N95ciler burada toplanalim

Sponsorlu Bağlantılar

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
N95ciler burada toplanalim
N95ciler burada toplanalim sorunlarimizi ve yararli bilgileri burada paylasalim

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
Ben bir sorumu sorayim hemen kamera flashini surekli acik tutabilmek icin ntorch light diye bi program yukledim ama isik kirmizi yaniyo beyaz flash isigi yanmiyor baska bi program varmi bildiginiz

Master_Evil

Master_Evil

Üye
n95 hakkında bir soruda ben sorcam mesela bir ortamda wireless internet var n95 bunu kullanabilir mi?

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
evet sifresini biliyorsan veya sifresizse pcden baglanir gibi baglanirsin

Master_Evil

Master_Evil

Üye
saol n95e biraz daha ısındım şimdi :)

FREEMAN31

FREEMAN31

Üye
merhaba N95 in web browseri bazi siteleri acmiyor yani aciyorda sayfanın en altına kadar inmiyor yarıda kalıyor guncellenmesi mumkunmu birde opera yuklemıstım mini ama bir sebepten dolayı(cracli baska versiyon yuklemesi) 30 gun olayı sıfıra ındı sılsemde ne yaparsam yapayım eskı halıne getıremedım sistem manager programları ıle alt klasorlerıde sıldım ama olmuyor yuklenen programlar nerelere ajanlar atıyor acaba bılen varmı

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
ya ben bişi daha sorayım telle pcyi wlandan nasıl bağlıcaz bunu yapabilen varmı

guldos

Üye
Ben bir sorumu sorayim hemen kamera flashini surekli acik tutabilmek icin ntorch light diye bi program yukledim ama isik kirmizi yaniyo beyaz flash isigi yanmiyor baska bi program varmi bildiginiz
bu zaten pil sorunu olan n 95 i cabuk tuketmez mi

guldos

Üye
Video icin iyi olsa da deger mi acaba???

guldos

Üye
.rar uzantılı dosyalar indirdim ama acilip calısacakmıs gibi gorunmuyor. sis dosyaları daha kolay.

fbyigit

Üye
arkadaşlar ben de n95 kullanıyorum bazı soru(n)lara cevap vereyim

web browserindaki sorun benim karşıma çıkmadı gayet başarılı buldum hatta bazen evdeyken bilgisayarı açmaya üşenip telefondan gidiyorum..

pil süresine gelince benin 6230i m vardı ondan daha çok dayanıyo bana.. telefonunu çok kullanan biriyim ve geceleri kapattığımda 3 günden fazla dayandırabiliyorum.. açıkçası çok daha fazla iyi olurdu elbette ama sonsuza dek dayanamaz ya bi pil..

telle pc nin bağlanmasına gelince hiç denemedim bilmiorum genelde hafıza kartımı bilgisayara takıyorum büyük şeyler yollıcaksam. normalde de bluetooth işimi görüyo zaten..

ekranının büyük olması da güzel

telefonumdan çok memnunun alma ihtimali olan düşünen herkese tavsiye ederim

ediesel

Üye
Evet Arkadaşlar bende bir n95 kullanıcısıyım telefonun tüm nimetlerinden mümkün olduğunca çok faydalanıyorum ve herşey çok güze işliyor. GPS'i olsun wi-lan ı olsun kamerası olsun hepsi mükemmel sorusu olan arkadaşlar bana da yazabilir bu arada bir tüyo n95 te müsic player da müzik dinlerken equilazer ayarını jazz da tutarsanız daha net temiz ve yüksek kaliteli ses alıyorsunuz bir deneyin

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
birde rar uzantılı dosya indiremiyorum netten desteklenmiyor diyo rar dosyalarını acan bi program olsa indirir heralde böyle bi program biliyormusunuz

guldos

Üye
evet, google da win.rar diye aratırsan indirme rg. gelir. ondan sonra acar.

paralı ama bir sure kullanabilirsin

fbyigit

Üye
arkadaşlar telefonun web beslemeleri kısmını çözen kullanabilen var mı ??
ben henüz besleyemedim de

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yeni birşey keşfettim eminim çok işinize yarayacak. Telefonla pcyi wlandan bağlıyorsunuz ve telden resimleri geçtikce pcden tam ekran slayt gibi resim video izleyebiliyorsunuz ve dosya transferi yapabiliyorsunuz tabi hepsi wlan üzerinden oluyor.

Bunun için gerekenler bilgisayar, n95, ve wireless modem yada acses point

Öncelikle bilgisayara telefonun cdsindeki home media server programını kuruyorsunuz. Bilgisayardan evinizdeki wireless ağınıza bağlanıyorsunuz ve telefondan ana şebekeyi açıp paylaşımı açıyorsunuz size bağlanacağınız ağı soruyor sizde bilgisayardan bağlandığınız ağı seçiyorsunuz ve programda devices kısmında telefonunuz çıkıyor gerisi size kalmış programı çözdükçe öğreneceksiniz.

Bi hatırlatma daha telefondan paylaşımı açtıktan sonra galeriden fotograflara gidin ve ana şebeke ile gösteri tıklayın bi arama sonucunda ağınızı buluyor onu seçin ve Bilgisayarınızdan ekrana bakın sağsol yaparak resimleri geçtikçe pcden resimlerin geçtigini göreceksiniz.

Tabi en güzelide bunların wlandan olması Kolay gelsin

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
Negative senin çok başının etini yemiştim nasıl oluyor diye ama çözdüm artık yinede çok sağol konuyu buraya açtım ama yaralı bilgiler ve dokumanlara taşı istersen

debrecen3

Üye
slm arkadaşlar bende n 95 nimetlerinden faydalanmal istiyorum
arkadaşlar bir sorum var daha önce 6680 kurlanırken resimlerimi ve tel rehberimin içinden istediklerimi gizleyebiliyordum n 95 içinde böyle bir program bilen arkadaşlarda acilll yardım bekliyorum ilgi gösteripte yardımcı olacak arkadalara şimdiden tşk ediyorum saygılarımlaaa....

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi