N900 | Kimin Masaüstü Daha Güzel... :)

Sponsorlu Bağlantılar

By_aLpKuN

By_aLpKuN

Üye
Süper bende n900 kulanıyorum ama amatörce telefon hakaret olur bilgisayar bu n8 bekleyender daha bekeleyecek şu an kaçak fiyatı 2000tl :)

E90 kullanıyordum ben bi ara yahu gençler gelen giden aramaları kaydeden bir program var mı? acaba..

E90 için mi n900 için mi bu sorduğun program?

mustif

mustif

Üye

Buda benim masaustu

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
WiFi Simgesinin altındaki 5 rakamı WiFi' nin çekim gücünü gösteriyor. O uygulamayı paylaşmıştım incelerseniz bulabilirsiniz...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bugün sirkeci doğubanka gittim 850 tl ye 10 taksitle kayıtlı n900 satılıyor.sizce uygunmu vede n900 almamı tavsiye edermisiniz.yani bu işletim sisteminin geleceği varmı.

kuavo15

kuavo15

Üye
Bugün sirkeci doğubanka gittim 850 tl ye 10 taksitle kayıtlı n900 satılıyor.sizce uygunmu vede n900 almamı tavsiye edermisiniz.yani bu işletim sisteminin geleceği varmı.

n900 ü al pişman olmasıın n8 n900ü geçemez!!!! sadece usb on the go özelliği var bide 12mp kamerası zaten 12mp kamerası için alırsanız fot.makinası alamk en mantıklısı 3g yok ama artık kesin olarak pr.1.3 de gelecek bide usb otg zaten şuan n900 üzerinde çalışıyor yakın zamnda depolardan yüklenir :oke:

sanal alem

sanal alem

Üye
n900 ü al pişman olmasıın n8 n900ü geçemez!!!! sadece usb on the go özelliği var bide 12mp kamerası zaten 12mp kamerası için alırsanız fot.makinası alamk en mantıklısı 3g yok ama artık kesin olarak pr.1.3 de gelecek bide usb otg zaten şuan n900 üzerinde çalışıyor yakın zamnda depolardan yüklenir :oke:

aynen katılıyor. N900 efsane olacak bakmayın bilinmediğine Türkiye de satılmadığına. 12 değil 20 mp olsa ne olur. git güzel profesyonel canon, nikon bi fotoğraf makinası al daha iyi. sonuçta adı üstünde profesyonel makına ki hiç bir cep telefonu o makinalar gibi fotograf çekemez. 3g falan zamanla N900 de de olacak kanısındayım. :oke:

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım bende 900 tl ye 2 yıl garantili kayıtlı sorunsuz peşin fiyatına taksitle aldım. bence fiyat gayet güzel. tavsiye ederim. pisman olmassın. işletim sisteminin geleceği hakkında geliştireceklerine eminim. fiyat bence iyi şimdi baktım fiyatı 1.185,00 TL :ehe telfon almıyorsun sonuçta hem notebook hem netbook hem telefon hem internet tablet bu hem hem gider :naughty:

kuavo15

kuavo15

Üye

aynen katılıyor. N900 efsane olacak bakmayın bilinmediğine Türkiye de satılmadığına. 12 değil 20 mp olsa ne olur. git güzel profesyonel canon, nikon bi fotoğraf makinası al daha iyi. sonuçta adı üstünde profesyonel makına ki hiç bir cep telefonu o makinalar gibi fotograf çekemez. 3g falan zamanla N900 de de olacak kanısındayım. :oke:

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım bende 900 tl ye 2 yıl garantili kayıtlı sorunsuz peşin fiyatına taksitle aldım. bence fiyat gayet güzel. tavsiye ederim. pisman olmassın. işletim sisteminin geleceği hakkında geliştireceklerine eminim. fiyat bence iyi şimdi baktım fiyatı 1.185,00 TL :ehe telfon almıyorsun sonuçta hem notebook hem netbook hem telefon hem internet tablet bu hem hem gider :naughty:
bende sana katiliyorum suan n dokuzyuzumden yaziyorum cok sahene ve icinde hem telefon hemde bilgisayar ozelligi barindiriyor :)

sanal alem

sanal alem

Üye
bir de şarjı iyi gitse :) N900 daha büyük mAh değerli bataryalar takılıyor fakat arka kapagı da değiştirmek gerekiyor. en azından 1500 mAh değerli bataryalar olsa da taksak :)

Istanbul_Duman

Üye
Ue-Gazi ve Sanal alem,
temalarınız çok güzel isimleri nedir ve nerden bulabilirim ?

sanal alem

sanal alem

Üye
benim temanın ismi D-Theme Aero Black olarak geçiyor. depodan kurdum ve D-Theme ismiyle bir sürü tema depolarda mevcut. gayet güzel temalar. bazı temalar var menü animasyonlarını, iconlarını vs de değiştiriyor.

uygulama yöneticisine depo kaydı yaparak çok sayıda tema ve uygulamaya ulaşabilirsiniz. bunun için:

http://www.maxicep.com/nokia-maemo/...ydi-ve-uygulama-indirme-islemleri-289884.html bu konudan faydalanabilirsiniz.

değişik bir uygulama yöneticisi var ki kesinlikle tavsiye ederim. daha kullanışlı.

http://www.maxicep.com/nokia-maemo/...ydi-ve-uygulama-indirme-islemleri-407251.html bu konudan faydalanabilirsiniz.

N900 depolarında çok sayıda programı ücretsiz bir şekilde cihazınıza kurabilirsiniz :oke:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kullanış olduğum tema an-DROID Theme v1.6 isimli tema. BURADAN indirebilirsin...

Istanbul_Duman

Üye
Ue-Gazi ve Sanal alem,
eywallah doslar. buldum kurdum saolun:oke:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederiz... :oke:

bulenternas

Üye
arkadaşım bende var n900 çok memnunum herşeyi yapabiliyor, bazen pc den bile daha ii işler yapıyor. fakat ben telefonu sürekli cebimde taşıdığım için boyutu biraz büyük geldi satıyorum ilgilenirsen fiyatta yardımcı olurum, doğu bankın altında bir fiyata telefonu veririm.

ramazan451

ramazan451

Üye

Adamımm HOUSE :D:D

sanal alem

sanal alem

Üye
ramazan451 güzel masaüstü :oke: (masaüstleri hatta :ehe)

By_aLpKuN

By_aLpKuN

Üye
buda benim masaüstlerim...

Üst Alt