N900 maemo 5 Bir çok sorun..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tembar

Üye
    Konu Sahibi
N900 maemo 5 Bir çok sorun..
Merhaba arkadaşlar.. ben bu telefonu yeni kullanmaya başladım.. ikinci el aldım. kamerası fotograf çekerken arada donuyo kalıyor.. birde çektigim fotografları hafızaya almıyor. bi türlü kaydetmiyor.. pc suit ile bagladıgım da ya da dosya depolama olarak bagladıgım da pc ye hiç bir doya atamıyorum içerisine ve içindekileride silemiyorum.. neden olabilir. yazılım hatasımıdır lütfen acil yardım edermisiniz.. şimdiden teşekkürler..

Febris

Febris

Üye
yazılımını tekrar flashlarsan bütüüüün sorunlar ortadan kalkar temiz bi telfonun olur sifir almış gibi :D

• Beğen
Tepkiler: tembar

tembar

Üye
    Konu Sahibi
bende öyle düşünmüştüm çok teşekkür ederim arkadaslar.. bu arada flaş anlatımı forumda var bi kaç yerde onları kastediyorsunuz değil mi ? daha önce hiç kullanmadım bu tarz bi telefon becerebilrmiyim ? telefonu komple silerim bi daha yukleyemem diye korkuyorum yaa :(

osmanayman

osmanayman

Üye
Rahat ol... Önce vanilla sonra pr1.3 ile flashla sorun kalmaz İnşallah... :oke:

• Beğen
kaan dean

kaan dean

Üye
bence direk kernele flash atmasi daha mantikli

• Beğen

tembar

Üye
    Konu Sahibi
ah keşke bir de dediklerinizden bişe anlasam :) ne tür bi flaş atmam lazımsa onun anlatımının linkinide eklerseniz çok iyi olacak arkadaslar. dedigim gibi yeniyim.. pek bişe anlamıyorum maalesef :(

tembar

Üye
    Konu Sahibi
hehe.. sonunda yaptım.. ve dediğiniz gibi herşey düzeldi arkadasşlar.. çok çok çok saolun ilginiz için..

osmanayman

osmanayman

Üye
Düzeldiğine sevindim... :oke:

• Beğen

tembar

Üye
    Konu Sahibi
peki bu telefona uygulamaları nasıl yukleyecegiz.. kendi uygulama yöneticisindeki uygulamalar haricinde pc de n ya da baska bi siteden nasıl uygulama yuklenir?

tembar

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ettim hocam.. saygılar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt