncelle sen telefonu aldığın günden beridir aynı versiyonda tutarsan ne vodafone ne turkcell ne de t-mobile birşey yapamaz sana :)

--------------- Ekleme ---------------

bende ayrı baslıkta bi sorn yazmıstım ama kimse bakmadı.
8gb ta birini arıorm mesela meşgul dielim ekranda meşgul yazıyo ama noya basıom hemen tekrar aramak için o süre içinde tel kendinne gelene kadar 5-6 sn donuyo prob nedr?

Abicim o genel telefonların hepsinde olur :) İşlem kaydını 1 günlük yap böylece işlem kaydına döndüğünde tekrar tekrar aynı listeyi yansıtmayacak dolayısıyla ram den kazanırsın böylece de o olay olmaz :)

xdoctorx

xdoctorx

Üye
guzel olmus

hakan.cbs

Üye
bende bir sorum olacak N95 8gb yeni versiyonu çıktıumı acaba bilginiz varsa açıklarmısınız teşekürlerimi iletirim.

andyan

Üye
Arkadaşlar yeni birşey keşfettim eminim çok işinize yarayacak. Telefonla pcyi wlandan bağlıyorsunuz ve telden resimleri geçtikce pcden tam ekran slayt gibi resim video izleyebiliyorsunuz ve dosya transferi yapabiliyorsunuz tabi hepsi wlan üzerinden oluyor.

Bunun için gerekenler bilgisayar, n95, ve wireless modem yada acses point

Öncelikle bilgisayara telefonun cdsindeki home media server programını kuruyorsunuz. Bilgisayardan evinizdeki wireless ağınıza bağlanıyorsunuz ve telefondan ana şebekeyi açıp paylaşımı açıyorsunuz size bağlanacağınız ağı soruyor sizde bilgisayardan bağlandığınız ağı seçiyorsunuz ve programda devices kısmında telefonunuz çıkıyor gerisi size kalmış programı çözdükçe öğreneceksiniz.

Bi hatırlatma daha telefondan paylaşımı açtıktan sonra galeriden fotograflara gidin ve ana şebeke ile gösteri tıklayın bi arama sonucunda ağınızı buluyor onu seçin ve Bilgisayarınızdan ekrana bakın sağsol yaparak resimleri geçtikçe pcden resimlerin geçtigini göreceksiniz.

Tabi en güzelide bunların wlandan olması Kolay gelsin

bunu ıcın wlan yada acsess poınte gerek yok ki vıdeo baglantı kablolarıyla tv ye baglarsan ekranını ve resımlerı hatta vıdeolarınıda tv den ızleye bılırsın ... bunlar gayet basıt ve kolay seylerdır.....tesekkurler...

hamza271970

hamza271970

Üye
bide süreli kapatma acma prg olsaaaaa

batuşş

Üye
seref78karaca arkadaşım n95 yazılım açısından süper telefon ama dizayn açısından çok büyük ve ağır telefon bn tavsiye ederim ama ağırlığı işi bozuyo

by_modifiyeci

Üye
arakdaslar n95in yenı yazılımı cıktı mı?varsa lütfen haber verın arkadaslar pm olarak

Nikomedya41

Üye
selam tsk ler

xakbabax

Üye
slm arkadaslar benim sorunum n95 si güncelledim ama bi sorun var vede ben bulamadim bulan varsa ltf yardimci olun n95 den web arama yapamiyorum guncelleme yapmadan önce hic sorun olmuyordu güncelledikden sonra böyle bi sorunla karsilasdim arama ya tikliyorum acar gibi oluyo ama acmiyo bilen varsa ltf yardim simdiden tskler

ercankasak

ercankasak

Üye
selam arkadaşlar bende bi n95 kullanıcısıyım forumda bazı arkadaşların gps dolaşım sırasında sesli rehber in ücretli olduğundan bahsediyorlar.Ben şöyle bişey soracam,acaba arkadaşlar NOKİA MAP LOADER PROGRAMINDAN voice (ses)bölümünden TURKEY i dovnload ettilermi acaba.

by_modifiyeci

Üye
arkadaslar bana rotatme(beta ve sertifika sorunu olmasın),apptrk programları lazım acil durum

saddamm

Üye
ben bı soru sorayım beyler bayanlar:)telfna guncelleme yaptım ve ıngılızce oldu suan cozemıyorum sorunu anlıyan arkadaslar varsa [email protected] adresım benı ekleyın lıtfen ama:D:D:D

hhkoroglu

Üye
ben n95 te realplayer one da url ile videolar izleye biliyordum tlf nu formatladiktan sonra tekrar seyredemiyorum acaba rp one nin ayarlarini hatirlayan varmi hani yakin kopya falan en düsük udp baglanti noktalarini vs fütfen biri yardim etsin

holdan

Üye
çalışan bi fs caller yokmu arakdaşlar ya aradım hepsi sertifika hatası veriyo ? çözemedim de yardım

orhunonur

orhunonur

Üye
Arkadaşlar divx prog. bilen biri var mı sayfadaki tüm linkler ölmüş birde mümkünse sertifika problemi olmasın...Teşekkürler

sercanyangoz

Üye
usta ben wlan daki şifresi internetlerin şifrelerini kıran bi program arıyorum warmı?

ediesel

Üye
Sen bence hayal görüyorsun Wifi bağlantıları bilgisayarda kırmak bile saatler alan ve bir o kadar ciddi donanım gerektiren bir iş. Bunu n95 te yapman İM KAN SIZ

bekirbirim

bekirbirim

Üye
maraba rafikler
n95 için n79 n73 n81'in orjinal temalarını nereden bulabiliriz?
sizde varsa rica ediyorum bana haber edin