vvalentinoo
Üye
n900 gelimiş geçmiş bugüne kadarki en canavar bommmbaa bir internet tableti ve multimedya telefonudur arkadaşım cep bilgisayarı
--------------- Ekleme ---------------
ALAKSI YOK BEN KERNELİ KALDIRINCA ÖYLE OLDU AYRICA FLASH TAN SONRADA BOMBA GİBİ OLDU VE ÇOK DA GÜZEL ŞUAN BİŞİ YOK
yaw dostum tamamda ben seni gene anlamadım sen ordaki paragrafını iyi oku bakalım sen diyorsunki başından beri restart atıyorrsa n900 de problem demişsin yani sistemsel ama bende orda zaten demişimki kerneli kaldırınca oldu diyee SANIRIM ALAKASIZ CEVABI ANLADIN ŞİMDİ..bende biliyorum başından buyana restart atan telefonunun hiç düzelmeyeceğini yada sistemsel hatalı olduğunu..Bizde anlıyoruz yani dert etmeSanırım aynı şeylerden bahsetmiyoruz arkadaşım. Benim sorunum yazılımsal değil sistemsel diyorum sen bana halen yazılım sorunlarından bahsediyorsun. Emin olabilirsin bende senin kadar takip ediyorum yazılanları çözüm yollarınıAlakası olup olmadığına ben karar veriyim bırakta sorunları ben biliyorum çünki
murattiy ve tarik39nl..kardeslerim verdiginiz bu bilgiler gercekten cok degerlidir ama neden taa ozaman bana yardim etmedinizbu konu cok eskidir tarihe bakilinca ama gercekten cok iyi oldu arkadaslar sagolun bu bilgiler ise yarar ayni problemim olursa..
keşke daha önce bilgilenseydik, bende flash atmak zorunda kaldım ve 2gb resimlerim ve videolarım gitti.
aynı sorun bendede oldu flash attım düzeldi ama her şey gitti yapacak bişey yok gibi.
yaw dostum tamamda ben seni gene anlamadım sen ordaki paragrafını iyi oku bakalım sen diyorsunki başından beri restart atıyorrsa n900 de problem demişsin yani sistemsel ama bende orda zaten demişimki kerneli kaldırınca oldu diyee SANIRIM ALAKASIZ CEVABI ANLADIN ŞİMDİ..bende biliyorum başından buyana restart atan telefonunun hiç düzelmeyeceğini yada sistemsel hatalı olduğunu..Bizde anlıyoruz yani dert etme
yazik etmisin bos yere format atmisin..
kernel sorun vermisse sadece kerneli tekrar yuklettiginde kaldigin yerden devam ederdin.
assagidaki uygulamayi uyguladiginizda sorun giderilmis olurdu..
artik baska sefer ayni sorunla karsilastiginizda veya baska arkadaslar bu sorunla karsilastiginda
kolayca cozmus olurlar.
cep acilip kapanmasi yada acilista sorun vermesi gibi durumlari gidermenin yontemi....
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu yuklu olmalidir.
c program files meamo klasorun icine RX-51_2009SE_20.2010.36-2_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin
firmware bin dosyasini kopyala.
sira ile aynen uygula.
1. cepi kapat pilini cikart.
usb kablosunu cepe tak ve pc ye tak oylece kalsin..
2. cmd yi ac
3. cd C:\Program Files\maemo\flasher-3.5 (entere bas..)
flasher-3.5 -F RX-51_2009SE_20.2010.36-2_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin --flash-only=kernel -f -R (entere bas..)
cmd ekraninda cepin baglanmasini bekleniyor diye ingilizce yazi olur oylece kalir..
4.sizin yapacaginiz tek sey ! Cepe pili takmaktir...
taktiginiz anda kisa bir yukleme yapacaktir ,bu yuklemede kerneldir.
yuklendiginde cep acilmaya baslicak islem bitmis olacak..
u tusuna felan basmaya gerek yoktur !!
pili taktim ama yukleme olmadi derseniz? 1 dakika bekle. tekrar pili o sekilde cikar tekrar tak .
halen yukleme olmuyorsa..
bir kac sefer bu islemi yaptiginizda mutlaka pc cepi yakalicaktir..
orginal kerneli yukler ve cep sorunsuz sekilde kaldigi yerden devam eder..
ne program silinmis olur nede veri kayip etmis olursunuz..
nasil yani arkadas nokia 900den bedava dijitürk izliyorsun helan oolsun sana üstat bi söylesende bizde yararlansak kardes
yazik etmisin bos yere format atmisin..
kernel sorun vermisse sadece kerneli tekrar yuklettiginde kaldigin yerden devam ederdin.
assagidaki uygulamayi uyguladiginizda sorun giderilmis olurdu..
artik baska sefer ayni sorunla karsilastiginizda veya baska arkadaslar bu sorunla karsilastiginda
kolayca cozmus olurlar.
cep acilip kapanmasi yada acilista sorun vermesi gibi durumlari gidermenin yontemi....
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu yuklu olmalidir.
c program files meamo klasorun icine RX-51_2009SE_20.2010.36-2_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin
firmware bin dosyasini kopyala.
sira ile aynen uygula.
1. cepi kapat pilini cikart.
usb kablosunu cepe tak ve pc ye tak oylece kalsin..
2. cmd yi ac
3. cd C:\Program Files\maemo\flasher-3.5 (entere bas..)
flasher-3.5 -F RX-51_2009SE_20.2010.36-2_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin --flash-only=kernel -f -R (entere bas..)
cmd ekraninda cepin baglanmasini bekleniyor diye ingilizce yazi olur oylece kalir..
4.sizin yapacaginiz tek sey ! Cepe pili takmaktir...
taktiginiz anda kisa bir yukleme yapacaktir ,bu yuklemede kerneldir.
yuklendiginde cep acilmaya baslicak islem bitmis olacak..
u tusuna felan basmaya gerek yoktur !!
pili taktim ama yukleme olmadi derseniz? 1 dakika bekle. tekrar pili o sekilde cikar tekrar tak .
halen yukleme olmuyorsa..
bir kac sefer bu islemi yaptiginizda mutlaka pc cepi yakalicaktir..
orginal kerneli yukler ve cep sorunsuz sekilde kaldigi yerden devam eder..
ne program silinmis olur nede veri kayip etmis olursunuz..
ikidefa denedim olmadı henüz. Telefon açılıyor. bir-iki dakika içerisinde tekrar baştan başlıyor.
Masaüstlerinin hiç birinde hiçbir yok eklemede yapamıyorum. şu anda uçmuşdurumda. Sim kartı taktığım zaman operatör ismi yanıp sönüyor. sonra restart atıyor...
Tam format atacam galiba
selam arkadaşlar beim n900 ü açınca şöyle yazıyor=Maemo 5 (internal flash). ve loading boot menu diyor tel hep açılıp kapanıyor menu falan yok sadece beyaz ekran ve o yazılar. Ne yapabilirim lütfen yardımcı olun. Ha arada bir açıldığında dil, zaman, bölge ayarları istiyor yapoyorum ve save diyor kayıt ediyom bir işe yaramıyor.şimdiden teşekurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?