n9 sahibinden sitesinde 2500 tl ye satılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Kedi Yavrusu

Üye
Nokia N8 3.5 inch ekran , Nokia N9 3.9 inch ekran.Nokia N8 360x640 pixel çözünürlük , Nokia N9 480 x 854 pixel çözünürlük.Nokia N9 dünyanın ilk Dolby Digital Plus sistemini destekleyen cihazı N8 680 mhz işlemci , N9 1GHZ işlemciN8 Symbian^3 işletim sistemli , N9 MeeGO işletim sistemliVe N9 dünyanın ilk butonsuz cep telefonu.Nokia N9 çift LED’ li 8 megapiksel kameraya sahip.N8 le fazla fark yok ha :ehe:ehe
Sadece kameraya bakarak bunu soyleyenlerden birisi daha

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
mau ızdırap gibisin bir n9 gelsin kamerayı n8 ile yanyana koy bak ancak anlarsın tövbe tövbe n8 yanından bile geçemez bırak geçmeyi, n9 un g sini görünce ölür.. Yan yana koyma aman n8 düşer bayılır... Şu nokia lar ile yani symbian ile karşılaştırmayin arkadaşlar bu cihaz çoook farklı... Yeni işletim sistemi megoo var anlayın artık.

saruman_me

saruman_me

Üye
Nokia N8 3.5 inch ekran , Nokia N9 3.9 inch ekran.
Nokia N8 360x640 pixel çözünürlük , Nokia N9 480 x 854 pixel çözünürlük.
Nokia N9 dünyanın ilk Dolby Digital Plus sistemini destekleyen cihazı
N8 680 mhz işlemci , N9 1GHZ işlemci
N8 Symbian^3 işletim sistemli , N9 MeeGO işletim sistemli
Ve N9 dünyanın ilk butonsuz cep telefonu.
Nokia N9 çift LED’ li 8 megapiksel kameraya sahip.

N8 le fazla fark yok ha :ehe:ehe
kamera konusun da hiç bi tlf n8 le boy ölçüşemez tlf canon 550 d ye kafa tutuyor arkadaşlar biraz araştıralım öle karşılaştırma yapalım..:good:

pRime.

pRime.

Üye
Nokia N8 3.5 inch ekran , Nokia N9 3.9 inch ekran.Nokia N8 360x640 pixel çözünürlük , Nokia N9 480 x 854 pixel çözünürlük.Nokia N9 dünyanın ilk Dolby Digital Plus sistemini destekleyen cihazı N8 680 mhz işlemci , N9 1GHZ işlemciN8 Symbian^3 işletim sistemli , N9 MeeGO işletim sistemliVe N9 dünyanın ilk butonsuz cep telefonu.Nokia N9 çift LED’ li 8 megapiksel kameraya sahip.N8 le fazla fark yok ha :ehe:ehe
Yok yok :kop: gelsinde kullanın bakalım fark var mı yok mu. :ehe

----------Eklendi @ 10:49:07 ---------- Yazıldı @ 10:46:31 ----------

kamera konusun da hiç bi tlf n8 le boy ölçüşemez tlf canon 550 d ye kafa tutuyor arkadaşlar biraz araştıralım öle karşılaştırma yapalım..:good:
Kameraların kalitesi aynı abi sadece çözünürlük farkı var canon 550 d'ye n9 da kafa tutabilir yani.

punisher123

punisher123

Üye
Canon 550d ezik kalmış burda,Gelen giden kafa tutuyor :D

Uruloki

Uruloki

Üye
beyler bahsettiğiniz cihazlar telefon bir dslr makine ile kapışamazlar sonra N8 dünyanın görmüş olduğu en iyi kameralı telefondur kalitesini biliyoruz N9 yarışmaz kamerada ki nokiada bunu söylüyor rakamlarda misal N9 da f oranı daha düşük bir optik var sonra boyutu biraz daha ufak sadece mpix e bakmadığımıza göre he diğer şeylerde N9 alır o başka ama kamerada şu an N8 birinci

Kedi Yavrusu

Üye
beyler bahsettiğiniz cihazlar telefon bir dslr makine ile kapışamazlar sonra N8 dünyanın görmüş olduğu en iyi kameralı telefondur kalitesini biliyoruz N9 yarışmaz kamerada ki nokiada bunu söylüyor rakamlarda misal N9 da f oranı daha düşük bir optik var sonra boyutu biraz daha ufak sadece mpix e bakmadığımıza göre he diğer şeylerde N9 alır o başka ama kamerada şu an N8 birinci
Bilip bilmeden yorum yapmayalım. Japonların 16 mp telefonu var. Yakında htc de 16 mp kameralı telefon çıkarıyor

punisher123

punisher123

Üye
Beyler megapixele takılmayın derım,kalite başkadır..

