o yöntemide denedim elimde cer uzantılı sertifikamda var fakat sertifiğkaladığım progrmları kurarken yine seretifika hatası ya servis sağlayıcısıyla görüşün diye hata veriyor. telefonuma hiç bir yazılım yükleyemiyorum ki hackeleyim yardım edersen sevinirim
yinede ilgilendiğin için allah razı olsun ne yapalım 5110 pardon n95 8 gb böle kullanmaya devam edecez
kardeş sertifikalandırma işleminde bi sorun yaşıyorum galiba ilk programı sertifikalandırdım ama yine servis sağlayıcınızla görüşün diye hata verdi yapamadım
ıme no ile sertifika alma işlemini birde opda sitesinden yaptım ama dur bakalım bekliyoruz
arkadaşlar yeni versiyon için halen bekleyecekmiyiz bi hack yolu yokmu ben bilinçsizce 31.0.15 versiyonu yükledim ve artık hiç bir pro yüklenmiyor bi önceki versiyona dönmekte imkansızmış. boş boş bekliyoruz. tlfnda sade alo demek için kullanıyorum sıkıldım acıkcası 5110 dan farkı yok.
yukarda anlatılan tüm yöntemleri en az ikikez denemişimdir fakat bu yöntemler hacklı telefonlar için gecerli versiyonlarda oluyor. ben zaten 31.0.015 versiyonu yüklemiş bulunuyorum bu versiyonu kırmam gerek
arkadaşlar benim N95-8GB telefonum var daha dün aldım. Telefon versiyonu v20.0.016. Ben bunu hackleyip mi v31 yapayım, yoksa hacklemeden v31 yapıp mı hackleyeyim?
lutfen bırı yardım etsın:S:S bu dedıklerınızı yaptın y surucusune installer dosyasını attım ama telefona bısey yukleyemıoyrum dosaya bozuk dıyor defalarca format attım ama olmuyor y surucusunden installer dosyasını nasl sılerım
x-plore ve o tarz hıc programda yuklenmıoyr lutfen yardım:S:S
evet kanki islemin basarili aynen yaptim oldu c deki instali ye sys bin icine atim ben kendim y dekini silmedigim surece telefon sonsusa kada hackli n95 8gb 31.0.05 tsk saygilar