Tavsiye N900 Note 3

Sponsorlu Bağlantılar

ardakan12

ardakan12

Üye
    Konu Sahibi
N900 Note 3
Slm arkadaslar yurt disinda kendime birtane not3 istedim ve bugun geldi modeline baktim N900 yaziyor bu modeli bilen arkadasdalr biraz bahsedermi internetten bakiyorum bi bilgi yok simdiden tskler iyi forumlarCvp verecek bi kişi yokmu?

turbocore35

turbocore35

Üye
Slm arkadaslar yurt disinda kendime birtane not3 istedim ve bugun geldi modeline baktim N900 yaziyor bu modeli bilen arkadasdalr biraz bahsedermi internetten bakiyorum bi bilgi yok simdiden tskler iyi forumlarCvp verecek bi kişi yokmu?
n9000 dir o kardeşim .:D.

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
yooo hakkaten n900 benimkide öyle

muratcan1999

muratcan1999

Üye
N9000 dir o :D

ardakan12

ardakan12

Üye
    Konu Sahibi
evet Ya Sadece N900 dir diyer model arasında ne farklar var soylermısiniz

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
ıyı de note 3 n9000Q degıl mı :) hangımızı kandırdılar kardesm :)sımdı gordum sammobıle da. n900 snapdragon war dıyor. ee o 9005 degıl mıydı ?

ardakan12

ardakan12

Üye
    Konu Sahibi
nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
bize çin model note 3 satmiş olmasinlar

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye

fk555897

fk555897

Üye
Note 3 n900'ü Samsung'un sitesinde buldum. Buyrun m.samsung.com/levant/consumer/mobile-phones/mobile-phones/galaxy-note/SM-N9000ZKEXSG

mertcan01

mertcan01

Üye
Bende bugun aldim iraktan. Note 3 n900 modeli fabrika wietnam

ardakan12

ardakan12

Üye
    Konu Sahibi
Bende Irak'ta aldim hayirli olsun ne kadara aldin

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
ben Kazakistandan 900$ aldim

• Beğen
Tepkiler: mertcan01
ardakan12

ardakan12

Üye
    Konu Sahibi
Bende not 3 665 dolara aldım s4 570 $almıştım

silentattack

silentattack

Üye
Note 3 ün çok farklı modelleri mevcut yanılmıyorsam bi listede 8-9 tane farklı model görmüştüm

mertcan01

mertcan01

Üye
Note 3 ün çok farklı modelleri mevcut yanılmıyorsam bi listede 8-9 tane farklı model görmüştüm

Offf. Ya acikcasi hic aklimda yoktu. Note 2 var bende. Zaten bu ikincisi. Birisini suya dusurdum bunu aldim alali 3 ay anca oluyor. Bi arkadasa s4 hediye aldim o sirada note 3 alim dedim ne farki var wallaha bilmiyorum. N9000q diyorlardi forumlarda bi arkadasta benim.note 3 n900 yaziyor diyip altinada cin falan olmasin diye yazdiklari icin urktum. Buradaya danisayim dedim

silentattack

silentattack

Üye
Offf. Ya acikcasi hic aklimda yoktu. Note 2 var bende. Zaten bu ikincisi. Birisini suya dusurdum bunu aldim alali 3 ay anca oluyor. Bi arkadasa s4 hediye aldim o sirada note 3 alim dedim ne farki var wallaha bilmiyorum. N9000q diyorlardi forumlarda bi arkadasta benim.note 3 n900 yaziyor diyip altinada cin falan olmasin diye yazdiklari icin urktum. Buradaya danisayim dedim
Şu an note 3 modelleri arasında en iyi N9005 var onun da sim kart kilidi var. Ancak root+region lock sayesinde kırılıyor ancak ben bunu tavsiye etmiyorum uluslararası garantide sıkıntı olur. En iyisi aldığın ülkedeki sim kartla aktive edip sonra burda kullanmak. Yapanlar vardı sanırım ama tam bi bilgim yok. Ancak şunu da belirtmeliyim ki Türkiye modeli yani N9000q da piyasadaki en iyi 3 telefondan biridir.

mertcan01

mertcan01

Üye
Şu an note 3 modelleri arasında en iyi N9005 var onun da sim kart kilidi var. Ancak root+region lock sayesinde kırılıyor ancak ben bunu tavsiye etmiyorum uluslararası garantide sıkıntı olur. En iyisi aldığın ülkedeki sim kartla aktive edip sonra burda kullanmak. Yapanlar vardı sanırım ama tam bi bilgim yok. Ancak şunu da belirtmeliyim ki Türkiye modeli yani N9000q da piyasadaki en iyi 3 telefondan biridir.

Simdi anlamadigim bir kax sey var.
N900 ile n9000q arasinda fark varmı ?
Aslinda 9005 istedim ama bu ülkede yok.
Birde 9005 yani sonu 5 ile biten seriler sim kilitlimi oluyor s4 aldim 9505 bu sim kilitlimidir