=== N900 icin google chrome web browser =**TOUCH**DOKUNMATIK KULLANMA EKLENDI..

Sponsorlu Bağlantılar

kuavo15

kuavo15

Üye
burada neler oluyor ??? :nono:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Yakın zamanda arkadaşın çıkartacağı sese göre olup biteni göreceğiz ve sonuca bağlayacağız...

NR6630

NR6630

Üye
Yakın zamanda arkadaşın çıkartacağı sese göre olup biteni göreceğiz ve sonuca bağlayacağız...
:ehevalla gerçek ollan bişi varki oda hakatten gazi hocanın sabrı taşmış:box aman hocam sen genede boşver önemli değil DURUM BELLİ İŞTE ARKADAŞ(akayozmen) KONUYU AÇIYOR SENDE DETAYLARINI VE KONU MADURLARININ SORULARINI CAVAPLIYORSUN.. akayozmen oyunlar-nintendo bölümünde konu açmışsın ama soru sordum 1 haftadır cevap gelmedi senden 1 ay dahamı beklicez kardeş çok geç cevap yazıyosun gerçekten yanlıiş anlama bizi:oke:

kuavo15

kuavo15

Üye
burada hiç iyi şeyler olmayacak...:ehe

By_aLpKuN

By_aLpKuN

Üye
dpkg-i yama.deb yazıp enterlıyorm not found yazıyor.

kuavo15

kuavo15

Üye
bak arkadşım sen ozmen i açıp içindekileri yığın hafızaya atıyorsun
sonra
cute explorer i kurduktan sonra cute exploreri
açıyorsun
/home/user/MyDocs a giriyorsun
ordaki chrome.deb ve yama.deb i
/home/user/
konumuna kopyalayıp yapıştırıyorsun
sonra x terminali açıp

sudo gain root

dpkg -i yama.deb
yüklendikten sonra
dpkg -i chrome.deb
i yüklüosun ve hazır

--------------- Ekleme ---------------

ozmen dosyasını kurmaya çalışşmışsın sen içindekileri kurcan ayrıca sana verdiğim linkte aşağıya in orda detaylı bir şekilde anlattım dikkatli bir şekilde yaparsan olur çoğu kişi yaptı çünkü

By_aLpKuN

By_aLpKuN

Üye
yaptım çok teşekkür ederim ilginiz için

mustif

mustif

Üye
Ben Chrome mu burdan download edip kurmustum ama bende iyi calismamisti.
Birkac siteye girmeyi denemistim hotmail.com live.com gibi hepsinde siteleri sertifakalari yok ve guvensiz siteler diyerek surekli uyarilar veriyordu bende silmistim.
Konuyu okuyorum benden baska boyle bir sorunla karsilasan yok gibi.
Buda onceki sunumun aynisi deil mi?

--------------- Ekleme ---------------

Bu hatayi aliyorum

You attempted to reach chrome.google.com, but the server presented a certificate issued by an entity that is not trusted by your computer's operating system. This may mean that the server has generated its own security credentials, which Chromium cannot rely on for identity information, or an attacker may be trying to intercept your communications. You should not proceed, especially if you have never seen this warning before for this site.

kuavo15

kuavo15

Üye
evet aynısı sadece dokunmatik özelliği eklendi okadar bana görede yavaş

encafalon

Üye
bence n900 kendi tarayıcısı daha iyi dns, tor applet de kullansan yasaklı sitelere girişi yok ve yavaş ve dokunmatik özelliği berbat deneyin ama memnun kalmazsınız

sanal alem

sanal alem

Üye
bence de yavaş kendi tarayıcısı daha hızlı. Firefox kurdum biraz önce daha iyi gibi geldi :oke:

NR6630

NR6630

Üye
N900 KENDİ TARAYICI HARİKAAA GERİSİ BERBAT BE YAW:naughty: HELE CHROME ZIRT PIIRT EKLENTİ BOZULDU DİYİP DURUYOR VE DOKUNMATİĞİ BERBAT. YAVAŞ DİYORUMKİ BUNLA İNTERNET KEYFİ İMKANSIZ YAPILAMAZ:oke:

mustif

mustif

Üye
Bende Opera 10.1 beta kurulu cok hizli dokunatik kullanimda cok guzel ama kotu yani youtube gibi sitelerde videolari izleyemiyorum. Flash siteleri oynatmiyor.
Tam versionda bunlari giderirlerse cok iyi olur

kuavo15

kuavo15

Üye
çok şaçma bir tarayıcı çok yavaş hemde n900 ün kendi tarayıcısı bin basar buna...

bambil

Üye
ben sudo gainroot yazdığımda ; ''Enable RD mode want to break your device'' yazıyor..

Üst Alt