n95 8gb Kızakta oynama sorunu acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sttas06

sttas06

Üye
    Konu Sahibi
n95 8gb Kızakta oynama sorunu acil yardım
Arkadaşlar ben 2. el bir nokia N95 8 gb aldım ama kızakta oynama sorunu var şimdi bu anlattığınız yöntemi yapmak için tornavida takımı almam lazım ki buda ankarada nalburlardan sordum 18 tl diyorlar şimdi sorum şudur;
1-kapak değiştirerek bu sorun giderilirmi???
2-Çin malı kapak taktırayım dedim ama oda tam oturmuyormuş bu seferde o telefonu bzarmı yada yine kızak gevşer mi?
3-netten elemanın birisinden çin n95 8gb nin kapağı varmış onu alsam yan sanayi ile farkı olurmu???
Acil Yardım!

MaCH2010

Üye
kullanabildiğin kadar kullan; sonra sat, sıfır al...

sttas06

sttas06

Üye
    Konu Sahibi
Ya beyler konuyu okuyorsunuz cevap yazmıyorsunuz yokmu içinizde bu soruyu cevaplayabilecek bi babayiğit???

haltie

haltie

Üye
ben çin malı kasa aldım çok memnunum orjinalinden iyi bir sorun olmadı.

ama çin mallarıda kalite kalite.ayrıca orjinalde alsan o oynama olacak kasadan ötürü oluyor hep.

sttas06

sttas06

Üye
    Konu Sahibi
Halit kardeşim ne varsa sende var :)
Şimdi usta elemanın birinde çin nokian95 8gb nin kasası varmış
1- benim telefonuma olurmu? benimki finlandiya malı
2- kızaktaki oynamayı kapak komple değişirse giderirmi?
eğer gidermiyorsa hiç bulaşmam yeni kapak takımına

haltie

haltie

Üye
ne demek kardeşim herzaman.

şimdi kapakta yıpranma rahatsız edici görüntü yoksa değiştirme orjinali herzaman iyidir.

ben 1 yıl kadar önce değiştim şuan bile çok az tıkırdama var.

önerim yeni kasa alırsan kılıfla kullan.

ama eskiyse kaliteli çin malları var orjinali kadar iyi ama bulmak mesele onları biraz.dediğim gibi çok sorun yoksa sadece kapak oynadığı için değiştime.

i

yusuf868

yusuf868

Üye
kardeş o oynama gayet normaldir....o oynama n85te v.b bunun gibi telefonlardada oluyor..eğer gidipte orjinal kızağı değiştirirsen telefonun daha kötü olur..dediğim gibi gayet normaldir bütün telefonlarda sürügüler sallanıyor..
:oke::nono::oke:

sttas06

sttas06

Üye
    Konu Sahibi
forumda bir arkadaş kızağı açın bant yapıştırın falan yazmış onu denemeyi düşünüyorum ama bunun için de tornavida takımı almak lazım 15 tl takım zaten :)
neyse bakarız bi çaresine ilgilenen arkadaşlar teşekkürler.
:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt