N900 almak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umut yasin

umut yasin

Üye
    Konu Sahibi
N900 almak
Arkadaşlar dürüst olarak n900 alacağımda nasıl bi telefondur avantajı dezavantajı nedir 2012 fiyat piyasası nedir tavsiye edermisiniz lütfen bi zahmet yardımcı olabilme imkanı olan arkadaş var sa,kullanan varsa bi zahmet.Yardım edecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.gelelim asıl konuya
ANKARA içi elden alabileceğim bir n900 lazım arkadaşlar 300 350 arası (fazlasını veremem) ve ya 2012 ARALIK ayına kadar garantili c5-03 telefonum ile takas düşünen arkadaşların bilgisi olsun aklında bulunsun.'neden değiştireceksin telefonunu' diye soran arkadaş olursa symbian agam şahım bi işletim sistemi değil hee onunda kendine göre süper,mükemmel diyebileceğimiz oyunları,uygulamaları var ama ben bu telefona n900 e internette rastladım çok hoşuma gitti hemde devir android devri ben n900 telefona android yükleyip kullanmayı planlıyorum. ;)
SAYGILARIMLA UMUT YILMAZ

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
n900 500-550 lira civarı diye biliyorum ben

yalnizkalp21

Üye
350 liraya alacagin n900 yüzde yüz bozuk bir n900 dür ayrica kendi sahsi fikrimi söylüyorum n900 çıkalı 3 sene oldu ama her şey n900 de var ama mesele kullanabilmekte öyle basit bir telefon değil okşayacaksın kalbinle seveceksin kafani yoracaksin çok şey vaad eden bi telefon ama android kurup kullanmayi istiyorum demissin androidde ki multi touch özelligi yok n900 de ve gelen aramalari cevaplayamazsin sesin gitmez ama android programlarini kurup keyfine bakabilirsin

aatlan

Üye
benim N900 var satliktir orjinal pasaport kayitli hicbir sorunu yoktur sehir disina kapida odeme yollarim sana en son 450 sayarim

osmanayman

osmanayman

Üye
benim N900 var satliktir orjinal pasaport kayitli hicbir sorunu yoktur sehir disina kapida odeme yollarim sana en son 450 sayarim

Sorunsuz ise fiyat fena değil...:oke:

---------- Eklendi @ 12:21:17 ---------- Yazıldı @ 12:20:00 ----------

Arkadaşlar dürüst olarak n900 alacağımda nasıl bi telefondur avantajı dezavantajı nedir 2012 fiyat piyasası nedir tavsiye edermisiniz lütfen bi zahmet yardımcı olabilme imkanı olan arkadaş var sa,kullanan varsa bi zahmet.Yardım edecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.gelelim asıl konuya
ANKARA içi elden alabileceğim bir n900 lazım arkadaşlar 300 350 arası (fazlasını veremem) ve ya 2012 ARALIK ayına kadar garantili c5-03 telefonum ile takas düşünen arkadaşların bilgisi olsun aklında bulunsun.'neden değiştireceksin telefonunu' diye soran arkadaş olursa symbian agam şahım bi işletim sistemi değil hee onunda kendine göre süper,mükemmel diyebileceğimiz oyunları,uygulamaları var ama ben bu telefona n900 e internette rastladım çok hoşuma gitti hemde devir android devri ben n900 telefona android yükleyip kullanmayı planlıyorum. ;)
SAYGILARIMLA UMUT YILMAZ

Sırf android için alacaksanız başka android cihazlara bakın derim... Diğer türlü N900...:oke:

aatlan

Üye
bende n900 var satliktir sana 475 sayarim kardes

serdarrrr

Üye
Genelde fiyat düşer sen yükseltiyorsun.:hmmm

umut yasin

umut yasin

Üye
    Konu Sahibi

Başkan o kadar veremem ben öğrenci adamım şu olabilir.telefonun kutusu ve bütün aparatları mevcutsa c5-03 telefonumu al üstüne 100 lira kabul edersen yoksa olmaz aga sağol sana iyi satışlar dilerim.

umut yasin

umut yasin

Üye
    Konu Sahibi
AATLAN kullanan biri olarak ve ya n900 hakkında bilgi sahibi olarak tavsiye ediyomusunuz değermi bu telefonu yurtdışından getirmeye birde arkadaşlar bu telefona android yüklenebiliyor diye okudum ama biri yok öyle bi şey dedi acaba android yükleniyormu yüklenmiyormu? gerçi farketmez ama ne biliyim yükleniyorsa gece uyku tutmadığında andoid oyun-uygulamaları güzel oluyor oyalanırız sadece android için değil tabiki bu kadar özellik için ama androidde uçuş modu gibi kullanırsın sadece oyun oyna ;)

osmanayman

osmanayman

Üye
Android yükleniyor... Stabil olarak çalışır... Oyun falan oynarsın ama multitouch gerektiren oyunlarda zorlanırsın... Dün Angry Birds Space yükleyip oynadım hiç sorunsuz açıyor oyunu... Tabii basit bir oyun olduğu için lafı bile olmaz... Diğer kral oyunların videoları var youtube da istersen bir bak, faydalı olur... Velhalsıl bu fiyata alınabilecek en kral telefonların başında gelir... Tavsiye istersen al derim... 2 yıla yakın zamandır kullanıyorum çok ama çok memnunum... Selametle...:oke:

umut yasin

umut yasin

Üye
    Konu Sahibi
sağol arkadaşım şöyle temiz her türlü aparatı bulunan birinden bulursam alacağım artık parasını geçtim ya da yurtdışından getirteceğim 200 300 lira arası isveçte adamlar var araçtırma yaptırıyorum temiz bulunca alacağım. tavsiyen için sağol ;)

aatlan

Üye

Başkan o kadar veremem ben öğrenci adamım şu olabilir.telefonun kutusu ve bütün aparatları mevcutsa c5-03 telefonumu al üstüne 100 lira kabul edersen yoksa olmaz aga sağol sana iyi satışlar dilerim.

takas dusunmuyorum

enolaguy

Üye
Ozellikle internette belkide dunyadaki en iyi telefon n900 cunku ben internette onunla yaptiklarimi ne iphone ne galaxy s2 ile yapamadim. Bence fiyatina gore cok degil cok cok iyi bir cihaz

umut yasin

umut yasin

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar hee bir de kullananlara bi sorum olacak dokunmatiği dedikleri gibi çok hassasmı ipone kadar mı iponu geçermi ondan örnek verebilirsiniz :D mesela ben c5-03 de iternette gezerken küçük 2-3 mm boyundaki yazılara dokunurken telefon ile kavga ediyordum resmen :) bu telefonda rahatlık dokunabiliyormuşsun bu doğrumu ?

osmanayman

osmanayman

Üye
iPhone u geçmez... Kavga etmeyi gerektirmeyecek derecede de güzeldir... Tek eksik multitouch...:oke:

enolaguy

Üye
Dokunmatiği hassas derken, dokunduğunda komut almasından bahsediyorsan aslında istemediğin kadar fazla hassas, bir çok defa ekranı kaydırmak için sürgü hareketi yaptığımda bile parmağımın değdiği yerdeki ikonu tıklayıp açtığı oluyor ve eğer sende bu hassasiyetten bahsediyorsan benim n900 ün ekranı iphone dan kesinlikle daha hassas çünkü bu hassasiyet sıkıntı bile yaratıyor

• Beğen
Tepkiler: osmanayman
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt