n9 sahibinden sitesinde 2500 tl ye satılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

hsngul44

hsngul44

Üye

alın bilink daha adam 3.250 yazmış tele yuh ya sahibinden 57880531

fatih_347

Kapalı Hesap
arkadaslar ben o teli bilitorum sakın satın almaya kalkmayın o tel donanım haber incelemesinde kullanılan tel:oke:

Okeanus

Okeanus

Üye
  • Garanti
    Yok
    • Kargo Süresi
      15 Gün

Çok akıllıymış bu adam ya :ehe

paganini58

paganini58

Üye
Şu telefona android koyup piyasaya süremiyorya kaldırdılar zamanında birde google gelişmesin diye windowsla anlaştık dediler. valla cihazlar güçlü donanıma sahip filan ama arkadaşlar işletim sistemi de bir o kadar önemli diye düşünüyorum. birde şu var Meego ne kadar gelişecek. Sonunda bir BADA olup çıkmasın karşınıza. Samsung Wave serilerinde de gayet güçlü donanım ve özellikler var ama Bada gelişmediği için süper olsa ne olur örnek olarak . Windows ile anlaşıp dünyaya lanse edip sonra meego lu bir telefon çıkarıp pek üzerine düşeceğini sanmıyorum son çırpınışlar gibi geliyor. Şahsi yorumum saygılar...

Kedi Yavrusu

Üye
Şu telefona android koyup piyasaya süremiyorya kaldırdılar zamanında birde google gelişmesin diye windowsla anlaştık dediler. valla cihazlar güçlü donanıma sahip filan ama arkadaşlar işletim sistemi de bir o kadar önemli diye düşünüyorum. birde şu var Meego ne kadar gelişecek. Sonunda bir BADA olup çıkmasın karşınıza. Samsung Wave serilerinde de gayet güçlü donanım ve özellikler var ama Bada gelişmediği için süper olsa ne olur örnek olarak . Windows ile anlaşıp dünyaya lanse edip sonra meego lu bir telefon çıkarıp pek üzerine düşeceğini sanmıyorum son çırpınışlar gibi geliyor. Şahsi yorumum saygılar...
sorun değil bizde n9'a android yükleriz :oke:

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye

QT desteği oluduğu için Symbian Uygulamaları kolaylıkla cihaza uygun hale getirilebilir. Geliştirici destekleri var. Yeni çıkmış bir işletim sistemi değil.(Bkz. Maemo) Maemo uygulamalarınıda çalıştıracağını düşünüyorum. + Android uygulamaları emülatörle çalıştırılabilecek.

Üst Alt