N900 | Kimin Masaüstü Daha Güzel... :)

Sponsorlu Bağlantılar

CnrErks

CnrErks

Üye
s.a arkadaşlar ya ben bundan baya uzun bir zaman önce bi konu görmüştüm bulamadım masaüstü sayısı 4 ya onu arttırabiliyorduk nasıldır yada program depoda ne diye geçiyor

son olarakta ya allah rızası için biri cevap versin bu resimleri nasıl klasör yapabilirim bütün resimler ulu orta tlf alan girince görüyor olmuyor

osmanayman

osmanayman

Üye
s.a arkadaşlar ya ben bundan baya uzun bir zaman önce bi konu görmüştüm bulamadım masaüstü sayısı 4 ya onu arttırabiliyorduk nasıldır yada program depoda ne diye geçiyor

son olarakta ya allah rızası için biri cevap versin bu resimleri nasıl klasör yapabilirim bütün resimler ulu orta tlf alan girince görüyor olmuyor

İnşallah bu işini görür kardeş selametle... (Resimleri klasör halinde görme)

Masaüstü sayısını 9'a çıkarma var istersen ekleyeyim ama dikey mod vs gider... İstersen ekler anlatırım...

• Beğen
Tepkiler: CnrErks
CnrErks

CnrErks

Üye
abi zaten dikey mod kullanmıyorum zaten tlf orjinal halinde eklersen iyi olur tşk ederim

sallagitsin_

Üye
Masaüstündeki simgeleri hangi programla büyütüyoruz arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı? Tweakr bu işi görüyor zannediyordum ama bende işe yaramadı acaba biyerde yanlış mı yapıyorum.. veya çakışan bir program mı var.

Üst Alt