N900 | Kimin Masaüstü Daha Güzel... :)

Sponsorlu Bağlantılar

By_aLpKuN

By_aLpKuN

Üye
şimdi bak üstad başka yere upload ettim

kuavo15

kuavo15

Üye
ue-gazi gorunce kzacak soleyeyim yoksa cok komik :D

kuavo15

kuavo15

Üye
ma bu tur resimleri paylasmaniz yasak yada uygun degil...yinede siz bilirsiniz

--------------- Ekleme ---------------

ama bu tur paylasimlar bildigim kadariyla uygun degil ve yasak olmasi lazim.,yinede siz bilirsiniz...

kuavo15

kuavo15

Üye
mod ne oluyor ?

ferwasd

ferwasd

Üye
2. masaüstü daha iyi

Istanbul_Duman

Üye
Beyler resim çekmeye basınca yada video çekmeye çalışınca hafızaya ulaşılamıyor içerik kaydedilemedi yazıyor bu nedir anlamadım. neyaptıysam olmadı. bilgisi olan varmı ?

loko34

loko34

Üye

Buda benden gelsin..

blorde

blorde

Üye
Bunlarda benim :)

By_aLpKuN

By_aLpKuN

Üye
blorde kullandigim temanin adi nedir?cok hos duruyor

blorde

blorde

Üye
Kullandigim tema blue-sky kardes. ikonlarda blue-sky arka plan resmi ise N900 un orjinal duvar kagidi digital nature 4

By_aLpKuN

By_aLpKuN

Üye
Kullandigim tema blue-sky kardes. ikonlarda blue-sky arka plan resmi ise N900 un orjinal duvar kagidi digital nature 4

duvar kağıtları bende yok.çok hoş duruyor ama.birde batarya wi-fi ve şebeke renkleri de değişmiş.onlarında kısayoldan nasıl değiştiğini anlatabilirmisiniz?daha önceden yapmıştım ama flashlayınca gitti.kaynağıda bulamadım.

şimdiden teşekkür ederim.

blorde

blorde

Üye
ikonlari ve temalari depodaki theme customizer ile deqistirebilirsin. bende tesaduf buldum :) depoda theme veya icon diye arat sonra ikonlari yukleyince theme customizer prosuda otomatik yuklensinmi diye soruyor . sormassa otomatik yuklemis demektir ve ayarlara girdiginde orada gorursun theme customizer istediqin tema ile istefdigin iconlari karisik kullanabiliyorsun. duvarkagidina gelince ben telefonu aldigimda icinde 25 taneye yakin duvar kagidi vardi (telefonu sifir aldim) insallah yardimci olabilmisimdir. istersen duvarkagitlarini yukleyebilirim.

--------------- Ekleme ---------------

depoda guzel ikonlar var ve bazi temalar ikonlari kendisi degistiriyor. misal an-droid theme. Telefonda catories prosu yuklu ise menu sekli super oluyor ozelliklede blue-sky iconlarinda

Xandra

Xandra

Üye
Merhaba Arkadaşlar.

Ben Aranıza Yeni Katıldım. Daha Önce N900 İçin Yabancı
Forumlara Takılıyordum. Artık Burdayım. Yeni Geldiğim Belli
Olsun Diye Bende Masaüstümün Resmini Paylaşmak İstedim :)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hoşgeldiniz... :)

Üst Alt