N95 8gb v 30.0.018 Versiyon Sorunu oLanLar? ( Burda toplanın )

Sponsorlu Bağlantılar

murat kalkar

Üye
evet bendede aynı sorun var. 3 kere yükledim ama aynı

u23r

Üye
yeni versiyonda arama meskul olunca donuyor bu doğru..ayrıca hack lenmiyor.hack yapınca bütün yeni eski ne varsa dosya bozuk uyarısı uyarısı veriyor.

meşgul sorunu var ama hackle ilgili bi problem yok bnm tel gayet hackli.

wwwyolcu

Üye
birde şunu dene dostum belkide yardımım olur
sıkıntıdan sorumluluk kabul değilim ha
Latest available software for Nokia N95 8GB, product code 0561948
Version: 20.2.005
Compare numbers
If this version is greater than your current software version, update now to get the latest features, applications and improvements.

apranax60

apranax60

Üye
ben telefonumu güncellemiştim n95 8gb ama aradan kısa bi süre geçti video çekimi yaparaken kamera donmaya başladı yani arkadaki kırmızı led ışık yanıp yanıp sönmeye başladı daha sorunu çözemedim bunun sebebini bilen varmı acaba :(

apranax60

apranax60

Üye
benim telefonun entegresinde bir sorun oluştu. kameranın kırmızı ışığı video çekerken sürekli donuk çekiyoooo...yokmu bunun bir çaresii...ilgililere duyrulurr

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
arkadaşlar dün bende bi n95 8gb aldım ve cihazın ön kamerası bozuk gösteriyo
versiyon ise: v30.0.018
inşallah sorunlarımız çözülür..

elmass

Üye
arkadaşlar ben şu saat itibariyle yeni versiyon güncellemesi yaptım yanlız dili ingilizce oldu ve türkçe seçeneği yok:S nolur yardım edim son güncelleme n95 17 falan heralde lütfen yardım bekliyorum

cenkcan

Üye
bu mesul tonundakı donma sorunu bende de var ancak bendekı surum 30.0.015 hala ve hacklanmedıgı ıcın cogu soruna acık durumda daha 018 ı yuklemedım ama 015tekı sorunun aynısı ancak sorun olarak gorme derım ben cunku telefonun hızı gercekten muazzam

--------------- Ekleme ---------------

beyler ayrıca benden sıze tavsıye zorunlu olmadıkca guncellemeyı tekrarlamayın eger aşıma ugrarsa yukleme sorunu dogabılır ve en ufak yanlıslıkta telefonu cope atarsınız benden sız soylemesı. ve eger mumkunse 30.0.015 ı kullanmaya devam edın cep telefonunuza mesaj gelene kadar bır guncelleme yapmayın cunku parcalar halınde sıtelerde yayınlanıyo ve ne yazık kı bu sure zarfında dosyalar zarar goruyo ne olursa olsun nokıa software updater da guncelleyın ve umarım nokıa artık su firmware sorununa bır cozum bulur ve verdıgımız paralar cop olmazz :(

cey35

Üye
benim cihazda daha önce msn kurdum çalışıyordu şimdi yüküyorum destekleniyor diye hata uyarı veriyor adobe flash player 9+onu da yükleyemiyorum bütün uygulamalarda aynı şey oluyor ne yapmalıyım arkadaşlar

ersin13

Üye
aynı donma sorunu bende de var artık kıracağım telefonu sinirden.. arama yapıp sonlandırdığım zaman takılıyor, no tuşu falan devre dışı kalıyor çalışmıyor.. bekle ki kendi kendine düzelsin, ne yapacagımı bilmiyorum bende :(

Üst Alt