Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N93 Mü N73 Mü? Se Yi Boşverin Gitsin
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
corolla-wrc
Üye
Konu Sahibi
N93 Mü N73 Mü? Se Yi Boşverin Gitsin
İşte artık Anket yapılacak we Tartışılacak sadece iki telefon war!!! N73 &N93 !!SE Yİ BOŞWERİN GİTSİN
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[/u]n93
N93 1 de 1!!!
katibim
Üye
he he ne güzel olmuş se'yi boşverin tabiiki n93 ezer geçer
corolla-wrc
Üye
Konu Sahibi
BEN BÖYLE BİR TASARIM HARİKASI GÖRMEDİM YAAAWWWWWWW.....
Bu tlfn çıksın isterse 2 milyar olsun donu bile satar alırım!!
free
Üye
konu yanlış yere açmışsın
bunların ikiside nokia
bunların arasında n93 bencede
corolla-wrc
Üye
Konu Sahibi
N93 ün piskopat tasarımcılarını tüm insanlık adına canı gönülden kutluyorum!!
<div class='quotetop'>(free @ May 9 2006, 02:30 PM) [post=331239]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
konu yanlış yere açmışsın
bunların ikiside nokia
bunların arasında n93 bencede
[/b][/quote]
yanlış olurmu ya!! Bunlardan başka tlfn warmı?
free
Üye
başka telefon yoksa mobil cihazlar genele yazmaya hiç gerek yok
nokia bölümü yeri bu konunun
corolla-wrc
Üye
Konu Sahibi
Tamam kardeş!! Şakaydı o şakaaaa... Moderator arkadaşlardan rica ediyorum konuyu nokia bölümüne taşıyalım! SE ciler kızıo...
OrodrethElanessé
Üye
Valla n93 le n73 arasında pek bir fark yok bence n93 ezer özellikte ama işte tv özelliği falan war telefonda tv izlemek şarjı yer bence saçma biraz bir de en önemlisi n93 çok büyük taşımaya korkar insan onu
Ben n73 diyorum
free
Üye
<div class='quotetop'>(corolla-wrc @ May 9 2006, 02:42 PM) [post=331243]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Tamam kardeş!! Şakaydı o şakaaaa... Moderator arkadaşlardan rica ediyorum konuyu nokia bölümüne taşıyalım! SE ciler kızıo...
[/b][/quote]
bence se-motorola-siemens-lg-benq-nokia vb hepsi telefon
hepsininde gayet iyive uygun tellerivar
sadece konunun yerini tarif ettim sana
OrodrethElanessé
Üye
Nokia nın türkçe resmi sitesine n73 ve n93 geldi. n73 e baktım hemen 1gb kart destekler diyor ama verdiğini söylemiyor. Kartsız verilebilir mi ?
CooL'n'Quiet
Üye
o n93 kac gram öle
yinede n93 :P
tcuneytb
Üye
Boyut olarak korkutsa da optik zoom ve diğer üstün özellikleri yüzünden N93. Manyak video çekimi var telefonun, sanki video kamera gibi...
barabelli
Üye
n 93
Shadowman07
Üye
se yi es geçmek mümkün değil ama ikisi arasında n73..
denizyalcin
Üye
gerçekten se yi geçin o neymiş bea...n93 tabiki...
Newwave
Üye
Dahili Kamera medya Oynatıcı , radyo çalar , görüntülü görüşme , uçuş modu bluetooth harici Hafıza wireless LAN 3G bu özelliklerin hepsi N93 ü öne çıkarıyor bence.
technonur
Üye
n93ün tasarımı bence kötü ötesi yanii n73ün hiç diilse tasarımı berbat diil ya one öle takoz resmen
nazosist
Üye
n93 un ne kadar artısı varsada bı okadar n73 unde ondan fazla artısı var bence pek fark yok bırde n73 bırazdaha sık ve daha kullanıslı
PETRO73
Üye
Ben N kullanıyorum gayet iyi bana göre NOKIA olduktan sonra sorunda olmaz ama N biraz büyük kullanımı Ne göre zor gibi.
DJ GENTLEMAN
Üye
ne biçim bir anket bu sadece tek seçenek var illa onu seçecez bi kontrol etsene anketi düzelt