meg1ddo
Üye
-
Konu Sahibi
-
Telefonunda da problem olabilir. Bizim bir arkadaş vardı o da aynı problemden yakınıyordu. Telefonu değiştirdi şimdi net 2 gün gidiyor diyor.
Bence bu 18 saat vs... işleri çok eskide kaldı bu şehir efsanelerine itibarım yok cihaz şarjlı geldiyse bitiririm. Ardından normal kaç saatte doluyorsa doldurur kullanırım. O 18 saat işleri filan eskide kaldı.
mert yemin ediyorum aynısını yazıyordum sayfayı bi yeniledim aklımdakini geç cümlemi
calmıssın
telefonu 2. el aldım, ilk sahibi nasıl şarj etmiş onu bilemiyorum ama bende bu şarj konusunda söylenen klişe sözlere inanmıyorum, telefonu sarjı dolunca zaten elektrik akımını kesiyor, 18 saatmiş 10 saatmiş onlar çarşıdaki hiçbirşey bilmeyen telefoncularin ezberlerinden başka bisey değil, bence donanımsal bi sorun var telefonda, ya arkadaşlar toplasan 2-3 saat anca giriyorum internette onun dışında bisey yapmıyorum ama akşam 5-6 gibi eve dönüyorum ve şarja takıyorum telefonu...
kafaya takma şarj süren normal bence.telefonda bi bozukluk olsa normal calısmaz bataryada sorun var desek yeni cıkan bi telefonun bataryası bu kadar cabuk eskimez batarya bozuk olsa zaten telefon acılmaz.2-3 saat internet batarysyı feci sömürür.Ve N9 un şarj süresini sakın N8 kadar olacagını düsünme ..Biri 1 ghz digeri 680 mhz.Biri amoled ekran digeri normal.... Vb...telefonu 2. el aldım, ilk sahibi nasıl şarj etmiş onu bilemiyorum ama bende bu şarj konusunda söylenen klişe sözlere inanmıyorum, telefonu sarjı dolunca zaten elektrik akımını kesiyor, 18 saatmiş 10 saatmiş onlar çarşıdaki hiçbirşey bilmeyen telefoncularin ezberlerinden başka bisey değil, bence donanımsal bi sorun var telefonda, ya arkadaşlar toplasan 2-3 saat anca giriyorum internette onun dışında bisey yapmıyorum ama akşam 5-6 gibi eve dönüyorum ve şarja takıyorum telefonu...
benim n8 de aynı sorun vardı 3 defa servise yolladım bişey çıkmadı her seferinde batryaya saglam raporu verdiler ve sim kartımı degiştirmemi söylediler meger benim kart eski oldugu için şebekeye baglanırken telefonu zorladıgından şarj çabuk tükeniyormuş. sim i degiştim sorun çözüldü...
hadi ya sim kart yüzünden şarjın çabuk bittiğini ilk defa duyuyorum ama açıklaman mantıksız gelmedi bana onu da araştırırım bi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?