N95 8GB v.30.0.018 Ngage oyunları olmuyor mu ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
N95 8GB v.30.0.018 Ngage oyunları olmuyor mu ???
s.a. Arkadaşlar öncelikle kolay gelsin n95 8gb v.30.0.018 telefona ne yaptıysam ngage oyunları full yapamıyorum özellikle secman ı yukleyemiyorum olmuyor ya boşuna uğraşmayalım 2 kere format attım telefona :( olmuyorsa olmuyor deyin de bizde uğraşmayalım şimdiden tşk ederim herkese kolay gelsin..

guest1212

guest1212

Üye
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun bende güncelledim telefonumu maalesef secman ve apptrk programlarını yukleyemiyoruz nokia bu konuda önlemini almış yani sen kesinlikle 30 sürümüne secman veya apptrk yukleyemessin :(

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah babacan saol ben app TRK yı yüklüyorumda bu secman yuklenmiyor yemedi :) keisn dimi bunun bi çaresi yok yani 30 versiyonlar full olarak ngage oyunlarını oynayamıyorum şimdilik yani anladıgım kadarıyla bunu demek istiyorsun :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Arkdaşım Her Oyunu Deil SAdece Bazı LArını Kaldırıyor.

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
DeadSiLeNCe eyvallah dostum da neden bunları bu versiyonlar oynayabiliyor diye yazmıyorlar bizi karamsar durumda bırakıyorlar ben telefonuma 2 kere format attım bu yüzden :S

muha baba

Üye
yahu bnde n95 8gb var ama ne sis nede jar uzantılı oyunları yükleyebiliyorum 1çaresi varsa bana yardımcı olurmusunuz yoksa benimki çin malımı şimdiden teşekkürler

leonnn

Üye
valla bazı oyunlarda sis de jar da yüklenebilio n95 8gb

karauğur

Üye
eski oyunlardan tomb raider pandemonium requem of hell oyunlarını n95 8gb telefonda oynayabiliyormuyuz..hangilerini oynatyabiliyoruz bi cevap yazın arkadaşlar lütfen

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
yaa bu işler neden böyle karışık valla saatlerce uğrtaştırıyor

karauğur

Üye
arkadaşlar neden kimse cevap vermiyor.diyorumki eski oyunları n95 8gb telefonlarda oynayabiliyormuyuz

my_tower

Üye
ewet eskı oyunları oynayabılıyoruz ve gameloft oyunlarını da kaldırıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt