n9 sahibinden sitesinde 2500 tl ye satılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
n9 sahibinden sitesinde 2500 tl ye satılıyor
yani diyeceğim şu yuh.

pRime.

pRime.

Üye
Link versene satan adamı bi arayayım. :kop: :aha: :kop2:

Uruloki

Uruloki

Üye
yuh ne yapmış o öyle bide şunu anlamadım dünyada satılmazken nasıl satıyor bu adam

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
sahibinden.com da izmir ilini arat cikar... Birde şu msn var 16 gb 450 usd 64 u 500 usd satıyormuş adam.. Msn de bir sorun isterseniz... [email protected]

----------Eklendi @ 13:22:27 ---------- Yazıldı @ 13:11:50 ----------

link veriyorum işte bakın gözünüz 4 dönecek... sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-nokia-n9-turkiye-de-ilk-sizde-olsun-57548523/detay/

TheORCUN

TheORCUN

Üye
sahibinden.com da izmir ilini arat cikar... Birde şu msn var 16 gb 450 usd 64 u 500 usd satıyormuş adam.. Msn de bir sorun isterseniz... [email protected]

----------Eklendi @ 13:22:27 ---------- Yazıldı @ 13:11:50 ----------

link veriyorum işte bakın gözünüz 4 dönecek... sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-nokia-n9-turkiye-de-ilk-sizde-olsun-57548523/detay/

İşletim Sistemi
Symbian

N8'dir kesin :P

Uruloki

Uruloki

Üye
işin komiği satıcıların ve çoğu insanını bunu hala symbian sanması misal bir inceleme videosu oluyır hemen altına nokia symbianı bırakmadıkça bir şey olmaz bir izlese videoyu elinde ki teefondan soğur kesinde neyse

Kedi Yavrusu

Üye
yahu galaxy s2 çıkmadan evvel 2500 liraya satıldı sesini çıkaran olmadı.
şaşıyorum yahu. nokia size ne yaptı babanızı mı öldürdü? tövbe tövbe...
kendi halinde şirket, kimseyi zorlamıyor alması için.

punisher123

punisher123

Üye
Millete ezberletmişler nokia kötü nokia şöle böle diye,Herneyse çene yormaya değmez,Ben telefon resmi olarak nokia shoplarda,yada mağazalarda satılana dek hiç bi fiyata inanmayacağım,saçmalık çünkü hepsi ayrı kafa..

Masha

Masha

Üye
Nokia işletim sistemiyle kaybediyor. Bu gidişle emekliye ayrılıcak. Samsung Nokia dan çok daha kaliteli bir cihaz. N9 dedi sadece N8 den tek farkı video ve kamera donanımını yükseltti. tutsaydı N8 tutardı satış rekorları kırardı. Telefon bu fotoğraf makinası değil.

punisher123

punisher123

Üye
N9un n8den tek farkı kamerasımı? Bence çaktırmadan uzaklaş burdan,Bilmiyorsanız yorum yapmamalısınz.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve Mau5Trap
pRime.

pRime.

Üye
Nokia işletim sistemiyle kaybediyor. Bu gidişle emekliye ayrılıcak. Samsung Nokia dan çok daha kaliteli bir cihaz. N9 dedi sadece N8 den tek farkı video ve kamera donanımını yükseltti. tutsaydı N8 tutardı satış rekorları kırardı. Telefon bu fotoğraf makinası değil.
Ne diyo ya bu!? :kop: :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: n000k
Uruloki

Uruloki

Üye
Masha benim dediklerimden işte hiçbir bilgisi yok sallıyor

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

:oha:

Kedi Yavrusu

Üye
:aha:

----------Eklendi @ 20:21:24 ---------- Yazıldı @ 20:21:06 ----------

N9un n8den tek farkı kamerasımı? Bence çaktırmadan uzaklaş burdan,Bilmiyorsanız yorum yapmamalısınz.
haklısın :oke: adam bilmiyor :oke:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
yuh :kop2:

hsngul44

hsngul44

Üye
diyecek birşey yok arkadaşlar cevabı vermiş :alkis

Dampierre

Dampierre

Üye
almaya değmez garantisi yok, ilk üretimlerden olduğu için teknik sorun olabilir.

Mau5Trap

Mau5Trap

Üye
Nokia N8 3.5 inch ekran , Nokia N9 3.9 inch ekran.
Nokia N8 360x640 pixel çözünürlük , Nokia N9 480 x 854 pixel çözünürlük.
Nokia N9 dünyanın ilk Dolby Digital Plus sistemini destekleyen cihazı
N8 680 mhz işlemci , N9 1GHZ işlemci
N8 Symbian^3 işletim sistemli , N9 MeeGO işletim sistemli
Ve N9 dünyanın ilk butonsuz cep telefonu.
Nokia N9 çift LED’ li 8 megapiksel kameraya sahip.

N8 le fazla fark yok ha :ehe:ehe

• Beğen

Üst Alt