Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n9 sahibinden sitesinde 2500 tl ye satılıyor
Sponsorlu Bağlantılar
hsngul44
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
alın bilink daha adam 3.250 yazmış tele yuh ya sahibinden 57880531
arkadaslar ben o teli bilitorum sakın satın almaya kalkmayın o tel donanım haber incelemesinde kullanılan tel
Okeanus
Üye
Garanti
Yok
Kargo Süresi
15 Gün
Çok akıllıymış bu adam ya
paganini58
Üye
Şu telefona android koyup piyasaya süremiyorya kaldırdılar zamanında birde google gelişmesin diye windowsla anlaştık dediler. valla cihazlar güçlü donanıma sahip filan ama arkadaşlar işletim sistemi de bir o kadar önemli diye düşünüyorum. birde şu var Meego ne kadar gelişecek. Sonunda bir BADA olup çıkmasın karşınıza. Samsung Wave serilerinde de gayet güçlü donanım ve özellikler var ama Bada gelişmediği için süper olsa ne olur örnek olarak . Windows ile anlaşıp dünyaya lanse edip sonra meego lu bir telefon çıkarıp pek üzerine düşeceğini sanmıyorum son çırpınışlar gibi geliyor. Şahsi yorumum saygılar...
Şu telefona android koyup piyasaya süremiyorya kaldırdılar zamanında birde google gelişmesin diye windowsla anlaştık dediler. valla cihazlar güçlü donanıma sahip filan ama arkadaşlar işletim sistemi de bir o kadar önemli diye düşünüyorum. birde şu var Meego ne kadar gelişecek. Sonunda bir BADA olup çıkmasın karşınıza. Samsung Wave serilerinde de gayet güçlü donanım ve özellikler var ama Bada gelişmediği için süper olsa ne olur örnek olarak . Windows ile anlaşıp dünyaya lanse edip sonra meego lu bir telefon çıkarıp pek üzerine düşeceğini sanmıyorum son çırpınışlar gibi geliyor. Şahsi yorumum saygılar...
QT desteği oluduğu için Symbian Uygulamaları kolaylıkla cihaza uygun hale getirilebilir. Geliştirici destekleri var. Yeni çıkmış bir işletim sistemi değil.(Bkz. Maemo) Maemo uygulamalarınıda çalıştıracağını düşünüyorum. + Android uygulamaları emülatörle çalıştırılabilecek.