nitdroid'i kastetmiştim. -.- evet yükledim. ama store dan yükleyemedim. apk dosyasını buldum internetten çünkü store da yok. ama gercekten indirdiğim sürümden mi kaynaklanıyor bilmiyorum oyun kasıyor. oynanıyor ama kasıyor çok rahat değil. 500.000 küsür yapabildim en fazla. çok hızlandığında bazen geç algılanıyor ve geç algılanması yanmama sebep oluyor
Temple run kurup birde ben deneyeyim. Stabil çalışan sürümü sunarım.
Bu arada ekstra olarak arkadaşalr planlanan geniş video işi yoğunluktan dolayı aksamıştı. Bir iki güne sunacağım. Uygulamalar oyunlar genel hatlarıyla hazır

.
Bu arada ekstra bir bilgi daha normalde ücretsiz olan ve mağazada cihazınız uyumsuz hatası veren uygulamalar için nitdroidde 1mobile.com a girin downloada basın apkyi kurun 1mobile marketiniz hayırlı olsun 300.000 üzerinde ücretsiz uygulama barındırıyor bilgisayardanda kullanabilirsiniz.
- - - Eklendi - - -
Nitdroid kurulumu yapmış arkadaşların bilgisine:
Evet arkadaşlar app2sdfix şartmış olay anlaşıldı uygulama yüklenemedi vb... hataları jelly beanden kaynaklı değil olayın sebebini anladım bazı uygulamalar direk karta kuruyor kendini ve app2sdfix olmadığı için kendini karta kuramıyor yüklenemedi hatası veriyor bu olayı bu fixle çözüyoruz. Fixi uyguladıktan sonra bütün uygulamaları sorunsuz kurabilirsiniz. Ben farklı düşünmüştüm mesele şimdi anlaşıldı. Nitdroid kuran herkes anlatımdan app2sdfixi uygulasın anlatım güncellendi.
Arkadaşlar Temple runı buradan indirip 500.000 i geçmeyi deneyebilirmisiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar sizler için geniş çapta bir video çekmeye çalıştım yaklaşık yarım saatlik bir video hazırladım. Çalışan oyunları kısa kısa göstermeye çalıştım. Yarın gündüz yüklemeyi düşünüyorum videoyu bilgilerinize.
Huzunlarınızda NitDroid Alpha#5 Videom İyi Seyirler:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız