extentos diye bişi yok orda her yere baktım sen ingilizcemi kullanıyosun yoksa
arkadaşım seçenekleri harfiyen yaptığım halde ve hatta bire detayı atlamışsın orda ben ingilizcede ayarlıyorum dememişsin inan ben tesadüf buldum o dediğin kelimeyi dili değiştirdim öyle geldi.arkadaş sende çok heyecanmı var yoksa iyice dene öyle yazzz.. neyse açılan o pencerede image galeri gelmiyor bu arada bende. sence neyden olabilir. orda alt alta 4 tane tıklanıcak satır var ama aralarında o yok image galeriy.. arama çubuğunada touch yazıyorum ama bulmuyor. anlatırsan sevinirim heyacan yapma ama sonra acele edip detayları atlıyosun
Kendi yaptıklarını resimli olarak anlatırsan arkadaşlar için iyi olacak... Yarım yamalak konu paylaşma...
touch olayini gerceklestirdim gayet guzel ve kolaylik sagladi.
paylastigin icin solasssin.
birde su flash olayina bir care bulunsa daha menmun olacagiz fakat flash olayi buyuk eksiklik.
basardigin icin tebrikler/ yapamayanlara kapak olsun/
abicim orda öle bir secenek yok yaw sen nerden giriyosun daha anlamadım benextentos diye bişi yok orda her yere baktım sen ingilizcemi kullanıyosun yoksa
--------------- Ekleme ---------------
AKAYOZMEN zaten bir konuyuda tam eksiksiz anlatsan şaşarım.arkadaşım seçenekleri harfiyen yaptığım halde ve hatta bire detayı atlamışsın orda ben ingilizcede ayarlıyorum dememişsin inan ben tesadüf buldum o dediğin kelimeyi dili değiştirdim öyle geldi.arkadaş sende çok heyecanmı var yoksa iyice dene öyle yazzz.. neyse açılan o pencerede image galeri gelmiyor bu arada bende. sence neyden olabilir. orda alt alta 4 tane tıklanıcak satır var ama aralarında o yok image galeriy.. arama çubuğunada touch yazıyorum ama bulmuyor. anlatırsan sevinirim heyacan yapma ama sonra acele edip detayları atlıyosun
![]()
Terbiyeni takın. Terbiyesizliğe gerek yok. Kapak koyması gereken birisi varsa buradaki insanlardır. 30 kişiden 1 kişi yapıyorsa eğer problem sendedir. Yarım yamalak paylaşımlar yapmayı bırak. Bu konuya bir açıklık getirmediğin taktirde konuyu kapatmayı düşünüyorum.
BRAVO DOĞRU ANLATIM BUYDU tamda benim dediğim detaylar akayözmende atlanmıştı ama gazi atlamamış.TEŞEKKÜRLER GAZİChromium' u açınız.
Sağ üst köşeden Ayarları açınız ve Uzantılara tıklayınız. (Ctrl+J)
Aşağıda Bunun yerine galeriye göz atmak mı istiyorsunuz ? a tıklayınız.
Arama çubuğuna Chorme Touch yazıp aratınız.
Sayfayı aşağıya doğru kaydırdığınızda 3. seçenekte Chorme Touch kısmını göreceksiniz. Tıklayınız.
Yükle butonuna basınız. (Eğer güvenli olmayan sayfa uyarısı alırsanız uyarıyı pas geçip devam ediniz.)
Yükle işlemi bittikten sonra sekmeyi kapatınız.
Tekrar Sağ üst köşeden Ayarları açınız ve Uzantılara tıklayınız. (Ctrl+J)
Chorme Touch - Seçeneklere tıklayınız.
Touch Mode kategorisinden Auto (no dragging on text) seçiniz.
Artık ekranda kalem yada parmağınızı kullanabileceksiniz...
akayozmen dediğim gibi sen detayları gözardı ediyorsun ondan yapamamıştım oysaki gazinin dediği gibi sadece 2 dk türkçeye cevirip n900 ünü, anlatsan inan herkes yapıcak.. neyse konu için teşekkür..BRAVO DOĞRU ANLATIM BUYDU tamda benim dediğim detaylar akayözmende atlanmıştı ama gazi atlamamış.TEŞEKKÜRLER GAZİakayozmen dediğim gibi sen detayları gözardı ediyorsun ondan yapamamıştım oysaki gazinin dediği gibi sadece 2 dk türkçeye cevirip n900 ünü, anlatsan inan herkes yapıcak.. neyse konu için teşekkür..

