Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n900 2gun sarji giden varmi????
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizci535
Üye
Konu Sahibi
n900 2gun sarji giden varmi????
arkadaslar 2gun sarji giden bekleme suresi olarak....
Takas yada satilik n900 ariyorum...
Takas edilecek telefon i8910 hd 16 gb... Yada takas arti para sekli de olabilir... Sarji 2gun giden n900 ariyorum bana yaziniz bekliyorum...
haydar006
Üye
Sıfır kilometre aldığımda bile en fazla 1,5 gün gidiyordu... oda internet bağlantısı yoktu...
byMaMe
Üye
kardeş şubatta aldım halen 2 gün gidiyo + msjlaşma oluyo arama filan oldu mu 6 saat te bitiyo o.c yok ram işlemci tek çubuk vidgetlerden foreca tek açık masaüstülerde tek bitane wifi de otomatik değil istediğimde bağlanıyo ekranda kısık bu şeklde telefonum beni yarı yolda hiç bırakmadı ilk günki gibi halen tertemiz maşalla seviyorum telefonumu ve sende dene telefonunda haa bide şebekem umts de hep gsm yi seçmiyorum benim kullanmam farklı gelebilir ama işimi hayli görüyor dersler olunca malüm çok uğraşamiyorum
enolaguy
Üye
Ben internete girmezsem 2 gun gidiyor konusmalar dahil , yalniz interneti kullanilmadiginda otomatik devre disi yapan bir program var ondan sonra batarya omru artti, eger internete girer kurcalarsam 9 saat dayaniyor, batarya omru super degil ama cokta sikinti vermiyor acikcasi...
acelemyok
Üye
İnterneti kullanmazsam ve çok konuşmazsam telefonda 2 gün gidiyor.
Telefonumuda geçen hafta satılığa çıkartmıştım.
İlgilenirsem ÖM'den iletişim kuralım.
denizci535
Üye
Konu Sahibi
tamam oz yaz kardes... Goruselim...
gorthaur83
Üye
Pil ömrünü netbooklara göre değerlendirin bu ciğaz smartphone değil bir el bilgisayarı.
%70 bilgisayar %30 telefon.
denizci535
Üye
Konu Sahibi
takas yada satan bana ulassin sarji 2 gun giden varsa..
asidj
Üye
Telefon kapanip kapali sarj edince bayagi fark oluyor
2,5 gun gidiyor.2,5 gun esnasinda 3-4 saat mp3 dinledim, 30 a yakin fotagraf cekimi, gunluk bir kac dakika konusma + birde su masa uzerinde pro oluyorya spedometre mi kalori fln hesapliyor bunu calistirdim, masa ustlerimde dolu internete girmeden 2,5 gun gitti telefonum
SilentOne
Üye
2.5 helal
denizci535
Üye
Konu Sahibi
asidj kardes sen rekor kirdin be... Telefonunu bana sat... Ilk kez duydum helal olsun.
asidj
Üye
yok mesut kardesim telefon satma huyum degil;
ama size tavsiyem nette video izlemedikce 1150 mhz e gecmeyin %50 daha erken olduruyor sarji
mert_1047
Üye
bi ara uğraştım çok dokunmadım(her ne kadar mümkün değilsede) 3 gün overclocksuz gitti tabi pek bişey yapmıyordum 5800 batarya var onunla denediydim onunla oldu sanki üstünde gelen batarya adam ya çok yoğun kullanmış ne etmişse pek gitmiyordu cihazı ikinci el aldım memnunum herşeyiyle dehşet
denizci535
Üye
Konu Sahibi
vallaha ben dokunmadan 12 saati bulmuyor bile bitiyordu sarji sattim gitti...
tutas_tee
Üye
benimde 24 saatten cok gitmiyor acaba neden?
denizci535
Üye
Konu Sahibi
24 saat cok iyi vallaha ben aksam 22:00 sarj ile sabah 7 gibi sarj bitiyor, telefon 2g de ekran isigi tam kapali vs gibi ozellikler en azda bile bitiyor lanet ettimdi safj olayina sattim. 2 gun sarji giden varsa satan olursa alacagim...
bataryada aldim ama olmadi sarja taktigimda yan kenar kisimlarinda elektrik carpiyordu hafifden belki kisa devre olana rastladim yoksa hic satmazdim... N900 web icin iyiydi ama sarj a dayanamadim yolda birakiyordu bende sattim...
enolaguy
Üye
şarjı takınca kenarlarından elektrik çarpıyorsa hata telefonda değildir şarj cihazın arızalı imiş.... üstelik o şarj cihazını atmalısın çünkü kısa devre olması demek hayati tehlike dahi doğurur
mustoca
Üye
benim n900 2 gün gidiyor sahibin.com ilanım var bakabilirsiniz