arkadaşlar bi sorum olacak
N95 8gb ile normal N95 arasında fark varmıdır?
yoksa sadece dahili hafıza farkımı?
Oncelikle en iyi cevabi Nokia sitesinden telefonlari karsilastirarak bulabilirsin. Ama ozetle,1. N95 in hafizasi -bir yabanci sitede okudugum bilgilerden ve su an 4 gb hafiza karti kullanabildigimden hareketle- 8 GB dan daha fazlasini kullanabilecek kapasitede. 32 GB gibi. 8 GB kat bulur bulmaz turkiyede alacagim. 2. Yeni versiyonla da 30... vs. artik rotasyon saga sola dönme ayarlardan otomatige alinip yapilabiliyor. 3. Flash oynatici da yuklu oldugundan flash gerektiren proglamlari aciyor. 4. Sanirim sonraki versiyonda Turkiyedeki TV leri de oynatabilecek Tcell den. Su an Vimio (maxicepten bulunabilir.) dan BBCworld u izlemek mumkun.
Bu sitede her turlu bilgiye ulasmak mumkun tesekkurler ama bazan yalnizca sorulara rastlioruz. Cevaplar ve yardimlar azinlikta kaliyor.
Umarim yararli olmustur.
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilecek kimse yokmu acaba hafıza kartındaki telefonun kullandığı bilgiler silinince nasıl tekrar gelior lütfen bi yardım
Hafiza kartinda yalnizca sizin kaydettiginiz bilgiler mevcut sanirim. Hafiza kartindaki bilgilerden gerekli olanlari tel. hafizasina aktarip ( bu bilgisayardan da olabilir pc SUİT kullanarak.E den C ye atmak gibi) sonra hafiza karti silinebilir. gereksiz olan blgiler direk hafiza kartindan silinip gerekliler kalabilir. Hafiza kartini yedekleyip de silebilirsiniz. Sonra geekli olan seyleri geri yukleyebilirsiniz.
--------------- Ekleme ---------------
SLM arkadaşlar N95 2.el alıcam alır almaz versiyon update yapmak istiyorum bana güncel versiyon link i atarmısınız
2.el alıyorum diye versiyon update yapıyorum sizce doğru birşeymidir bu yaptığım
saygılar.
Mutlaka yapilmasi gerekli birsey. Kendi bilgilerinizi yuklemeden once yapilirsa iyi olur. Kendi bilgileriniz i yuklediyseniz bunlari yedekleyin.
Sonra yeni versiyonu yukleyin. su anki 30.. ve ayni iphone gibi rotation ozelligi var. Haritalar ve flash yuklemesi de cabasi. www. nokia.com.tr den ana sayfanin hemen altinda versiyon yukleme olarak bulabilirsiniz. Telf. u kullanmayacaginiz bir saatte yapmanizi oneririm.