aradaslar nokia symbian telefonlarin hepsinde ben baglanabiliyorum.yalniz esinti arkadasin anlattigi sekilde degil.kendi yontemim.ama eger esinti arkadasimizin yontemini denmek isteyenler devam edebilirler.basari orani sadece %0 olacaktir.
evet hisi ile bayadır bağlanıyorum işe yarıyor ben başka bi forumdan ayarladım yalnız sadece telin kendi browserinden bağlanın uygulamalarda işe yaramadı. 100 de yüz çalışıyo deneyin
arkadaşlaaaar benim n73 te paket veri hatası veriyodu çözdüm.konuyu açan arkadastada aynı sorun varmıs .su bağlantı ayarlarında yeni oluşturdugunuz bt bağlantısına girin erişim noktası ismine internet yazın veeeee.soon
arkadaşlaaaar benim n73 te paket veri hatası veriyodu çözdüm.konuyu açan arkadastada aynı sorun varmıs .su bağlantı ayarlarında yeni oluşturdugunuz bt bağlantısına girin erişim noktası ismine internet yazın veeeee.soon
abi benim msn sivas_liyigido_58@hotmail.com ne olur abi ya neyaptim ettim bi turklu yapamadim su smsni bi eklesende ben kamerayi acsam ole yapsak ben de yurt disindayim banada lazmok hadi gorusuruz...............
Benim de tel N73 bluetooth bağlantısını yapıorum, internete girerken kendi tarayıcısını (WEB) kullanıorum, ama msn olayını bi türlü çözemedim..Sen msn olarak ne kullanıosun acaba,önerilerinizi bekliyorum..Teşekkürler..
Ayrıca ben başta pihatonttu.cmd yi çalıştıramamıştım.Bunun için dosyayı rardan çıkarın,com baglantısı ayarını yapın ve bunu tekrr dosyaya atıp eski pihatonttu.cmd ile değiştirin
arkadaslar benim telefon 7510 telefon sis uzantılı oldugu icin Gnubox cep programını calıştırmıyor telefon jar yada jad programına bi uyarlı program lazım yani bana Gnubox jar yada jad uzantılı dosya lazım yardımcı olursanız sevinirim tesekürler