N95 Açılmıyor Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dededervis

Üye
    Konu Sahibi
N95 Açılmıyor Yardım!
Arkadaşlar gece telefonumu kontrol ettım hiç bir şey yoktu hersey yolunda sabah kalktım ekran ışıgı yanıyor ama ekran siyah menü ışıkları yanıyor du donmuş kalmıştı !

ve sonra telefonu actım kapattım hep aynı degısen bır sey yok ekran ısıgı yanıyor ama ekran siyah ve menu işı yanıyor, ne tuş takımı yanıyor nede başka bır ışık bu şekildede kalıyor! beyaz ekran yok nokıa yazısı gelmıyor bile.

bataryayı söktüm bekledım taktım şarj ettım v.s yok degısen bırsey! hafıza kartını cıkarttım hard format atmaya calıstım olmadı yine telefon acılmadıgı içinde pc suıte calıstıramıyorum..

nemden olabılırmı?? tinerde bekletsem elektronık aksamını oksitlenmedenmı sorun acaba.

içinde cok önemli biligllerim var. yardım larınızı beklıyorum.:hmmm

( servise gönderin demeyin sakın:bann: )

• Beğen
Tepkiler: storm_46

haltie

haltie

Üye
bence ekran filminde sorun var ama oyle olsa pc suit görür :hmmm ne olabilir

dededervis

Üye
    Konu Sahibi
cevabın için öncelikle teşekkur ederım.

ekran filminde olsa dediğin gibi pc suit gorur ekranı devre dısı bırakıyorum baglantı kablosunu sökerek yine değişen birşey yok!

Tecrübeli usaları görüş bildirmeye davet ediyorum.

haltie

haltie

Üye
rica ederim:)
benim ekran filmi sorun yaptı dediklerin oldu ama pc suite takmadım hiç ben hala kararsızım belki ondan olabilir:s

messi_10

Üye
Senin ekran filmi vefat etmiş:D banada öyle olmuştu katlanıp 2ye ayrılmıştı ekran filmi yatırdım ama orj parça değildi yaptırıp elime aldıktan sonra ön camerayı bi açtım kendimi göremiyorum hemen çıkardım telefonu elimden

yk18811986

Üye
dostum n95 i açılmıyorsa yıldız 3 yes tuşlarına basılı tut o sırada telefonunu aç tuşunada bas ve asla telefonun açılanakadar yıldız 3 ve yesi bırakma kolay gelsin

--------------- Ekleme ---------------

bu arada bütün bilgiler silinir hafıza kartı ile sım kartını çıkarmayı unutma

azizerkan07

Üye
hard format da düzeltmezse tek çözüm telefoncu veya servis

storm_46

storm_46

Üye
ya aynı sorum bugün benim başıma geldi gitti telefonn.(:ağlarım: napacaz yardım lütfen.telefona soft format atım telefonum rahatlasın diye sonra hafıza kartına format çektim.sorunsuz çalışıyodu her zamanki gibi.Bişey ilkdefa denedim telefon hafızasını telefon hafızasına kopyaladım 10mb gibi bi alan kapladı hafıza kartında . aradan 1 saat felan geçti tefefonla hiç uraşmadım programları sonra yüklerim diye.elime aldım telefon sim kartı takın diye bi
hata verdi.Telefonu kapattım tekrar açayım dedim telefon açılmadı tık yok :hmmmbataryayı soktüm taktım yine tık yok kafayı yedim yaa napıcam gitti .he telefonu şarja takınca ekran beyaz oluyo ama jarj simgesi gözükmüyo.adminlerim yada anlayan arkadaşlar bi el atsın lütfennn. Teşekkürler şimdiden.

--------------- Ekleme ---------------

telefon hafıza kartına düzeltiyorum kopyaladımm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt