N900 için Meego ve Android yükleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fikrimfirari

Üye
    Konu Sahibi
N900 için Meego ve Android yükleme sorunu
Merhaba arkadaşlar,

Nokia N900 telefonum var.Nokia bu cihaza yazılım desteğini kestiği için ve yeni telefon almayı düşünmediğim için N900 telefonumu daha aktif kullanmak adına arayış içine girdim. Forumları araştırdım ve kafam allak bullak oldu. Kafama takılanların hepsine cevap almak ve benim durumumdakilerin aydınlanmasına da vesile olmak amacıyla sizlere birkaç sorum olacak;

1- Meego yazılımı N900'da işlevsel olarak kullanılabiliyor mu? Kullanılabiliyor ise yükleme ile ilgili kaynak gösterebilir veya nasıl yükleneceğini anlatabilir misiniz?

2- Android yazılımı N900'da işlevsel olarak kullanılabiliyor mu? Kullanılabiliyor ise yükleme ile ilgili kaynak gösterebilir veya nasıl yükleneceğini anlatabilir misiniz?

3- Alien Dalvik emulatoru android uygulamalarının N900'de çalıştırılmasını sağlıyor mu? Sağlıyor ise nasıl kurup kullanılacağını söyleyebilir misiniz?

4- N900 telefonumu daha işlevsel ve keyifli olarak kullanabilmem için tavsiye ettiğiniz yöntemler nelerdir?

Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim,

Saygılarımla.

Tuncay
 


doblark

Üye
yardımcı olabilecek kimse yok mu?
 
Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
1- meego hakkinda bi fikrim yok. Hic merak etmedigim icin arastirmadim.
2- android yuklenip kullanildigi dogru. Ama arama ozelligi henuz calismiyor. Sms, oyun, program vs gibi konularda sorun yok. Hepsi normal android gibi calisiyor ve stabil olan son surum sanirim 2.3.7 gingerbread..
3-bi ara android uygulamalarini calistirmak icin boyle bir emulatorden soz ediliyodu ama sonra google engel oldu vs gibi soylentiler cikti.. Simdi apkenv adinda bir yontem var. Preenv yukleyip palm pre oyunlarini oynayabildigimiz gibi, apkenv yukleyerek android oyunlari oynanabiliyor ama sadece bir iki oyun calisiyor. Anlicagin
henuz kullanilisli degil.
4-daha islevsel derken yapamadigin veya eksikligini hissettigin birsey varsa, belki bunu yapabilecegin bir uygulama adi soylemeye calisarak yardimci olabilirim.
Normal bir N900 kullanicisi olarak simdilik bu kadar yardimci olabilirim :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt