N95ciler burada toplanalim

Sponsorlu Bağlantılar

batsman

batsman

Üye
Ben Mesajlarımı Şifrelemek İstiyorum Yardım Edicek Varmıııı ???

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
slm arkadaşlar bende n95 8gb var bu sertifika olayını nası hallederiz yha

dewrim58

Üye
arkadasalr benim n95 nss tanimiyto cikmiyo neden olabilir acaba

bjkmuratbjk

Üye
arkadaslar bende n95 var ama verısyonu en son bunu hackleyemedım eger versıyonu falan yukselteceknız asla yapmayınn cunku heack olmuyo daha caozlulemedi hack ısı belkı de olmaz :(

wolki47

Üye
n 95 güzel bir telefon ama.....bu parayı telefona bağlamak mantıklımı....ben bağladım ve bazen pişman bazende iyiki aldım dediğim günler oluyor....

Bora

Bora

Üye
ben i550 ciyima ama telefonlarımız kardeş ozellikleri %100 aynı yazılımda aynı bende katıldım

memolim83

memolim83

Üye
Arkadaşlar divx prog. bilen biri var mı sayfadaki tüm linkler ölmüş birde mümkünse sertifika problemi olmasın...Teşekkürler

arama yaptır smart movie 4 sürümünü çok iyidir hakikaten

Lessthanlife

Üye
Arkadaşlar telefonun sürgüsünü şağı indirdiimde ekran donmuo ... ya da 15 20 sn sora donuo ancak ... yapabilecehim bsi war mı ? ... simdiden tesekkurler...

barny84

Üye
N95 için geçerli bir telesekreter programı arıyorum.Bulduklarımın hiçbiri çalışmadı.
Bilen biri varsa [email protected] adresine ne olur link atsın.
Teşekkürler

bozgoc

Üye
Merhaba Arkadaşlar ,
N95 yurtdışından getirtme olayına giriştim bir tanıdığım bana birtane N95 getirecek ama burda nasıl kırdırtırım ve kırıldıktan sonra problem yaşarmıyım IMEİ nosu problem olurmu ?
Kırıldıktan sonra Turkcell ile yine N95 gibi tüm özelliklerini kullanabilirmiyim telefonun yoksa herhangi bir özelliği devre dışı kalırmı ne bileyim mesela GPS te sorun olurmu ?
Bana bu konuda acil yardımcı olabilecek arkadaş varmı çünkü tanıdığım cevap bekliyor benden al veya alma gibisinden ayın 14 ünde türkiyeye gelecekte !!!

frknkara

frknkara

Üye
Merhaba Arkadaşlar ,
N95 yurtdışından getirtme olayına giriştim bir tanıdığım bana birtane N95 getirecek ama burda nasıl kırdırtırım ve kırıldıktan sonra problem yaşarmıyım IMEİ nosu problem olurmu ?
Kırıldıktan sonra Turkcell ile yine N95 gibi tüm özelliklerini kullanabilirmiyim telefonun yoksa herhangi bir özelliği devre dışı kalırmı ne bileyim mesela GPS te sorun olurmu ?
Bana bu konuda acil yardımcı olabilecek arkadaş varmı çünkü tanıdığım cevap bekliyor benden al veya alma gibisinden ayın 14 ünde türkiyeye gelecekte !!!

arkadaşım yurt dışından getirceksen gümrükte bir işlem yapılıyor onun detayını bilmiyorum sonra pasaportun ve telefonunla bir turkcell extra ya falan gidip kaydettirmelisin yoksa telefona sim kartı taktığın an telefondan giden sinyalle kapanıyor. ayrıca telefonunun garantiside olmaz diğer özelliklerinde de bir sorun olmaz die biliorum

cemal344

Üye
Arkadaşlar benim n95 in versiyonu çok eski ben güncellemek istiyorum ancak pc suite yeni versiyonu olan 31.. yı veriyor duyduğuma göre bu hacklenemiyormuş benim istediğim hacklanabilen en son sürümü nereden bulabilir ve hangi programla yüklerim yardımcı olursanız sevinirim cihazım n95 düz olan teşekkürler.

ediesel

Üye
Yurtdışından telefon getirtecek arkadaşın dikkatine!
Dostum n95 i yurtdışından buraya getirteceksin ama kayıt olayını halletmen lazım. Bildiğim kadarıyla n95 ve benzeri telefonların imei adresleri değiştirilemiyor. Yani muhakkak kayıt yaptırman lazım. bunu da şöyle halledebilirsin. Telefonu getirttiğin kişiye söyle o kendi üzerine kaydettirsin telefonu da sen kullan. Ama dediğim gibi imei değişimi bu tip cihazlara olmuyor olsa bile bazı özelliklerini kullanamıyorsun örneğin gps gibi.

bozgoc

Üye
Yurtdışından telefon getirtecek arkadaşın dikkatine!
Dostum n95 i yurtdışından buraya getirteceksin ama kayıt olayını halletmen lazım. Bildiğim kadarıyla n95 ve benzeri telefonların imei adresleri değiştirilemiyor. Yani muhakkak kayıt yaptırman lazım. bunu da şöyle halledebilirsin. Telefonu getirttiğin kişiye söyle o kendi üzerine kaydettirsin telefonu da sen kullan. Ama dediğim gibi imei değişimi bu tip cihazlara olmuyor olsa bile bazı özelliklerini kullanamıyorsun örneğin gps gibi.

Bilgilendirmen için çok teşekkür ederim arkadaşım öğrenmek istediğim tam buydu
Sağolasın

bartayd

Üye
aarkadaşlar benim n95 te barkod daki kamera çalışıyor ama normal kamera çalışmıyor sebebi, ne olabilir ki biri yardım edebilir mi bana

frknkara

frknkara

Üye
aarkadaşlar benim n95 te barkod daki kamera çalışıyor ama normal kamera çalışmıyor sebebi, ne olabilir ki biri yardım edebilir mi bana

versiyonu mu yükselttin öle yaptığın için bu olay başına gelmiş olabilir forumda birkaç arkadaşın başınada gelmişti

onurdursun1907

Üye
arkadaşlar n95 için wireless şifre kırma programı bulabilirmisiniz?

ozdenalper

Üye
n 95 8gb kullanıyorum bana wmv player olarak bi video oynatıcı lazm günlerdir arıyorum ama bulamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim....

ediesel

Üye
N95 için wireless kırma diye bir şey yoktur. Buda 1001. söyleyişim oldu. Tamamen saçmalıktır.