N95ciler burada toplanalim

Sponsorlu Bağlantılar

orhan_ak5

orhan_ak5

Üye
N 95 telefonumda şu programları kullanıyom deneyebilirsin :
windowslive messenger
totalrecall
teheme dıy
motoracing
cep harita
lawella radio
blacklist
lightsabre
erocorder
pypoziomica
vs. vs.. hepsini bu siteden indirdim. Güzel programlar...

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
arkadaşlar wmv lolayını çözen varmı telde oynatamıyorum ben.
Program varmı bildiğiniz.

systemprg

Üye
bende n95 ciyim ve o yani bir teklonoji harikasından başka birşey olamaz

by_modifiyeci

Üye
N 95 telefonumda şu programları kullanıyom deneyebilirsin :
windowslive messenger
totalrecall
teheme dıy
motoracing
cep harita
lawella radio
blacklist
lightsabre
erocorder
pypoziomica
vs. vs.. hepsini bu siteden indirdim. Güzel programlar...

yha bunları bana gonderebılır mısın bende hiç program yok

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
ressam58

ressam58

Üye
Arkadaşlar N95 8GB var ve bu cihazla çok aramama rağmen çalışan ve wi-fi den izleyebileceğimiz TV proğramı bulamadım.varsa lütfen buraya ekleyin ! Bir başka konuda proğrama gerek kalmadan canlı tv gibi online tv sitelerinden de aynı şekilde izleme yapamadım.Bunun bir codec mi var? Bilen varsa lütfen yazsın.Hepinize selamlar İyi günler arkadaşlar.(TOLGA)

orhan_ak5

orhan_ak5

Üye
by_modifiyeci kardeşim msn ni yazki yollayayım :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Ben bir sorumu sorayim hemen kamera flashini surekli acik tutabilmek icin ntorch light diye bi program yukledim ama isik kirmizi yaniyo beyaz flash isigi yanmiyor baska bi program varmi bildiginiz

REnkli yanması donanımdandır bence.

typeRkaan

typeRkaan

Üye
bende ayrı baslıkta bi sorn yazmıstım ama kimse bakmadı.
8gb ta birini arıorm mesela meşgul dielim ekranda meşgul yazıyo ama noya basıom hemen tekrar aramak için o süre içinde tel kendinne gelene kadar 5-6 sn donuyo prob nedr?

uzman_kosovali

Üye
arkadaslar benım tel cın malı guncellestırme yapacagım ama hıc bır sekılde baglanamıyorum pc suiteye blututu goruyor yanı bılgısayar telefonu goruyor hatta blutut la baska telefondan bırseyler yollayıp alabılıyorum ama pc suite baglanmıyor bende yapmak ıstıyorum ama olmuyor sis dosyası sisx dosyası bunlarıda calıstırmıyor telefoncu bana yazılımı yukseltınce duzelecegını soyledı ama suanda elımızde oyle program yok dedı yukleyemeyız suan dedı lutfen yardımlarınızı beklıyorum bır haftadırr ınternette ugrasıyorum bulmak ıcın gozlerım sıstı bılgısayara bakmaktan

murad22

Üye
arkadaslar benım tel cın malı guncellestırme yapacagım ama hıc bır sekılde baglanamıyorum pc suiteye blututu goruyor yanı bılgısayar telefonu goruyor hatta blutut la baska telefondan bırseyler yollayıp alabılıyorum ama pc suite baglanmıyor bende yapmak ıstıyorum ama olmuyor sis dosyası sisx dosyası bunlarıda calıstırmıyor telefoncu bana yazılımı yukseltınce duzelecegını soyledı ama suanda elımızde oyle program yok dedı yukleyemeyız suan dedı lutfen yardımlarınızı beklıyorum bır haftadırr ınternette ugrasıyorum bulmak ıcın gozlerım sıstı bılgısayara bakmaktan
arkadasım çin malı telefonlarda symbian işletim sistemi yoktur... yani yapabileceklerin telefonundaki bilgiler ve proğramlar ile sınırlıdır...extradan yani dışardan bilgi ve proğram yükleyemezsin

jatvalca

jatvalca

Üye
arkadaşlar bi sorum olacak
N95 8gb ile normal N95 arasında fark varmıdır?
yoksa sadece dahili hafıza farkımı?

