Guldos arkadaşım,
Ben hafıza kartını komple silmek istiyorum içinde telefonun kullandığı bilgiler varmı acaba varsa hangileri, silsem telefona takınca tekrar o bilgiler gelirmi öğrenmek istediğim o benim bilgilerimin haricinde gerekli olmayan şeylerde var o yüzden soruyorum ilgine teşekkürler.
Arkadaşım selamlar en azından soruna yanıtı ben vereyim

Hafıza kartındaki verileri sileceksen telefondan biçimlendirirsen sorun olmaz,rahatlıkla yapabilirsin;ama bilgisayardan silersen iş değişir çünkü fat,fat32,ntfs gibi formatmala biçimleri cihazın yazma ve okumasını değiştirebilir.Saygılarımla
--------------- Ekleme ---------------
merhaba arkadaşlar gec oldu yınede yazacam belki okuyan olur N95 uzerınden çok çalıştım msn kulanıyorum cvp yazıp gönderıyorum pc gelmıyor yazılar pc den yazıyorum direk cep tlf hemen mesaj iletılıyor birde diyelım N95 le internete gırıyorum tvi açmıyor video açmıyor hep yazıları okuyacak değilim daha önce mig33 kulandım msn tam canavar hiç unutmam bu turkcell modafon mı hepsi plavra kimse sağlam duvar örmiyor beton az döküyorlar sağlam olmıyor acele cvp yemesi sevap beklerem
Arkadaşım selamlar ilk önce tam neyi şikayet ettiğini anlatırsan daha sağlam cevap verebiliriz sanıyorum nereden girmişsin nereden çıkmış konu

Öncelikle cihazında bir virüs taraması yaptır derim madem tv falanda çalışmıyor eğer baktın birşey yok versiyon güncelle sen telefonu aldığın günden beridir aynı versiyonda tutarsan ne vodafone ne turkcell ne de t-mobile birşey yapamaz sana
--------------- Ekleme ---------------
bende ayrı baslıkta bi sorn yazmıstım ama kimse bakmadı.
8gb ta birini arıorm mesela meşgul dielim ekranda meşgul yazıyo ama noya basıom hemen tekrar aramak için o süre içinde tel kendinne gelene kadar 5-6 sn donuyo prob nedr?
Abicim o genel telefonların hepsinde olur

İşlem kaydını 1 günlük yap böylece işlem kaydına döndüğünde tekrar tekrar aynı listeyi yansıtmayacak dolayısıyla ram den kazanırsın böylece de o olay olmaz