N93 Mü N73 Mü? Se Yi Boşverin Gitsin

Sponsorlu Bağlantılar

N93 mü N73 mü? SE yi boşverin gitsin!!!

• Kullanılan toplam oy
    30
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
N93 Tabi Lafı Bile Olmaz:)

Delyyyy

Delyyyy

Üye
Valla n93 le n73 arasında pek bir fark yok bence n93 ezer özellikte ama işte tv özelliği falan war telefonda tv izlemek şarjı yer bence saçma biraz bir de en önemlisi n93 çok büyük taşımaya korkar insan onu

Ben n73 diyorum

KATILIYORUM!!!:oke:

dj_falcon

dj_falcon

Üye
N93 bsar gecer

tenten_1266

Üye
yok kardesim n73 bence n93 te neymis ole kendime gaz veriyomda bu gun aldım daha n73 :) 580 tosladım vallaha ama 6630 kullanıyodum ondan iyi :)))) N Bilmem kac bile olsa umrumda degil Benim N73 um var ve benim o kadar..........

judelav

judelav

Üye
lütfen se yi yabana atmıyalım müzik denince akla her an onun adı gelir:)

corlulu

corlulu

Üye
N93 tabikii

ffgul

Üye
Kesinlikle N73 EZER GEÇER.bir tek wirless için o tlf.alınmaz,
aptallık olur....Ayrıca oynar kapaklı tlf.ların akibetide ortada....

batman19

Üye
n73 kullandım.şu an n93 kullanıyorum...bayılıyorum bu telefona.30-40gr agırlık farkı var n73 ten...kullanım olarak bir cihaz bu kadar kullanışlı olamaz...yani ben bu cihazı uzaylıların dünyaya attığını düşünüyorum o derece...kaldırıyosun kapagını transformers gibi şekil değiştiriyo.oluyo sana mini laptop. zaten bir laptoptanda aşşagı kalmaz işlevselliği abicim alın paranız varsa alın...kullanın ama bütün özelliklerinin hakkını vere vere ngage-msn-harita- vs yükleyin bunları...eskiden her biri açin ayrı cihazlar vardı... ama bu uzaylı nokia hepsini koydu küçücük kutuya şimdi kim diyebilir bu telefona büyük diye...size bişey deyim bu telefondaki karizma n95-8gb de bile yok...

roethlisberger

roethlisberger

Üye
Arkadaşlar bence N93 çok büyük diyolar.Okadar özelliği N73'e sığdırsalar patlar N73 bea.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt