N95 Hack v31 ve üstü yeni yöntem...(alıntı)

serhazel

Üye
arkadaşım cok tşkler sonuç başarılı n95 v31,0,017 herkese hayırlı olsun

n95 8 gb v 31.0.015 hack başarılı sadece biraz sabredip opda sertifikasının gelmesini bekledim.Emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.

Samsunspor

Emekli Yönetici
ÜST KONU OLSUN .... Sitemizdeki mevcut en basit en çabuk hack şeklidir !

n95 8gb kac vakittir bunu ariyordum dostum Allah razi olsun senden.Cok isime yaradi yabanci siteler bir yana bizim Türk sitesi maximcep gercekten iyi iş çikarmiş.Tebrikler.

musicbox

Üye
Arkadaşlar ben Y:\sys\bin klasörü oluşturup içerisine installserver.exe dosyasını atdım telimi defalarca formatlamama ragmen telim herseferinde hackli şekilde karşıma çıktı. Hiçbi program tema vb. yuklemekde, Z: ve C: deki hiç bi klasöre ulaşmakda değiştirmekde sorun yaşamadım buna bende şaşkınım gelçi ama deneyin derim kolay gelsin

slm arkadaslar benimde n95 8gb war wersiyn v31.0.015 telefna hç bir uygulama yükleyemiyorum opda sitesndn de cer uzantlı dosya alamadm telfnu hackleyemedm kac yöntem dnedysem yapmadm olmadı ltfn bna yardmcı olun msn adresım emre_baba_13_@hotmaıl.com esm

--------------- Ekleme ---------------

emre_baba_13_@hotmail.com yukarda belırttgm gbi ltfn yardm hç program yuklymdm acil kafayı yiycem

OLymPoS

ya bende yapamadın şu E65'şi yardım edecek birisi yokmu ya ne yaptım ne ettim şu hacklemeyi yapamadım (yeni versiyon)

ben yaptim çalişti üstün zekam sayensinde yaptim .

cok tesekkurler gercekten ise yariyor...

haltie

Üye
calısıyorn95 8gb

nfsnihat

Üye
bu yöntem başarılıdır. denenmiştir...

rapman

Üye
OPDA'dan sertifika almak gerekiyor.bu zaten hemen hemen helloox ile aynı.ne olursa olsun IMEI'imi hiç bir yere vermem hele ki bir çin sitesine asla vermem. adamlar dakka başı telefon üretiyo myphone anycool trident vs belki de IMEI'mi o telefonlardan birine telefona kopyalıcaklar.belkide o kopya IMEI ile birisi bir suç işleyecek ve hapiste yatmak zorunda kalacağım.olabilir yani

focus838

Üye
arkadaşlar yardımcı olunda şu hack işini en basit sorunsuz IMEİsiz şekilde halleden yokmu????

vermem derken ım nosunu netde cın sıtesıne eger tel 2 se öncekı kullananın vermedıgı ne malum o rısk herzaman var zaten tel 2 el se

omega53

Üye

X-Plore v1.22 programı ile instalserver.exe dosyasını c:/sys/bin klasörüne taşıyabilirsiniz, x-plore programını kurunca ayarlardan gizli dosya ve klasorleri acarsanız yükleme yapacagınız c:/sys dosyası görünür hale geliyor, teşekkürler paylaşımın için az önce yaptım oldu, artık imzasız programları kurabiliyorum telefonuma... N95 8GB V 31,0,015

evet arkadaşlar n95 8gb de denedim çalışıyor.
Anlatan arkadaşa Teşekkür ediyorum. Allah razı olsun

ben tamamıyla yaptım ama oldumu olmadımı onu nerden anlıcammmmm