n900 x termınalle overclock yapın

Sponsorlu Bağlantılar

WebShareX

WebShareX

Üye
Akayozmen üstad msn adresimi ekleyebilirmisin sana birşey danışmam gerekiyor?
[email protected]

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
:tşk:

haddan

Üye
link ölmüş yaavvvvvvvvvv

sanal alem

sanal alem

Üye
root
apt-get -f update
apt-get -f install

dene yada tersini dene

1. deneme

1 apt-get -f update
2 apt-get -f install
(2. işlem bitince error diyor, hız halan aynı 825 MHZ)

2. deneme

1 apt-get -f install (kodu kullanıca Y/N diye sordu Y yazdım enter ladım Abort yazdı devam ettmm)
2 apt-get -f update (bu komuttan sonra güncelleme yaptı depoları galiba yeniden başlattım hız yine 825 MHZ :ağlarım:

hocam buna diret flasher denen olayla faberika ayarlarına dönsek düzelmez mi. amacım 600 MHZ ye geri dönemek değil bundan memnumum ama yarın bir gün atıyorum ses gitti gönderdik garantiye diyelim. o zaman siz bunun işlemcisiyle oynamıssınız garanti kapsamı dısında derlerse olmaz en azından bu ihtimali ortadan kaldırmak adına diyorum..

NR6630

NR6630

Üye
ne alakası var ben 1.150 mhz deyim şuan ve çok rahat da istediğim mhz ye geçiş yapıyorum yapmak çok basit brakın ordaki linkleri ayrıca flasherlede uğraşmayın ve hiçbir şeye gerekte kalmadan kapatıp açınca eski haline dönüyor yapmak isteyen varsa burda olsun gün içinde burdayım ben bekliyoum:oke:

volkov

Üye
ne alakası var ben 1.150 mhz deyim şuan ve çok rahat da istediğim mhz ye geçiş yapıyorum yapmak çok basit brakın ordaki linkleri ayrıca flasherlede uğraşmayın ve hiçbir şeye gerekte kalmadan kapatıp açınca eski haline dönüyor yapmak isteyen varsa burda olsun gün içinde burdayım ben bekliyoum:oke:
nurettin kardeş valla sabırsızlıkla bekliyorum nasıl yapıtığını hiç uğraşmadan nasıl olduğunu yazarsan sevinirim. şimdiden teşekkürler

haddan

Üye
kardeşim şu linkler baştan eklense yaa.ölmüş.kaç gündür bekliyorum yav.

ofli6134

Üye
beyler bu linklerin yenilenicegi yok.buldum ben 800 olani.buyrun indirin.

800mhz linki :

NR6630

NR6630

Üye
nurettin kardeş valla sabırsızlıkla bekliyorum nasıl yapıtığını hiç uğraşmadan nasıl olduğunu yazarsan sevinirim. şimdiden teşekkürler
slm kusura bakma geç kaldım şimdi burdayım ama senle aynı anda online olmamız lazım senle beraber adım adım yapalımnr [email protected] yada yarın 18:00 da girebilirmisin nete maxicepten yapardık msn yide ekleyebilirsin:oke:

--------------- Ekleme ---------------

hocam bu n900 overclock linkleri olmus ya.sen bulmussun bi tek.onlarin diger degerleri de var mi? 700 veya 800?
kardeş bu linkleri bırak 8.ci sayfaya gel orda yapalım beraber programla yapacaz öyle tek 900 yada800 frekansına muhtaç kalma hepsine tek tıklamayla geçiş yap.. anlatıcam yarın gel 18:00da nete gel orda hatta msn de var benim size yardımcı olayım 1.150mhz yekadar seçme hakkınız var telefonu kapatıp açınca bile hemen eski halinede döne biliyorsunuz uğğraşmadan:oke::oke:

mard22

Üye
linkler uçmuş kardeş