N95ciler burada toplanalim

Sponsorlu Bağlantılar

ugurcan001

Üye
arkadaşlar selam hepinize n95 kullanıyorum ama hangi anti virüsü kullanacam bilmiyorum bana bi yardımcı olunn internet sitelerine giryorum oaradan sanırım virüs bulaşşştıı yardım edinn nasil silecemmm simdiden saolun emeginize saglıkk

burhan_06

Üye
arkadaslar ben wlan agı ayarlarını nasıl yapa bılırım yardımcı olursanız sevınırım

by_modifiyeci

Üye
ya arkadaslar n95 için frıng olan varsa lutfen paylasın sitesinden indirdim ama kullanıcı adı şifre istiyor bır turlu bulamadım resımlı anlatım olursa ii olur

dewrim58

Üye
mrb arkadaslar bende n95 var ama sadece oranfe fransa hatti calistiriyo sanil kilidini kirabilirim yardim derseniz sevinirim msn [email protected]

tbayansal

Üye
selam arkadaşlar
ben n95 'imi yeni güncelledim şimdi ise ne yüklemek istersem hep eski sertifika sorunu yapıyor bu konuda yardım ederseniz sevinirim. şimdiden teş. ederim

dewrim58

Üye
n95 i nasil simlock debilirim yardimderseniz sevinirim

zinedine_zidane

zinedine_zidane

Üye
mrb arkadaslar bende n95 var ama sadece oranfe fransa hatti calistiriyo sanil kilidini kirabilirim yardim derseniz sevinirim msn [email protected]
Arkadaşım imei numaranı pasaportuna çok az bir fiyata kayıt ettirerek yasal(trde kullanıma uygun) yapabilirsin telefonunu

dewrim58

Üye
saolasin arkadas ama sorunum o deil benim ben fransada yasiyorum ve sadece oranfe hatti calistiriyo bende baska hat takmak isin simlock etmek istiyorumon un icin bildigin varsa yardim dersen yendien sevinirim byee

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar bir sorum daha var n95 var bende evde adsl baglantimda var bilgisayar uzerinden nete baglanabilirmiyim cep tel ile nasil olur bilen varsa yardim ederseniz sevinirim byee

dennnis1989

Üye
slm arkadaslar ya n 95 de galeriye sifre koymak istiorum ama nasil bileniniz varsa bi yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden tsk

guest1212

guest1212

Üye
galeriye şifre koyamassın samsung mu bu:kop:

fucuk34

Üye
Slm arkadaşlar bana N95 için çağrı engeleme lazım

orhan_ak5

orhan_ak5

Üye
--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar bir sorum daha var n95 var bende evde adsl baglantimda var bilgisayar uzerinden nete baglanabilirmiyim cep tel ile nasil olur bilen varsa yardim ederseniz sevinirim byee[/quote]

Bulutut cihazını takıvercen pc ne cihazınında bulututunu açıvercen ondan sonra bağlanıp kullanıvercen :)

ressam58

ressam58

Üye
KEYnetik RockNScroll BETA 1.0 adında bir proğram keşfettim arkadaşlar.Bu proğram telefonu sağa sola oynatınca aynı dokunmatik ekran gibi N95 i kullanabiliyorsun.Bu proğramı kullanan varmı?Varsa lütfen buraya eklesin.Bizlerde kullanalım mükemmel bişey.tuşları hiç kullanmıyorsun.

emrulllah01

emrulllah01

Üye
SLM arkadaşlar N95 2.el alıcam alır almaz versiyon update yapmak istiyorum bana güncel versiyon link i atarmısınız

2.el alıyorum diye versiyon update yapıyorum sizce doğru birşeymidir bu yaptığım

saygılar.

by_modifiyeci

Üye
yha arkadas ben kaspersky yukledım 30 gunluk daha uzun surelı var mı

alpertemmuz_06

Üye
evet karrdeş yararlanabilir.ama öncelikle bekleme durumu var ya onu etk,inleştir.sonra ekrana ztn gelir bekleme.böle en altta ej-kranda wlan taraması kapalı dio ya ona tıkla orda ara ver eger varsa kablosuz baglanır...

orhan_ak5

orhan_ak5

Üye
SLM arkadaşlar N95 2.el alıcam alır almaz versiyon update yapmak istiyorum bana güncel versiyon link i atarmısınız

2.el alıyorum diye versiyon update yapıyorum sizce doğru birşeymidir bu yaptığım

saygılar.

Sevgili Emrullah ; nokıa nın kendi sitesine girersen zaten orada mevcut.

XXPOXX

XXPOXX

Üye
n95 im yok ama almak istiyorum

by_modifiyeci

Üye
kardeşlerım sizler hangi programları kullanıyorsunuz söler mısınız