N95 8gb Hafıza Dolu Sorunu (Lütfen yardım arkadaslar)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

farukyil92

Üye
    Konu Sahibi
N95 8gb Hafıza Dolu Sorunu (Lütfen yardım arkadaslar)
arkadaslar telefonum sürekli hafıza dolu bazı verileri silin diye uyarı veriyor telefon hafızasına baktığımda klasörler boş gözüküyo ama telefonda hafıza gözükmediği için işlem yapamıyorum telefon sessize bile alınmıyor. Ayrıca ''carousel zaten kullanılıyor'' diyede bir uyarı çıkıyor. Format atmayı denedim hafıza yetersiz diye onuda yapmadı lüften yardım edin şimdiden teşekkürler

fnldstntn

Üye
Hard format atmayı dene...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hafıza kartını biçimle olmassa format at

farukyil92

Üye
    Konu Sahibi
sorun hafıza kartında değil telefon hafızasında ama format atamıyorum onda da hafıza yetersiz diyo. Hard format nedir

haltie

haltie

Üye
hard formatla fabrika ayarlarına dönersin.

Telefon kapalı iken (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak format işlemini yapabilirsiniz.

Not: Bu işlemleri yapmadan önce bataryanızın en az yarısının dolu olmasına dikkat ediniz.

ayrıca yedekleme yapın rehber resimler müzik vb silinir.

farukyil92

Üye
    Konu Sahibi
hard formatla soft formatın ne farkı var ? hard format attığımda telefona yeni birşey yüklemem gerekiyo mu yoksa ilk aldığım gibi mi olucak ?

haltie

haltie

Üye
Soft Format

Eğer telefonunuz sürekli sistem hataları veriyorsa, istem dışı kapanıp açılıyorsa, yüklemiş olduğunuz uygulamalar normal dışı çalışıyor yada hiç çalışmıyorsa vs.. Telefonunuza soft format atarak telefonunuzu ilk aldığınız zaman ki ayarlara geri çevirebilirsiniz. Soft format fabrika ayarlarına dön gibi değildir. Fabrika ayarlarına dön yapıldığında sadece profiller orjinal ayarlara dönmektedir. Ancak format attığınızda telefonunuzun hafızasındaki herşey silinecek. Telefon defteri, mesajlar, erişim noktaları...

Format Yöntemi: Telefon açık iken *#7370# yazın. Ekrana "Tüm orjinal ayarlar geri yüklensin mi? Telefon kapanıp açılacak" uyarısı gelecektir. Evet seçeneğini seçtikden sonra güvenlik kodunu girerek format işlemini tamamlayın. Ortalama format süresi 2 dakidadır.

fnldstntn

Üye
Hard Formatta sana hafıza problemi çıkarmaz ve soft formattan daha iyi sonuç verir...telefon hafızasındaki herşey siliniyor telefonu yeni almışsın gibi oluyor...

haltie

haltie

Üye
Hard Formatta sana hafıza problemi çıkarmaz ve soft formattan daha iyi sonuç verir...telefon hafızasındaki herşey siliniyor telefonu yeni almışsın gibi oluyor...

:oke:

evet arada iyi oluyor ama bilgilerini yedekle tabi

farukyil92

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler deniycem. bi sorum daha olucak telefon yutdışından geldi formatta o zaman türkçe dilde silinir. dili tekrar nasıl yükleyebilirm ?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
teşekkürler deniycem. bi sorum daha olucak telefon yutdışından geldi formatta o zaman türkçe dilde silinir. dili tekrar nasıl yükleyebilirm ?

siLinmez .. tLf.ayarLarından Türkçe' yi tekrar seçebiLirsiniz .

farukyil92

Üye
    Konu Sahibi
ama türkçe dili telefoncuya sonradan yükletmiştim ?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
sonradan yükLettiyseniz sanırım siLinebiLir ..

farukyil92

Üye
    Konu Sahibi
tekrar nasıl yükleyebilirm bilgisi olan varmı ?

farukyil92

Üye
    Konu Sahibi
Herkese çok teşekkür ederim telefon 30dk şarj olsun deniycem gelişmeleri yazarım

celal_52

Üye
bende de hafıza sorunu varda ben sim kartını çıkarıp yapsam olurmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt