sahibinden.com da izmir ilini arat cikar... Birde şu msn var 16 gb 450 usd 64 u 500 usd satıyormuş adam.. Msn de bir sorun isterseniz... [email protected]
----------Eklendi @ 13:22:27 ---------- Yazıldı @ 13:11:50 ----------
link veriyorum işte bakın gözünüz 4 dönecek... sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-nokia-n9-turkiye-de-ilk-sizde-olsun-57548523/detay/
Ne diyo ya bu!?Nokia işletim sistemiyle kaybediyor. Bu gidişle emekliye ayrılıcak. Samsung Nokia dan çok daha kaliteli bir cihaz. N9 dedi sadece N8 den tek farkı video ve kamera donanımını yükseltti. tutsaydı N8 tutardı satış rekorları kırardı. Telefon bu fotoğraf makinası değil.

Ne diyo ya bu!?![]()
![]()
Samsung Nokiadan Kaliteli Cihazmış Önce İkisininde Marka Olduğunu Öğrende Gel
Link versene satan adamı bi arayayım.
Nokia işletim sistemiyle kaybediyor. Bu gidişle emekliye ayrılıcak. Samsung Nokia dan çok daha kaliteli bir cihaz. N9 dedi sadece N8 den tek farkı video ve kamera donanımını yükseltti. tutsaydı N8 tutardı satış rekorları kırardı. Telefon bu fotoğraf makinası değil.

harbi ii cevap kimse görmeden sıvış..N9un n8den tek farkı kamerasımı? Bence çaktırmadan uzaklaş burdan,Bilmiyorsanız yorum yapmamalısınz.

Nokia işletim sistemiyle kaybediyor. Bu gidişle emekliye ayrılıcak. Samsung Nokia dan çok daha kaliteli bir cihaz. N9 dedi sadece N8 den tek farkı video ve kamera donanımını yükseltti. tutsaydı N8 tutardı satış rekorları kırardı. Telefon bu fotoğraf makinası değil.

haklısınN9un n8den tek farkı kamerasımı? Bence çaktırmadan uzaklaş burdan,Bilmiyorsanız yorum yapmamalısınz.
adam bilmiyor 
yuhNokia işletim sistemiyle kaybediyor. Bu gidişle emekliye ayrılıcak. Samsung Nokia dan çok daha kaliteli bir cihaz. N9 dedi sadece N8 den tek farkı video ve kamera donanımını yükseltti. tutsaydı N8 tutardı satış rekorları kırardı. Telefon bu fotoğraf makinası değil.