Lütfen Acil Yardım Edin Arkadaşlar!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NFKeskin

NFKeskin

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Acil Yardım Edin Arkadaşlar!
Arkadaşlar lütfen yardım edin;
Benim telefonum Nokia C5-00 RM645;
Sorunum ise şudur:
Telefonumda 2GB hafıza kartı takılı. Telefonumun hafızası dolu. İnternete giremiyorum. Hatta telefonu sessiz modundan genel moduna bile alamıyorum, hafıza dolu diyor.
Bu yüzden de maxicep.com sitemizden indirdiğim uygulamaların hiçbirini de kuramıyorum. Lütfen bi yardım edin. Acaba web i telefon hafızasında kayıtlıyormu? Kayıtlıyorsa hafıza kartına çevirebilir miyim?
Lütfen yardım edin telefonda hiçbir şey yapamıyorum...

( Telefonumun resmi buurda var: )
 


yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
arkadaşım telefon ve hafıza kartında gereksiz seyleri sil yer açılsın. Ve internete girdiğin zaman ekranda gördüğün küçük büyük bütün görüntuleri telefona kaydediyor. Ama tarayıcıyı kapatınca siliniyor. Eğer tel hafızan doluysa syfaları hafızaya alamaz. O yüzden web e de giremez.

Kısacası; ya hafızayı boşaltcaksın yani bişeyler silceksin ya da yeni hafıza kartı al daha büyük hafızalı bı tane bak keyfine.
 
NFKeskin

NFKeskin

Üye
    Konu Sahibi
bunun ben de farkındayım. Ama öyle birşey ki giriyorum dosya yöneticisine hafıza kartım boş 2GB . Ama telefon da 1.7 MB boş yazıo. Hafıza bilgilerine bakınca da Diğer: 57 MB yazmış yani bu " Diğer" in içine ne giriyorsa 57 MB ımı kaplıyor. Telefonumun dosyasına normal girdiğimde bomboş ama hafıza dolu. Anlayamadım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al


Üst Alt