N95 orjinal kasa bulabilirmiyim?

Sponsorlu Bağlantılar

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
N95 orjinal kasa bulabilirmiyim?
arkadaşlar N95 kasasında belirli yerlerde boyalar attı birde tuş takımının üstü komple silindi
bir kaç servise gittim orjinal çin adı altında 50 TL ye kasa takılıyormuş biraz daha gezdiğimde orjinal kasa bulamayacağım hakkında bilgi verdiler.İnternette aradım ama somut bir bilgiye ulaşamadım.Gitmediğim kvk kaldı ordanda çok pahalı alabileciğim söylendi.Orjinal kapak bulabilirmiyim? Bulursam nerde bulabilirim?

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
kvkda bulabilirsin onuda ben sormuştum takması ile beraber komple kasaya 200tl para istediler bende aynen şunu dedim,
"Yeni telefon almıyorum kasa degiştiriyorum" ama tabi bir işe yaramadı piyasda özelikle istanbulda orjinale çok yakın 1.kalite kasalar var ben ggden alcaktım satıcı satışları çekmiş bir dahada öle kaliteli kasa görmedim ama dedigim gibi istanbulda kesin vardır

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
yurt dışında 25 euro hemnde takma aparatlarınıda veriolar orda bi arkadasın akraban vs. varsa onlara getirttir

riddick34

riddick34

Üye
açıkcası o problem bendede var sırf güvenemediğim için almıyorum...
Tuş Takımı soyuluyor zamnlada kasa soyuluyor berbat birhal alıyor ..

Kime sorsam 70 80 Tl arası diyorlar

ama yinede çakma olmıcağı kesin değil...

ediesel

Üye
Dostum kasayı bulabileceğin yerlerden birisi Tahtakale. Çin Orijinali şuanki fiyatı 80 lira civarında nokia orijinali de 100-120 lira arası. Ama önemli olan kasayı bulmak değil taktırmak. Harbidende ince iş. Bunu çok iyi yapan telefon tamircisi arkadaşım var. İstersen sana yardımcı olabiliriim.

zezu_5

zezu_5

Üye
internet üzerinde orjinal diye bulduğum en ii kapak fiyatı 120-140 tl telefona 1 milyar küsür para vermişsn bu kadar paradan kacarsan o zaman tele verdign paradanda olursn.

not:kvklarında kesinlikle ve kesinlikle orjinal takıp takmıcağı muamma

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
internet üzerinde orjinal diye bulduğum en ii kapak fiyatı 120-140 tl telefona 1 milyar küsür para vermişsn bu kadar paradan kacarsan o zaman tele verdign paradanda olursn.

not:kvklarında kesinlikle ve kesinlikle orjinal takıp takmıcağı muamma
kvk orjinal takar öle bir muamma yok
yanlız şöle bir şey var telfonu satmaya kalktıgında 1 milyar etmiyor.Oyuzden 120 -140 yüksek bir mevla
telefon 400 zor ediyor zaten.Şimdi sen söle bakalım taktıralımmı

zezu_5

zezu_5

Üye
teli nie satıosn ki :) benim telde aynen o durumda tuşlar silinmiş kapak gitmiş ama normal haline 550 istediler sıfır kapak,yeni versiyon + sağlam bi format , kutu içeriği , ve garantisi ile 700ede satarsın ;)

daffy

daffy

Üye
evet bulursun ama cok pahalı olur

djsalih91

djsalih91

Üye
satıcı daima orjinal der ama hiç biri orjinal değildir hepsi aynı üründür fiyat farklılığı olduğu için ürün sana farklıymış gibi gelir ancak teknik serviste bulabilirsin kasasını yalnız hiç bir kasa fabrika çıkışının yerini tutmaz :oke:

ediesel

Üye
kvk kesinlikle orijinal takar diye bişey yok size çin çakması takarlar orijinal diye yuttururlar. Bunu ancak telefoncu bilir. Yada biraz tecrübe edinmişseniz parçayı gidip kendiniz alırsınız birisine taktırırsınız. Bunu da ancak tanıdık parçacı bulacaksınız ki size çini kakalamasın. Güven önemli. Dediğim gibi isteyenler var ise konu hakkında yardımcı olabilirim

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaşlar yok yok yok....Çin orjinal var diyolar inanın içim el vermiyo almaya 60 - 70 arası fiyatı var ama kesinlikle içim ısınmadı.Gittiğim bir telefoncu ise makul ve mantıklı bir fikir verdi
telefoncu telefoncu gezeceksin belki adamın elinde hurdaya ayrılmış bi cihaz vardır onunda parçalarını satıyodur o şekilde bulabilirsen bulabilirsin.Başka türlü kvk dan başka şansın yok dedi
kvk yada gittim 180 tl diyor bir kasa için bence çok ama telefonu uzun süreli kullancam kafam iyice karıştı açıkçası

can90

Üye
kardeş cin orj antepte 30 tl

ediesel

Üye
Dostum nerede oturuyorsun bilmiyorum ama İstanbulda Cevahir alışveriş merkezinde nokia shop ta orijinal kasayı 100 liraya takıyorlar haberin olsun

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
Dostum nerede oturuyorsun bilmiyorum ama İstanbulda Cevahir alışveriş merkezinde nokia shop ta orijinal kasayı 100 liraya takıyorlar haberin olsun

kardeş ankarada oturuyorum.İstanbuldada malesef tanıdığım yok.Ama gelirim sorun değil
ama geldiğimde orjinal çıkmazsa şüphesi var.Çünkü boluda bir satıcı ile temasa geçtim %100 orjinal dedi kalktım gittim çakmanında çakması çıktı.yani boş yere emek çekip zaman harcamak istemiyorum

ediesel

Üye
Dostum buraya gelmek zorunda değilsin nokia shop larda %100 orijinalini bulabilirsin. Sizin oralarda var ise hiç düşünmeden rahatlıkla git taktır.

halfur

Üye
krdeş bnde aynı bildirdiğin şekil war....telefon hurdaya ayrıldı bnde parçlarını satıorum...n95 8 gb kasası..hmde ankaradayım..ama snnki düz n95 snırım?

airex18

Üye
halen satıyomusun acaba kardeşş kaldımı elinde bişeyler....

bayon

Üye
kvk kesinlikle orijinal takar diye bişey yok size çin çakması takarlar orijinal diye yuttururlar. Bunu ancak telefoncu bilir. Yada biraz tecrübe edinmişseniz parçayı gidip kendiniz alırsınız birisine taktırırsınız. Bunu da ancak tanıdık parçacı bulacaksınız ki size çini kakalamasın. Güven önemli. Dediğim gibi isteyenler var ise konu hakkında yardımcı olabilirim

kvk ne demek orjinal takmaz ya :s arkadaş heralde normal telefoncularla karıştırdı orayı ..

azizerkan07

Üye
6500a kvkdan kasa taktırdım.1 hafta sonra tuşlar yüzüme fırlamaya başladı:D80 tl gitti .

Üst Alt