virtuerock00

Üye
Arkadaşlar benim bi sorum olacak hafıza kartıma format atmak istiyorum. Yalnız telefonun kullandığı bilgiler varmı içinde onu bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

darknessidea

Üye
ram yükseltme hakkında bilgisi olan varmı
hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın uyarından gına geldi

virtuerock00

Üye
arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilecek kimse yokmu acaba hafıza kartındaki telefonun kullandığı bilgiler silinince nasıl tekrar gelior lütfen bi yardım

maliakg

maliakg

Üye
bnde varımmm..

emo19

Üye
arkadaşlar ben mesajları silemiorum nedeni ndir acaba bilen varmı şimdiden saolun...

moongose

Üye
arkadaslar mp4 fılmleri izleyemıyorum yardım lutfen?????

guldos

Üye
arkadaşlar bi sorum olacak
N95 8gb ile normal N95 arasında fark varmıdır?
yoksa sadece dahili hafıza farkımı?

Oncelikle en iyi cevabi Nokia sitesinden telefonlari karsilastirarak bulabilirsin. Ama ozetle,1. N95 in hafizasi -bir yabanci sitede okudugum bilgilerden ve su an 4 gb hafiza karti kullanabildigimden hareketle- 8 GB dan daha fazlasini kullanabilecek kapasitede. 32 GB gibi. 8 GB kat bulur bulmaz turkiyede alacagim. 2. Yeni versiyonla da 30... vs. artik rotasyon saga sola dönme ayarlardan otomatige alinip yapilabiliyor. 3. Flash oynatici da yuklu oldugundan flash gerektiren proglamlari aciyor. 4. Sanirim sonraki versiyonda Turkiyedeki TV leri de oynatabilecek Tcell den. Su an Vimio (maxicepten bulunabilir.) dan BBCworld u izlemek mumkun.

Bu sitede her turlu bilgiye ulasmak mumkun tesekkurler ama bazan yalnizca sorulara rastlioruz. Cevaplar ve yardimlar azinlikta kaliyor.
Umarim yararli olmustur.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilecek kimse yokmu acaba hafıza kartındaki telefonun kullandığı bilgiler silinince nasıl tekrar gelior lütfen bi yardım

Hafiza kartinda yalnizca sizin kaydettiginiz bilgiler mevcut sanirim. Hafiza kartindaki bilgilerden gerekli olanlari tel. hafizasina aktarip ( bu bilgisayardan da olabilir pc SUİT kullanarak.E den C ye atmak gibi) sonra hafiza karti silinebilir. gereksiz olan blgiler direk hafiza kartindan silinip gerekliler kalabilir. Hafiza kartini yedekleyip de silebilirsiniz. Sonra geekli olan seyleri geri yukleyebilirsiniz.

--------------- Ekleme ---------------

SLM arkadaşlar N95 2.el alıcam alır almaz versiyon update yapmak istiyorum bana güncel versiyon link i atarmısınız

2.el alıyorum diye versiyon update yapıyorum sizce doğru birşeymidir bu yaptığım

saygılar.
Mutlaka yapilmasi gerekli birsey. Kendi bilgilerinizi yuklemeden once yapilirsa iyi olur. Kendi bilgileriniz i yuklediyseniz bunlari yedekleyin.
Sonra yeni versiyonu yukleyin. su anki 30.. ve ayni iphone gibi rotation ozelligi var. Haritalar ve flash yuklemesi de cabasi. www. nokia.com.tr den ana sayfanin hemen altinda versiyon yukleme olarak bulabilirsiniz. Telf. u kullanmayacaginiz bir saatte yapmanizi oneririm.

virtuerock00

Üye
Guldos arkadaşım,
Ben hafıza kartını komple silmek istiyorum içinde telefonun kullandığı bilgiler varmı acaba varsa hangileri, silsem telefona takınca tekrar o bilgiler gelirmi öğrenmek istediğim o benim bilgilerimin haricinde gerekli olmayan şeylerde var o yüzden soruyorum ilgine teşekkürler.