=== N900 icin google chrome web browser =**TOUCH**DOKUNMATIK KULLANMA EKLENDI..

Sponsorlu Bağlantılar

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
=== N900 icin google chrome web browser =**TOUCH**DOKUNMATIK KULLANMA EKLENDI..
.
.
.

.

• Beğen
Tepkiler: hsngul44, onur_77 ve converter2

altar38

Üye
yokki nerede bu

Bill's

Üye
link kirik

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
Yazılım depolardan kaldırıldı//
ama ekleyecem

verdigo47

Üye
evet bende heryerde aradim ama depo harici kimse link vermemis akayozmen bizlere bir upload edersen harika olur gercekten.

fnldstntn

Üye
nokia 5800 da çalışırmı acaba

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
link yenilendi

verdigo47

Üye
tesekkurler link icin fakat telefona ykleme sirasinda libxss1 adli package in eksik oldugundan dolayi yukleyemiyorum ne yapmak gerekli acaba eksik paket icin? bu arada youtube a wireless uzerinden direk nasil baglandiniz dns deistirme ise yaramiyor bildiginiz gibi, saygilar..

WinKy.

WinKy.

Üye
Arkdaslar bu kod *#92702689# N900'de çalısıyomu deneyebilen arkdas olabilir mi??...Cihazın kullanım süresini gösteren bi kod...Çogu nokia'da çalısmakta.Tskler.

Not: Konuyla alakası yok ama kucuk bi cvp için yeni konu açmanın anlamı olmadıgından buraya yazma geregi duydum...

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler link icin fakat telefona ykleme sirasinda libxss1 adli package in eksik oldugundan dolayi yukleyemiyorum ne yapmak gerekli acaba eksik paket icin? bu arada youtube a wireless uzerinden direk nasil baglandiniz dns deistirme ise yaramiyor bildiginiz gibi, saygilar..

linkteki yama libxss1 oluyor. onuda kur.

--------------- Ekleme ---------------

Arkdaslar bu kod *#92702689# N900'de çalısıyomu deneyebilen arkdas olabilir mi??...Cihazın kullanım süresini gösteren bi kod...Çogu nokia'da çalısmakta.Tskler.

Not: Konuyla alakası yok ama kucuk bi cvp için yeni konu açmanın anlamı olmadıgından buraya yazma geregi duydum...

calismaz... calisamaz.

verdigo47

Üye
tesekkurler hallettim, fakat akayozmen youtube a nasil giris yaptigini paylasabilirmisn resimde goruldugu kadar eklenti acik deil we wi-fi uzerinden girmisi, dns ile ilgili heryolu denedim fakat bir turlu olmadi,nedir bun puf noktasi acaba?

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
avea
4.2.2.2
4.2.2.1
de sorun yok/

verdigo47

Üye
wifi uzerinden baglaniyorum, bu dns lerde ise yaramadi birsey anlamadim ayni dns pc de ise yariyor fakat telefonda ne farkwar mutlaka bir yrde bir ayrinti olmali acaba ne? ustelik ayni sorundan muzdarip bircok forumdaslarimiz mevcut, saygilar..

bthnby

Üye
libxss1 için uyumsuz paket falan diyo. nedendir acaba. yardımcı olursanız sevinirim

kuavo15

kuavo15

Üye
malesef olmadı "libxss1" kurulamıyor.uyumsuz uygulama paketi.
özet:
uygulama:libxss1 x11 screen saver extension library
sağlayıcı:jacek millewicz <[email protected]>
durum:kurulabilir değil
kategori:diğer
mevcut sürüm:1:1.1.3-1maemo1
indirme boyutu: 0kb

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
malesef olmadı "libxss1" kurulamıyor.uyumsuz uygulama paketi.
özet:
uygulama:libxss1 x11 screen saver extension library
sağlayıcı:jacek millewicz <[email protected]>
durum:kurulabilir değil
kategori:diğer
mevcut sürüm:1:1.1.3-1maemo1
indirme boyutu: 0kb

tiklayarak kurma/
x term ile dpkg-i ile kur

kaan dean

kaan dean

Üye
akayozmen xterminalle nasil kurucaz bilgi vriyorsun ama eksik veriyorsun ya tam bilgi ver yada paylasma arkadasim..

Üst Alt