N95 8gb v 30.0.018 Versiyon Sorunu oLanLar? ( Burda toplanın )

Sponsorlu Bağlantılar

typeRkaan

typeRkaan

Üye
    Konu Sahibi
N95 8gb v 30.0.018 Versiyon Sorunu oLanLar? ( Burda toplanın )
Yazılımın son versiyonu bu bildiğiniz üzere.2 gün önce telefona kurdum bende.Bi problem yok kullanıyorum ama geçen gün dikkat ettim birini aradığımda eğer numarası meşgulse telefon numara meşgul diyo ve bi süre donuyo sonra anca kendine geliyo baya bi kasılıyo?Daha onceki sürümlerde yoktu böle bişey.
Aynı sorunu yaşayan varmı?Yada deneyip yazarmısınız.Kendi numaranızı çevirin meşgul olduğu için telefon numara meşgul uyarısı versin bakalım kasıcakmı bu versiyonla sizin cihazlarda.:(

• Beğen
Tepkiler: mcke456

ressam58

ressam58

Üye
sanırım sen güncelem yaparken bir hata oluşmuş olabilir derim ben.benim fikrim tabi!Yeniden aynı işlemi yapsan düzelir bence!

anoffer101

Üye
benim tel. orjinal oldugu halde dili ing. oldu. bi ton pro. kurup kod filan girilcek bilmem neee.. bole kullanayımm bare.. yada basit bir çözümü varsa bilen anlatsın plssss

typeRkaan

typeRkaan

Üye
    Konu Sahibi
ben 2 defa güncelledim belki düzelir diye ama sorun düzelmedi.

--------------- Ekleme ---------------

benim tel. orjinal oldugu halde dili ing. oldu. bi ton pro. kurup kod filan girilcek bilmem neee.. bole kullanayımm bare.. yada basit bir çözümü varsa bilen anlatsın plssss

daha basit yolu yok malesef yazılımı kurmadan önce http://www.maxicep.com/symbian-dest...mak-dilin-ingilizce-olmasina-cozum-89677.html bu linkte ki uygulamayı yapsaydın bi problem olmazdı ama istersen tekrar yap türkçeye döner.

no-fearr

Üye
benim telefonum orjinal diyenlere bir uyarı dil seçenegine girip türkçe varmı diye kontrol edin eger yoksa sizin telefonunuzda kaçak bu arada v30.0.018 in türkçe kodu daha yok galiba ben denedim bilene denettirdim olmuyorrrr... saygılarımla

beykozlu_emre

beykozlu_emre

Üye
bende güncelledim heran gibi bi sorunla karşılaş madım tlf gayet iyi tek sorun n gage oyun yeni boyutda ancak dil ingilizce sizdede öylemi arkadaşlar

ESlNTl

ESlNTl

Üye
N-gage oyunlarına bi çözüm yani secman olmuyor neden acaba ne yapmamız lazım binda falan yani bilmem anlatabiliyormuyum :S

timsahxy

Üye
bende n-gage oyunlarını kuramadım arkadaşlar yeni versiyona benm karşılaştığım olumlu yönü müzik bölümünde gizle olayı var hala var ama eski versiyonda çıkış yapıp tekrar girdiğimde açılıyor diye baya bi bekliyordu yeni versiyonda 3-4 kere giriş çıkış yaptım tıkır tıkır girip çıkyor n-gage olayını halleden bize de anlatırsa sevinirim

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Yazılımın son versiyonu bu bildiğiniz üzere.2 gün önce telefona kurdum bende.Bi problem yok kullanıyorum ama geçen gün dikkat ettim birini aradığımda eğer numarası meşgulse telefon numara meşgul diyo ve bi süre donuyo sonra anca kendine geliyo baya bi kasılıyo?Daha onceki sürümlerde yoktu böle bişey.
Aynı sorunu yaşayan varmı?Yada deneyip yazarmısınız.Kendi numaranızı çevirin meşgul olduğu için telefon numara meşgul uyarısı versin bakalım kasıcakmı bu versiyonla sizin cihazlarda.:(

kardeşim aynı sorun bende de var çözümü bulamadım herşeyi yaptım 3 defa yeniden güncelledim karta format atım aklına ne gelirse yaptım ama yok çözüm:agla

typeRkaan

typeRkaan

Üye
    Konu Sahibi
yok malesef bende ne denediysem olmadı :( versiyon kaynaklı bi problem muhtemelen çünkü Kendimde 8gb var arkadaştada Normal 95 var onada kurduk ondada aynı sorun var numara meşgul dedii anda no tuşula kapatp hemen tekrar aramaya çalıştıında donuyo 4-5 sn
heralde yeni version çıkarsa çözerler şu sorunu.

N-gage de bi problem yok bende oyunları çatır çatır yükleyip açıyor

sokarus

sokarus

Üye
beyler bu surumde mesgul hatasını veriyo benimkindede aynı dili türkçe yapmak için cıkan 2 - 3 aydır var arayın bulun ben oyle yaptım.
hatayı düzeltmelerini beklicez bir dahaki sürüme :(

canruh

canruh

Üye
slm kardeş hiç ugraşma boşa ugraşırken telefonun çökertirsin en iyisi telefoncuya götürüp orjinal yazılımını yüklet benden telefoncu tavsiyesi

psikolaz

psikolaz

Üye

kesinlikle aynı sorun bende de var. birde telefonun acılısı eskısınden bıraz daha uzun suruyor once acılıyor tURKCELL yazan ekran gelıyor sonra o ekran 3-4 sn yok oluyor ondan sonra tekrar duzelıyor

typeRkaan

typeRkaan

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle aynı sorun bende de var. birde telefonun acılısı eskısınden bıraz daha uzun suruyor once acılıyor tURKCELL yazan ekran gelıyor sonra o ekran 3-4 sn yok oluyor ondan sonra tekrar duzelıyor

Evet bide o var açılışta 3-4 sn yok oluyo :oke: saçmalamışlar
Menü simgeleri ztn küçüldü onada uyuz oldum

psikolaz

psikolaz

Üye
önceki versıyonum da da n gage 2.0 yuklemıstım guzelce oynuyordum bu versıyondan hıc bı farkı yoktu yanı hemde mıs gıbı versıyondu.teli rahat bı sekılde hacklemıstım. bu versıyonu hackleyene kadar canım cıktı guncelleme yaptıgıma bın pısmanım

u23r

Üye
evt arkadaşlar aynı sorun bendede var bnm vihaz n95-1 ama sorun aynı ve bişi daha var karşı tarafı ararken cevap yoksa yine aynı hata var karşı taraf meşgulsede...

toLqaaaa35

Üye
pff arkadasLar benımde aynı sorunum var n95 8gb a yenı surumunu yukledım ancak sonra telfon ıng oldu bunu nası yapabılırız telfoncularada sordum olmaz dıolar lutfen yardım .

NightBLue0688

Üye

beyler versiyonu turkce halıne getirmek ıcın su kodu gırmenız yeterli #0550370

kenanyusuf

Üye
yeni versiyonda arama meskul olunca donuyor bu doğru..ayrıca hack lenmiyor.hack yapınca bütün yeni eski ne varsa dosya bozuk uyarısı uyarısı veriyor.

naominaomi

Üye
benim n95 12.0 versiyona sahipti sonra kendi sitesindel güncel yeni versiyon 30.0.015 yükledim.ama artık kameram çalışmıyor.hiç bi tepki vermiyor.eski versiyonu geri yükleme şansımız varmı yada başka bir çözüm

Üst Alt