N95 8 gb Yavaşlama sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kerem PEHLİVAN

Üye
    Konu Sahibi
N95 8 gb Yavaşlama sorunu.
Selamlar;

Arkadaşlar bir N95 8gb aldım 2. el. Gelelim konuya telefonun hafızası boşken hiç problem yok. Fakat az da olsa (msl 710 mb) bişeyleri mass memoriy'e yüklediğim anda makine çok yavaşlıyor hatta donuyor ve içine atılan mp3'leri bulamıyor. Makineye güncel versiyonu yükledim olmadı, Downgrade yaptırdım oda olmadı.

Ne yapmam gerekiyor, tavsiyeleriniz nedir? Yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler...

Saygılarımla.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Format attın mı

Kerem PEHLİVAN

Üye
    Konu Sahibi
Selamlar;

Evet formatta attım. Ama olmadı. :(

ressam58

ressam58

Üye
Güncelleme yap kardeş.tek çaren bu kalmış zaten.

Kerem PEHLİVAN

Üye
    Konu Sahibi
Selamlar;

Dostum upgrade (güncelleme) ve downgrade (eski versiyon yüklemesi) zaten yapıldı. İkisinde de bir sonuç alamadım.

careem

careem

Üye
senden önceki kullanıcı makinenin yazılımına bi hasar vermiş bozmuş olabilir nasıl becerdiyse :) yada herhangi bi parçsında sorun oalbilir 2. el tel.lere o yüzden pek sıcak bakmamıorum zaten

ressam58

ressam58

Üye
Sen güzelce onu elinden çıkar kardeş.Az daha paran gider ama kurtulursun.

Kerem PEHLİVAN

Üye
    Konu Sahibi
Selamlar;

Arkadaşlar sorun düzeldi. Bluetooth ile telefonuma dosya gönderip kaydettim ve hafıza kartında attachments diye bir dosya açtı. Bu dosyanın içine attığım herşeyi çok rahat bir şekilde görüp okuyor.

Yani eksik olan hafıza kartını biçimlendirdikten sonra gerekli dosyaların ve uzantıların kaybolması imiş.

Bir sorum daha olacak telefonun şu anki versiyonu v.30.0.018 bu versiyonu kırabilmek için detaylı bir konu işlendimi işlendi ise lütfen bana bunun link'ini yazabilirmisiniz.

Herkese teşekkürler.

Saygılarımla;

Kerem PEHLİVAN

gladiator947

Üye
arkadaşm bnm n95 te 1 gb yerim kaldı ama fıstık gibi jet gibi hızlı ;)

sürüm güncelleme yaptm... önceden sms leri 6 saniyede açıodu güncellemeyi yaptıktan sonra 1 saniyede açtım ...

necatibaltacı

necatibaltacı

Üye
hafızaa doldugu içinnnnnnn resimler fazla olamaın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt