N90 Kapandı Açılmıyor Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onuralpap

onuralpap

Üye
    Konu Sahibi
N90 Kapandı Açılmıyor Yardım
Arkadaşlar direk olayı anlatayım.N90 ım var ilk çıktığı zaman almıştım.3 sene falan oluyor.Her şey çok güzeldi taki bugüne kadar:( Telefonum sabah açıktı. Cebimdeyken bir baktım kapanmış.Açmaya çalıştım ön ekranın ışığı yanıyor nokia yazısı gelmiyordu.Yaklaşık 2-3 saat denedim ve sonunda telefon açıldı. Sadece 2 saniyeliğe sonra dondu ve bataryayı çıkardım kapamak için gene aynı şey ön ekranın ışğı yanıyor ama yazı yok.Sonra telefonumu şarja taktım. Bu seferde iç ekranın ışığı yandı ama gene hiçbir yazı çıkmadı.Hard format atmamım hiç yolu yok çünki ekranda sadece ışık var.Ne yapabilirim.Yardımınıza çok ihtiyacım var arkadaşlar.Mağlum öğrenci olduğum için yeni telefon için bütçem yok mağlesef.:( Telefonculara gittim yazılımsal ise format atarız 30 lira dediler.Ben de atarım ama telefon ışığı yanıyor sadece.Bilgisayardan telefona bağlanıp forma atma yolu gibi birşey varsa yardımcı olurmusunuz.Benim için çok önemli gerçekten.Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

rapman

rapman

Üye
benim de 7610'uma olmuştu.ekran beyaz yanıyordu NOKIA yazısı gelip kapanıyordu.ara sırada telefon açılıp tekrar kapanıyordu.hard format attım düzeldi.hard format atmak için telefonun açık olmasına gerek yok.telefon kapalıyken hard format'ın gerektirdiği tuşlara basıyorsun(bende yıldız 3 arama tuşu ve açma kapama tuşuydu) telefon otomatik olarak açılıp formating yazıyor(bana öyle olmuştu)

onuralpap

onuralpap

Üye
    Konu Sahibi
benim de 7610'uma olmuştu.ekran beyaz yanıyordu NOKIA yazısı gelip kapanıyordu.ara sırada telefon açılıp tekrar kapanıyordu.hard format attım düzeldi.hard format atmak için telefonun açık olmasına gerek yok.telefon kapalıyken hard format'ın gerektirdiği tuşlara basıyorsun(bende yıldız 3 arama tuşu ve açma kapama tuşuydu) telefon otomatik olarak açılıp formating yazıyor(bana öyle olmuştu)
Hard format bir türlü olmuyor kaç kere denedim atılmıyor bir türlü hard format pc ile atma şansım var mı acaba nokia pc suite e bağlayıpta bilgin var mı acaba ?

kur

kur

Üye
(ARAMA TUSU,*,3) ve (ACMA-KAPAMA) tusuna ayni anda 1-2 dak basili tut mutlak acilr.
dikkat; once telefonunu sarj yap.en gec 3 kezde acilir.
acilmazsa Tamirciye getir buna en son yazilimi yukle de..10 tl ucretidir..
deneyimini burda paylasalim.....

onuralpap

onuralpap

Üye
    Konu Sahibi
(ARAMA TUSU,*,3) ve (ACMA-KAPAMA) tusuna ayni anda 1-2 dak basili tut mutlak acilr.
dikkat; once telefonunu sarj yap.en gec 3 kezde acilir.
acilmazsa Tamirciye getir buna en son yazilimi yukle de..10 tl ucretidir..
deneyimini burda paylasalim.....
Kaç saatten beri uğraşıyorum yok:vur formatting yazısı falan çıktığı yok.Bugün dükkanlar kapalı yarın götüreceğim telefoncuya.

kur

kur

Üye
canini sikma;
bana N70 te defalarca olmustu, tamirci 10tl yukledi.
tavsiyem;N70 N90 S60v2 olduklarindan viruslu programlardan dolayi kolayca donuyor ,ekran ve ana program gidiyor..
fakat kolaycada tamir oluyorlar...onemli olan telefonun dusup ekrani veya hardware bozulmasin..
gerisi kolayca yapilir...

onuralpap

onuralpap

Üye
    Konu Sahibi
canini sikma;
bana N70 te defalarca olmustu, tamirci 10tl yukledi.
tavsiyem;N70 N90 S60v2 olduklarindan viruslu programlardan dolayi kolayca donuyor ,ekran ve ana program gidiyor..
fakat kolaycada tamir oluyorlar...onemli olan telefonun dusup ekrani veya hardware bozulmasin..
gerisi kolayca yapilir...
İçimi rahatlattın sağol kardeş.Yok zaten cebimdeydi kendiğinden kapanmış.Düşürme falan olmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt