Arkadaşlar mesajlar bölümünden e-posta ayarlarını nasıl yaparın mesela
[email protected]
windows live messenger i kurarsan otomatik geliyor mail oraya...
--------------- Ekleme ---------------
ne kadar uraştıysamda bi türlü şu gps i başaramadım. para mı vermek gerekiyor ne oluyor. harita nasıl yüklencek nasıl kullanacaz .deli olmak üzereyim. biri yardım edebvilier mi ya
nokia harita programının 3.01.4401 i kur ayarlar-genel-konumlama-konumlama yöntemleri bulutut hariç hepsi işaretle... yine ayarlar-bağlantı-paket veri-paket veri bantıısı(gerektiğinde)-erişim noktası seç birtane-yüksek hızlı etkin olacak... bunu yaparsan telefon paket veri ile bağlanıp yerini tespit edep GPS e hızlı bağlanır...not kontörü gidebilir benim hatlı bu ücret yazmıyor sonra kısa bağlantıdan sonra gps e bağlanması daha kolay oluyor...
mail yapilandirmami ve WLAN sifremi dogru girmeme ragmen ag gecit vermiyor mesaji cikiyor
sebebi nedir
WEP kodu ne demektir , WEP anahtari ne demektir , WEP anahtar bicimi ne demektir
ağ a bağlandığın wlan da mac adres fitrelemesi olabilir adres şifresiszdir ama mac filtresi olduğundan senin fitlrenin kabul etmiyordur... yada o wlan kullandığın makine de bir security firewall programı engelliyor olabilir...
WEP kodu Wlan kullandığın sunucunun koyduğu şifreleme türüdür onu bilmeden bağlantı sağlanmaz...
Merhaba arkadaşlar... benim sorum telefonumda hafıza olayı yetersiz kalıyor.. Örnek haritaları kullandığım zaman GPS verisi açıyorum sonra messenger lazım oluyor o sıra onu açmaya çalıştığımda birinden biri kendi kendine kapanıyor yada hepsi aynı anda kapanıyor buna çözüm var mı hafızasını artırabilirmiyiz...