e72 internette hafıza dolu hatası yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

brave.lion

Üye
    Konu Sahibi
e72 internette hafıza dolu hatası yardım..
arkadaşlar e72 telefonum ile internete bağlandığımda hafıza dolu bazı verileri silin diye uyarı alıyorum ve sayfaları açamıyorum olay şuki telefon hafızasında tam 300 mb boş alan ve hafıza kartında ise 3.5 gb boş alan var sinir etti beni bunun bir çözümü varmıdır yardımcı olursanız sevinirim...interneti kullanamıyor bilen birisi lütfen yol göstersin..

brave.lion

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardımcı olacak kimse yokmu...

waycell

waycell

Üye
arka planda açık programlar varsa ram yetmiyordur diye düşünüyorum sorun bu değilse format at yada opera falan kullan operada aynı sorunu verirse mutlaka ram yetersizliğindendir

brave.lion

Üye
    Konu Sahibi
böyle sıkıntı yaşayacagımı bilseydim emin olun almazdım bu teli format attım ama hata yine aynı...

muratbey6868

muratbey6868

Üye
gülüm o problem çözülemez çünkü bu s60 v3 tellerde her zaman olur bende de oluyor sıkıntı etme opera kullan o zaman çözülür olay . . . :oke:

brave.lion

Üye
    Konu Sahibi
kullandığım temayı deyiştirince vede operaya gecince sorun düzeldi ama ilerleyen günlerde yine yaparmı onu bilmem..

muratbey6868

muratbey6868

Üye
yapmaz gülüm opera da iken hiç bir şey olmaz ben operada 50 sekme açıyorum hiç bir şey olmuyor temayı da değistirmene gerek yoktu gülüm ama neyse o da olur

icecrash

icecrash

Üye
Valla gülüm bunların hiç biri çözüm olmuyor ram yetersiz bu konuda eğer internet tarayıcısı ön belleğini hafıza kartına almak gibi bir Fw düzenlemesi var ise biri bu konuda yardımcı olsun zira bu E72 de büyük sıkıntı...
Operanında sadece mini versiyonu ile çözersiniz olayı birde mobile versiyonu atın göreyim neler olacak bu konuda sıkı bir çalışma bekliyorum arkadaşlardan mini ile olacak iş değil bu internet olayı...
Bu arada bundan önceki tel E71 di ve asla ram yetersiz sıkıntısı yaşatmadı bu nokianın büyük bir ayıbıdır üst modelde yaptığı bu hata affedilemez zaten nokia artık bitmiştir Eserisi alacaklar sakın bulaşmayın sonraki telefonum blackbary olacak...

abos

Üye
evet bendede aynı sorun var her nokıa kullanıcısını blackbery e yöneltelim birazda nokıa sıkıntıya girsin

gsung

Üye
arkadaşlar bu konu ile alakalımı bilmiyorum ama ovi haritalarada bile aynı sorun devam ediyor.Konum bulunurken harita kapanıyor.Fabrika ayarlarına döndüm ama çözüm olmadı.Bu konuda yardımcı olurmusunuz...

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
en düşük rami olanı kullan operanin en düşüğüde opera mi 4.3 bende n95 8gb var operaların hepsi var hiç te hafıza dolu uyarısı almıyorum ama yinede opera mini 4.3 u kullanıyorum

mstf_l

mstf_l

Üye
arkadaşlar bu konu ile alakalımı bilmiyorum ama ovi haritalarada bile aynı sorun devam ediyor.Konum bulunurken harita kapanıyor.Fabrika ayarlarına döndüm ama çözüm olmadı.Bu konuda yardımcı olurmusunuz...

Telefonunuzda cok fazla uygulama kuruluysa kasma yapabilir bence bi format atın

mstf_l

mstf_l

Üye
evet bendede aynı sorun var her nokıa kullanıcısını blackbery e yöneltelim birazda nokıa sıkıntıya girsin

Sanki blackberry cok matah bisey bbm dısında birseyi yok dogru duzgun ne programı ne emulatoru ne sisteme erisim hakkın var

((( MSM )))

((( MSM )))

Üye
Bende de aynı sorun var. Aslında iade sebebi sayılabilir. Çünkü telefon vadettiği özelliği yerine getiremiyor ...

Üst Alt