Kedi Yavrusu

Üye
Uruloki

Uruloki

Üye
yahu ufacık lense 16mp sığdırsa ne yazar ne saçmalıyorsun N8 hayvan kadar lens var hala daha rakamlara takılıyorsunuz siz bilip bilmeden konuşmamaymış birde kimin bilip bilmediği belli millet 30fps kavgası ederken N8 neden 24fps diye soruyorlardı cevabımız youtube da ki video karşılaştırmalarıydı N8 hala video da da kamerada birinci cihaz rakamlara takılmayın bilmeden konuşma sende artık 16mp cihazmış yemişim öyle cihazı sensationda 8 var az yaklaşıyorsun resim berbat bu kaliteyle 16 koysa ne olur auto focus olmayan cihaz daha başarılı

pRime.

pRime.

Üye
yahu ufacık lense 16mp sığdırsa ne yazar ne saçmalıyorsun N8 hayvan kadar lens var hala daha rakamlara takılıyorsunuz siz bilip bilmeden konuşmamaymış birde kimin bilip bilmediği belli millet 30fps kavgası ederken N8 neden 24fps diye soruyorlardı cevabımız youtube da ki video karşılaştırmalarıydı N8 hala video da da kamerada birinci cihaz rakamlara takılmayın bilmeden konuşma sende artık 16mp cihazmış yemişim öyle cihazı sensationda 8 var az yaklaşıyorsun resim berbat bu kaliteyle 16 koysa ne olur auto focus olmayan cihaz daha başarılı
Aynen öyle.

Kedi Yavrusu

Üye
otofokus dediğin olay galaxy s2'de var mesela, htc sensationa takılıp durma

Uruloki

Uruloki

Üye
hayır 16mp cihaz yapmış ya htc onun için kamera kalitesi onu önemli madem birinci olucak madem mpix öenmli al sana kalite ki samsung un 12mpix lik cihazı var ama N8 e yine yetişemiyor

burakkuz

Üye
kesinlikle fake , amerikadan kargolandığı yazıyor ancak n9 amerikada satılmıyor ve satılmıycak :) adam bizle dalga geçiyor

Uruloki

Uruloki

Üye
@burakkuz şu an amazon amerikada ön sipariş alıyor sadece nokia kendi shoplarında satmıyor

zelimhan

Üye
Arkadaşlar yıllardır nokia kullanıcısı olarak telefonun bir üs modeli çıkınca elimdeki 1 alt modeli satıp hemen yenisini temin ettim.Ancak 1 üst model cihazı alırken değiştirmeme değecek özellikler aradım hep.mesela n95 8gb.kullanırken n96 çıktı değiştirmeye değer bi özellik görmedim ve değiştirmedim.Şimdi N8 kullanıyorum.çıkacan N9 modeliyle kıyaslayacak olursak kamerası kötü.12 mp nere 8 nere.ayrıca n8 de xenon flash var n9 led hala.işlemcisi n8 den daha iyi.işletim sistemi iyi.kısacası kamerayı sık kullanan biri olarak benim ilgimi cezbetmedi.bir üst modelin her şeyiyle diğerinden daha iyi olması gerek.fakat nokianın her zamanki mantığı devam ediyor.her çıkardığı modelde bir şeyleri eksik çıkarıyorki yeni çıkaracağı modelde satış patlaması olsun.N9dan kısa süre sonra 12 mp olaraktan yeni bi model piyasaya süreceklerini garanti ederim.N9 bence ara geçiş modeli.

Kedi Yavrusu

Üye
Arkadaşlar yıllardır nokia kullanıcısı olarak telefonun bir üs modeli çıkınca elimdeki 1 alt modeli satıp hemen yenisini temin ettim.Ancak 1 üst model cihazı alırken değiştirmeme değecek özellikler aradım hep.mesela n95 8gb.kullanırken n96 çıktı değiştirmeye değer bi özellik görmedim ve değiştirmedim.Şimdi N8 kullanıyorum.çıkacan N9 modeliyle kıyaslayacak olursak kamerası kötü.12 mp nere 8 nere.ayrıca n8 de xenon flash var n9 led hala.işlemcisi n8 den daha iyi.işletim sistemi iyi.kısacası kamerayı sık kullanan biri olarak benim ilgimi cezbetmedi.bir üst modelin her şeyiyle diğerinden daha iyi olması gerek.fakat nokianın her zamanki mantığı devam ediyor.her çıkardığı modelde bir şeyleri eksik çıkarıyorki yeni çıkaracağı modelde satış patlaması olsun.N9dan kısa süre sonra 12 mp olaraktan yeni bi model piyasaya süreceklerini garanti ederim.N9 bence ara geçiş modeli.
Mobil web tarayıcısı ile üstün.Android uygulamaları ile uygulama alanında üstünNfc var.Süper bir işletim sistemi.Ekranı daha üstün.işlemcisi daha üstün.Hele ram en üst düzeyde.Dahili hafıza daha üstün.Dolby digital plus çalabiliyor ve çaldırabiliyor yine üstün.Tek kamera daha düşük. Video çekimi ise aynı kalite. Ve kamera istenilen noktaya odaklanıyor.Tek eksiği 4 megapixel.Tek eksik yüzünden tamamen kötü sayılmaz. Almamak size kalmış.

Uruloki

Uruloki

Üye
kamera ise n8 ama yinede benim seçimim n9 yok böyle bir cihazda o yüzden

lolaman

lolaman

Üye
ilk bende olmasın 1 milyar az veriyim :D

Üst Alt