n9000 dir o kardeşim .Slm arkadaslar yurt disinda kendime birtane not3 istedim ve bugun geldi modeline baktim N900 yaziyor bu modeli bilen arkadasdalr biraz bahsedermi internetten bakiyorum bi bilgi yok simdiden tskler iyi forumlarCvp verecek bi kişi yokmu?
.ıyı de note 3 n9000Q degıl mıhangımızı kandırdılar kardesm
sımdı gordum sammobıle da. n900 snapdragon war dıyor. ee o 9005 degıl mıydı ?
Saolasin kardesim walla 700 $ a aldim turkiyede biliyorum 1900 2000 tl. Sürekli arada 500 tl oynar. S4 de aldim 500 $ aBende Irak'ta aldim hayirli olsun ne kadara aldin
ben Kazakistandan 900$ aldim
Note 3 ün çok farklı modelleri mevcut yanılmıyorsam bi listede 8-9 tane farklı model görmüştüm
Şu an note 3 modelleri arasında en iyi N9005 var onun da sim kart kilidi var. Ancak root+region lock sayesinde kırılıyor ancak ben bunu tavsiye etmiyorum uluslararası garantide sıkıntı olur. En iyisi aldığın ülkedeki sim kartla aktive edip sonra burda kullanmak. Yapanlar vardı sanırım ama tam bi bilgim yok. Ancak şunu da belirtmeliyim ki Türkiye modeli yani N9000q da piyasadaki en iyi 3 telefondan biridir.Offf. Ya acikcasi hic aklimda yoktu. Note 2 var bende. Zaten bu ikincisi. Birisini suya dusurdum bunu aldim alali 3 ay anca oluyor. Bi arkadasa s4 hediye aldim o sirada note 3 alim dedim ne farki var wallaha bilmiyorum. N9000q diyorlardi forumlarda bi arkadasta benim.note 3 n900 yaziyor diyip altinada cin falan olmasin diye yazdiklari icin urktum. Buradaya danisayim dedim
Şu an note 3 modelleri arasında en iyi N9005 var onun da sim kart kilidi var. Ancak root+region lock sayesinde kırılıyor ancak ben bunu tavsiye etmiyorum uluslararası garantide sıkıntı olur. En iyisi aldığın ülkedeki sim kartla aktive edip sonra burda kullanmak. Yapanlar vardı sanırım ama tam bi bilgim yok. Ancak şunu da belirtmeliyim ki Türkiye modeli yani N9000q da piyasadaki en iyi 3 telefondan biridir.