biliyorsunuzki amacım kendimi övmek değilş bu konu açıldıktan sonra baya kişi bu uygulamayı yapamamıştı bende başta olmak üzere çok iyi hatırlıyorum 3 gün boyunca uğraştım ve çözümü buldum üşenmedim burda resimli bir şekilde anlattım amacım yardım etmekti eğer amacım farklı olsaydı ayrı bir konu içinde nasıl yükleneceğini anlatıp teşekkür alırdım ama yapmadımi yani diyeceğim 
@akayozmen
bize katkıların çok olmuştur,fakat bir şey bulup bize sunduğunda gerçekten eksik anlatıyorsun lütfen bidahaki anlatımlarda detaylı anlatırsan çok iyi olurbiliyorsunuzki amacım kendimi övmek değilş bu konu açıldıktan sonra baya kişi bu uygulamayı yapamamıştı bende başta olmak üzere çok iyi hatırlıyorum 3 gün boyunca uğraştım ve çözümü buldum üşenmedim burda resimli bir şekilde anlattım amacım yardım etmekti eğer amacım farklı olsaydı ayrı bir konu içinde nasıl yükleneceğini anlatıp teşekkür alırdım ama yapmadımi yani diyeceğim
Ue-Gazi NR6630 haklı lütfen bidahaki anlatımlarda bize daha detaylı bir şekilde anlatırsan çok mutlu oluruz![]()
Güzel düşünceniz ve yorumunuz için teşekkür ederim...

rica ederim... amacımız daha iyi yardım,hizmet herşeyden önce sevgi ve saygı çerçevesinde destek sunmaktır...![]()
Laf olsun diye hemserim demiyorum memleketlimsin 
Dusuncelerine sonuna kadar katiliyorum hemserimLaf olsun diye hemserim demiyorum memleketlimsin
![]()
hemşerim... 
Chromium' u açınız.
Sağ üst köşeden Ayarları açınız ve Uzantılara tıklayınız. (Ctrl+J)
Aşağıda Bunun yerine galeriye göz atmak mı istiyorsunuz ? a tıklayınız.
Arama çubuğuna Chorme Touch yazıp aratınız.
Sayfayı aşağıya doğru kaydırdığınızda 3. seçenekte Chorme Touch kısmını göreceksiniz. Tıklayınız.
Yükle butonuna basınız. (Eğer güvenli olmayan sayfa uyarısı alırsanız uyarıyı pas geçip devam ediniz.)
Yükle işlemi bittikten sonra sekmeyi kapatınız.
Tekrar Sağ üst köşeden Ayarları açınız ve Uzantılara tıklayınız. (Ctrl+J)
Chorme Touch - Seçeneklere tıklayınız.
Touch Mode kategorisinden Auto (no dragging on text) seçiniz.
Artık ekranda kalem yada parmağınızı kullanabileceksiniz...
eyvallah kardeşim eksik kanal bir bir yerdi buradan tamamlamış oldum 
sende olmasan işi çözemeyecektimeyvallah kardeşim eksik kanal bir bir yerdi buradan tamamlamış oldum
![]()

akayozmen win95 kuramadım haberin olsun gerekeni yazdığım halde harfiyen hemde. ve hatta kopyala yapıştır yapıpyaptım gene olmuyorrr.config.73dosyası açılmıyor leafped boş açılıyor.biraz açıklık getirsen diyorum orda herkes soru sormuş ama yanıt alan yoksımarmak yok